» »

1.400 eur za Iphone X !!!!

1.400 eur za Iphone X !!!!

Temo vidijo: vsi

cekr ::

Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: cekr ()

Heavy ::

IL_DIAVOLO je izjavil:

32 giga je prek glave.

Odvisno. Če snemaš v 4K je lahko minuta velika okoli 400mb. Kakšna igra kot je GTA je lahko takoj 1GB velika, kup mp3 jev, sam OS in zasedeš prostor.

Za FB in twitter in cloud storitve pa je že 8GB lahko dovolj.
#TeamFelix

VaeVictis ::

cekr je izjavil:

The iPhone X’s Face ID thinks these two brothers are the same person

Update: In a follow-up video, the original brothers who posted on reddit reveal that Face ID initially failed to authenticate the second brother, but after inputting the passcode several times after failed attempts, it began to authenticate his face. The brothers' faces were close enough in appearance that Face ID worked as intended by "learning" that it should recognize both brothers as the same person.

c3p0 ::

NikolormousB je izjavil:

- Neprimerno hitrejši procesor in grafika.
- Večji (in boljši) ekran v precej manjšem form factorju.
- Veliko boljši fotoaparat
- 256gb opcijo
- Bolj kakovostno izdelan telefon

Daj še eno primerjavo proti Note 8.

NikolormousB ::

Saj jih je dovolj na spletu. Zadnji teden je youtube poln primerjav med iPhonom in drugimi flagshipi.

Je pa jasno, da ene ogromne razlike ne bo, če primerjaš dva telefona za jurja. Potem je samo stvar posameznika katere featurji ti pridejo bolj prav.

Sem mislil, da boš napisal, da ima X boljši ekran.

S tem, da Note 8 je res jurja, X 64GB 1200€ (redna prodaja). Če je 20% dražje isto...

Ne, glede na reviewe je ekran zelo podoben. iPhone ima definitivno določene prednosti (iOS, ekosistem, form factor, hitrost). 200€ v tem segmentu ne bi smelo predstavljati bistvene ovire.

bambam20 ::

NikolormousB je izjavil:

Ne, glede na reviewe je ekran zelo podoben. iPhone ima definitivno določene prednosti (iOS, ekosistem, form factor, hitrost). 200€ v tem segmentu ne bi smelo predstavljati bistvene ovire.

Zaslon pri Iphonu X je Samsungov. 300€ pa Iphone ni vrednejši, glede,da je SGS8 65GB 899€.

Saj zato pravim, Applu je Samsung prodal slabši lcd, kot ga sam uporablja za Note 8. Vem pa, da se bo našel fan, kateremu bo X zaslon superioren :).

Če zanemarimo notch, ki je fail sam po sebi.

c3p0 je izjavil:

Vem pa, da se bo našel fan, kateremu bo X zaslon superioren :).

Vsekakor. Itak večina ne vedo, da je to prvi OLED zaslon pri Iphonih in so zdaj navdušeni na polno. Medtem ko OLEd zaslone konkurenca uporablja že dolgo.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: bambam20 ()

Saj zato pravim, Applu je Samsung prodal slabši lcd, kot ga sam uporablja za Note 8. Vem pa, da se bo našel fan, kateremu bo X zaslon superioren :).

Reviewi so zaenkrat precej izenačeni. Eni dajo prednost Applu, drugi Note 8, noben pa ne trdi, da je kakšna ogromna razlika.

Panel ne pove cele zgodbe. Software, ki poganja zaslon je prav tako bistven del celotne slike.

NikolormousB je izjavil:

Reviewi so zaenkrat precej izenačeni. Eni dajo prednost Applu, drugi Note 8, noben pa ne trdi, da je kakšna ogromna razlika.

No, torej. Še vedno nisi podal odgovora zakaj bi bil iphone X 300€ dražji od SGS8. 1200€ vs 899€. Te razlike v ceni ne moreš upravičit z ničemer.

Machete ::

Saj je jasno, ker je lahko. Npr. g. Rupsi, osebno prodajaš tvoj lastnoročno izdelan gobelin, ki ima vse kar ima konkurenca. Pred hišo ti stoji 40 ljudi, ki bi ga radi kupili za 1300 EUR, logično je da jim ga ne boš iz same dobrote prodal za 900, dokler ti vse ki jih izdelaš pokupijo v 'trenu oka'.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

Te razlike v ceni ne moreš upravičit z ničemer.

To je tvoje skromno mnenje.

iPhone x je precej boljši v številnih povsem objektivnih testih. Precej bolj pomembno je verjetno dejstvo, da iPhone x poganja iOS in vse kar paše zraven. Za nekatere je samo to dejstvo vredno 300€ več.

konspirator ::

IL_DIAVOLO je izjavil:

32 giga je prek glave.

640kb is enough for everyone.
--

Zgodovina sprememb…

Geho ::

NikolormousB je izjavil:

iPhone x je precej boljši v številnih povsem objektivnih testih. Precej bolj pomembno je verjetno dejstvo, da iPhone x poganja iOS in vse kar paše zraven. Za nekatere je samo to dejstvo vredno 300€ več.

Tole. iOS je pač superioren kateremukoli drugemu mobile OS-u. Stabilen, easy to use, pa tudi če je "zaklenjen" mene ob normalni uporabi sploh ne moti. Pravzaprav sploh ne pogrešam neke "odklenjenosti", če je potem sistem toliko bolj varen in stabilen. Iphone imam že 5 let in prejšnji mesec sem moral prvičkrat sploh kdaj reštartat iphone, ker je zaštekal en app.
Prav tako vsak iOS update dela telefon hitreje, saj na polno posodabljajo API-je in knjižnjice, med drugim tudi Metal, ki je že dobil verzijo 2.0.
Pa ne samo to, iOS posodobitve dobivamo veliko bolj redno in dlje kot katerikoli androidnež. Pustmo tiste unofficial ROM-e, ki ti lahko na koncu tudi zabrikajo telefon ali pa preprosto ne podpirajo določenih funkcionalnosti... iOS je tudi precej bolj optimiziran (ne 8GB RAM-a in 8 jedrnega procesorja), app-i so večinoma prevedeni v strojno kodo, medtem ko na androidih laufa virtual machine v vritual machine in potem java ali kaj drugega podobnega. Da ne omenjam razdrobljenosti in ostalih neumnosti na androidih.
Za telefon nikoli nebi dal toliko oz. nisem nikoli stal v vrsti za njega, ker vedno počakam, da bodo izdali drugo verzijo telefona, ki bo imel popravljene reči kot kak bend-gate in podobno, ampak tisto kar sem do sedaj kupil mi je od apple-a vedno delovalo super in veliko dlje ter seveda mnogo bolj stabilno. 2 iphone-a do sedaj samo 1x zaštekal, da sem moral reštartat, stacionarni mac 4 leta star, samo 1 dan na servisu za čiščenje hladilnika (garancijsko popravilo), služben prenosnik 3,5 let star, 0 dni downtime. Primem, prižgem, dela. Baterija zdrži 4-12h, odvisno kaj delam. Nič se ne sesuva, nič ne šteka, vse kar dam gor ali priklopim dela out-of-the-box. Ne rabim se zajebavat z inštalacijami driverjev in podobnih bedarij, ampak se preprosto OSREDOTOČIM NA SVOJE DELO. To mi je najbolj pomembno in če je na koncu cena iszdelka malo višja, to vsekakor opraviči zagonjen čas, ki bi ga drugače porabil za fixanje telefona ali računalnika. Moja inžinirska postavka je 60-70€/h, že da bi moral na kompjuter cel dan inštalirat OS in programe je totalna izguba zame. Na macu 1x inštaliram programe, potem pa samo preko time machine obnovim in delam dalje. Vse skupaj traja cca 30min.
Imel androide in vedno sem dobil željo telefon zabrisat u steno, ker vedno se je nekaj sesuvalo javljalo errorje, težilo,... zelo official update preko wifija mi je softbrickal telefon, tako da sem se moral potem cel dan hecat z odinom, da sem ga rešil. 8x70€ = 560€ izgube samo zaradi tega. Ne hvala, dam raje za telefon 300€ več, kot pa da glumim na koncu cajt z njim. Pa še na app store-u so večinoma vsi appi preverjeni, tako da je straha za kako okužbo precej manj. So možne, ampak do sedaj še nisem dobil nič ne na telefon ne na mac-e.
Mene tudi na začetku ko kupujem kak apple izdelek moti cena, ampak če potem na koncu izračunam koliko sem prišparal, ker sem produkt lahko dlje uporabljal in mi je v svojem življenskem ciklu deloval brezhibno in brez downtime-a, vidim, da se mi apple preprosto veliko bolj izplača kot karkoli drugega.
Čakam, pa da še kdo naredi podobno stvar kot apple, torej lasten HW+SW, lahko tudi linux, samo da bo laufal dobro vse programe, ki jih rabim. Meni je vseeno kak logo je na napravi, samo da dela in da jaz lahko delam svoje delo oz. da naprava dela zame in ne jaz za njo.

MH0 ::

Zakaj pa ne pri preko 10.000EUR neto mesečnega dohodka?

kingsix ::

The iPhone X cracked on the first drop
https://www.cnet.com/news/apple-iphone-...

Apple bo sedaj dal ven zaščitno ohišje za 250€, ljudje bodo stali v vrstah.

IL_DIAVOLO ::

1400 evrov za telefon, pol pa so tolko skrti da bi si kupli en ovitek za 10 evrov.

Aja, potem pa se ne vidi jabka...my bad 8-)

Zgodovina sprememb…

zelo official update preko wifija mi je softbrickal telefon, tako da sem se moral potem cel dan hecat z odinom, da sem ga rešil. 8x70€ = 560€ izgube samo zaradi tega.

No, sej Apple tudi ni imun na take stvari:

https://www.theguardian.com/technology/...

https://discussions.apple.com/thread/80...

...

No pa vseeno je sam plugin, odpri itunes, zalaufaj program oz. inštalacijo. Vmes lahko delam 1000 drugih stvari. If fails, nesem na servis, kjer mi telefon zrihtajo, vmes dobim nadomestnega.
kak je pa pri androidu? Ja pluginaš, nič se ne zgodi. Research internet za dobre pol ure kak stvar rešit. No pol rabiš še potegnit dol vsega boga in svašta da se zadeve lahko lotiš in si so že dve uri mimo. Recimo da 1 uro dobiš nazaj, ker itak čakaš na download, ampak vseeno, 70€ je že šlo po gobe. Potem moraš stvar priklopit po pravilnem zaporedju, se držat enih svetih navodil, stvar ne dela googlaš naprej in ponoviš zgornji proces in gre še ena ura po gobe, smo že na 140€ stran vrženega denarja. Ko ti končno rata pognat zadevo ti vrže error, da je neki yadda yadda zaklenjeno in da ne moreš kar stvari gor dajat. Oh great, gremo guglat naprej in spet zagoniš celo uro da ugotoviš kaj in kako naredit, da prideš do nekega bootloaderja al karkoli že je tisto skrapucalo. Pobrišeš telefon, daš v nek "safe mode" ali karkoli da lahko inštaliraš preko odina in bum. Čez pol ure imaš delujoč telefon. Aja vmes je šla spet cela ura da si najdu pravo rešitev. 210€ šlo po gobe. Na koncu inštaliraš sistem, in ugotoviš da ti je pobrisalo vse nastavitve in podatke, programov na kartici pa telefon ne prepozna. Yay in na novo vse inštalirat in naštimat, traja nekje 2-4h, od tega 1/4 zagoniš s tapkanjem po telefonu, ostalo pa se čaka na download. Prištej to k tistim 210€.

iPhone? Javi da imaš update, rečeš ok, in to je to. Sam ti potegne dol, ko je ready te vpraša za instal, daš not geslo in se inštalira sam. Če inštalacija ne uspe, v večini primerov rollbacka, če ti softbriska, priklopiš na komp, odpreš itunes, resetiraš in ti ponudi restore ali update. Če ti ne itak nimaš kaj in nima vze zgubljat čas, neseš na servis, kjer ti dajo nadomestni telefon, tvoj se vmes popravlja, potrošil si 1h za pot tja in nazaj in za benz, torej rečmo nekje 100€ max. Ampak imaš nadomestni telefon in si vmes med popravilom vsaj dosegljiv in lahko delaš naprej, ne rabiš se zajebavat z ničemer. Ko dobiš popravljen telefon je seveda vse resetirano, ampak ni problema, samo priklopiš na itunes in restoraš na zadnji backup, 5 min dela in bum voila nazaj delujoč telefon z vsemi nastavitvami in aplikacijami.

Torej 210+€ vs max cca 100€? I take apple, thank you. Pa še manj sivih las vmes in pogrizenih nohtov.

bojsi ::

c3p0 je izjavil:

Zakaj bi mu prodal slabši zaslon? Je za to kakšen vir? Pa pusti fane, X zaslon se med drugim zdi superioren tudi Displaymateu ;) Sicer pa sta oba dobra, kolikor je oled lahko pač dober...

tomy5 ::

iOs je za kaki 2 generaciji pred Androidom glede same uporabe celega ekosistema za 90+% uporabnikov.
Z

noraguta ::

tomy5 je izjavil:

iOs je za kaki 2 generaciji pred Androidom glede same uporabe celega ekosistema za 90+% uporabnikov.
Z

Glede uporabe nikakor. Mogoče glede dveh detajlov. Glede ui pa deset let nazaj.
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!

noraguta je izjavil:

tomy5 je izjavil:

Z

Glede uporabe nikakor. Mogoče glede dveh detajlov. Glede ui pa deset let nazaj.

In ti si priznani designer ane?

Nisem ampak argument je isti kot pri win xp uporabnikih.

facepalm ::

Tukaj pisete, kot da je android neuporaben. Holy sheet, ste ga uporabljali zadnjih par let?
Meni, kot power userju itak vse stima. Razlike opazam zadnja leta pri "navadnih" uporabnikih. Vedno manj je takih, ki jim kaj ne dela. Problemov s crashanjem pa prakticno nimajo. Normal user ima enak experience kot na iosu.
Boot, setup, install app, uporabljaj dokler ni obsolete (2 leti). Kaj je pri andoidu tako zelo narobe res ne vem saj je zadnja leta tudi android dumb proof kot ios.

kingsix ::

Pač kul je rečt, da je nekaj crap. Izpadeš pametnejši.

Dejansko sem frapiran nad telefono za 160e. Ki jim ne manjka nič. Še bolj sem frapiran nad applom da proda za prektično enako uporabo zadevo za jurja+.majstri ni kaj.

kak je pa pri androidu?

Težko rečem. Android je OS, ki ga uporabljajo številni proizvajalci z zelo različnimi aparati, tehnično podporo, servisi itd.

Na koncu inštaliraš sistem, in ugotoviš da ti je pobrisalo vse nastavitve in podatke, programov na kartici pa telefon ne prepozna.

Restore iz clouda poteka praktično enako kot na iOS.

Prištej to k tistim 210€.

Tole je precej bullshit argument. Tvoja inženirska ura je 70€, ampak v tiste pol ure, ki jo porabiš za drkanje po telefonu, ne boš zaslužil 35€. Če se ti inštalacija appov na telefon zažira v tvoj delovni čas, imaš probleme z organizacijo.

iPhone? Javi da imaš update, rečeš ok, in to je to. Sam ti potegne dol, ko je ready te vpraša za instal, daš not geslo in se inštalira sam.

Kaj pa misliš, da android dela? Zahteva od tebe, da žrtvuješ jagenčka preden ti naloži update?

neseš na servis, kjer ti dajo nadomestni telefon

Ja? Hočeš reči, da mi ne bodo dali telefona, če na servis nesem svojega Note 8?

ampak ni problema, samo priklopiš na itunes in restoraš na zadnji backup, 5 min dela in bum voila nazaj delujoč telefon z vsemi nastavitvami in aplikacijami.

Tako nekako delajo vsi spodobni telefoni zadnjih nekaj let, ja.

Ganon ::

http://www.reuters.com/article/us-apple...

The iPhone X smartphone costs $357.50 to make and sells for $999

gusto ::

@Geho, glede na to, da imaš urno postavko 70€ in se nimaš "časa zajebavat" z Androidom, mi je zelo zanimivo, da imaš čas za pisanje esejev na slo-tech. Pejt raj delat, da ti ne bo spet treba računat, koliko si minusa naredil.:D

Invictus ::

Zato, ker se ne zajebava z Androidom, ima čas za pisnje po Slo-Techu ;).
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Heavy ::

facepalm je izjavil:

Tukaj pisete, kot da je android neuporaben. Holy sheet, ste ga uporabljali zadnjih par let?

Po pisanju je večina jabolčnikov tukaj nazadnje uporabljala android 1.0 in Windowse XP pred SP1.

Izjave pa namejejo :))
#TeamFelix

petrus ::

NikolormousB je izjavil:

Še enkrat, smo na slo-techu (ne slo-tajnice) kjer bi pričakoval ravno obratno, da se zaprtost iOS zlate kletke smatra kot nekaj negativnega!
stati inu obstati

facepalm ::

Zatrjeval ti bo, da je iOS uporaben out of the box medtem, ko android ni. Oh wait..

zobnik ::

MH0 ::

Geho je izjavil:

No pa vseeno je sam plugin, odpri itunes, zalaufaj program oz. inštalacijo. Vmes lahko delam 1000 drugih stvari. If fails, nesem na servis, kjer mi telefon zrihtajo, vmes dobim nadomestnega.
kak je pa pri androidu? Ja pluginaš, nič se ne zgodi. Research internet za dobre pol ure kak stvar rešit. No pol rabiš še potegnit dol vsega boga in svašta da se zadeve lahko lotiš in si so že dve uri mimo. Recimo da 1 uro dobiš nazaj, ker itak čakaš na download, ampak vseeno, 70€ je že šlo po gobe. Potem moraš stvar priklopit po pravilnem zaporedju, se držat enih svetih navodil, stvar ne dela googlaš naprej in ponoviš zgornji proces in gre še ena ura po gobe, smo že na 140€ stran vrženega denarja. Ko ti končno rata pognat zadevo ti vrže error, da je neki yadda yadda zaklenjeno in da ne moreš kar stvari gor dajat. Oh great, gremo guglat naprej in spet zagoniš celo uro da ugotoviš kaj in kako naredit, da prideš do nekega bootloaderja al karkoli že je tisto skrapucalo. Pobrišeš telefon, daš v nek "safe mode" ali karkoli da lahko inštaliraš preko odina in bum. Čez pol ure imaš delujoč telefon. Aja vmes je šla spet cela ura da si najdu pravo rešitev. 210€ šlo po gobe. Na koncu inštaliraš sistem, in ugotoviš da ti je pobrisalo vse nastavitve in podatke, programov na kartici pa telefon ne prepozna. Yay in na novo vse inštalirat in naštimat, traja nekje 2-4h, od tega 1/4 zagoniš s tapkanjem po telefonu, ostalo pa se čaka na download. Prištej to k tistim 210€.

iPhone? Javi da imaš update, rečeš ok, in to je to. Sam ti potegne dol, ko je ready te vpraša za instal, daš not geslo in se inštalira sam. Če inštalacija ne uspe, v večini primerov rollbacka, če ti softbriska, priklopiš na komp, odpreš itunes, resetiraš in ti ponudi restore ali update. Če ti ne itak nimaš kaj in nima vze zgubljat čas, neseš na servis, kjer ti dajo nadomestni telefon, tvoj se vmes popravlja, potrošil si 1h za pot tja in nazaj in za benz, torej rečmo nekje 100€ max. Ampak imaš nadomestni telefon in si vmes med popravilom vsaj dosegljiv in lahko delaš naprej, ne rabiš se zajebavat z ničemer. Ko dobiš popravljen telefon je seveda vse resetirano, ampak ni problema, samo priklopiš na itunes in restoraš na zadnji backup, 5 min dela in bum voila nazaj delujoč telefon z vsemi nastavitvami in aplikacijami.

Torej 210+€ vs max cca 100€? I take apple, thank you. Pa še manj sivih las vmes in pogrizenih nohtov.

Uf ti si toliko vreden, da sploh ne bi smel spat hodit.

DeeJay ::

Ne razumem kaj vas tolk moti, da folk plača 1400€ za telefon. Eni mate pomojem že prov pege po telesu.... a je to od fovšarije? Si ga ne morte privoščit in ga ne privoščite drugemu?
Haters gonna hate, get a life.

shadeX ::

Heavy je izjavil:

facepalm je izjavil:

Po pisanju je večina jabolčnikov tukaj nazadnje uporabljala android 1.0 in Windowse XP pred SP1.

Izjave pa namejejo :))

Po pisanju te teme je razbrati ravno obratno - večina iPhona niti od blizu videla ni, kaj šele uporabljala. Ampak ok, razumljivo ker je za nekatere predrag.

@petrus
Še enkrat, smo na slo-techu (ne slo-tajnice)

Res je. Zato je tudi žalostno dejstvo, da večina robotov tukaj govori popolnoma na pamet, iPhona vas pa je večina videla samo na vašem računalniškem zaslonu in ga je zaradi same popularnosti začela podzavestno "hejtat". Ampak ok, razumljivo ker je za nekatere predrag. Kateri to ste iz te teme, ste že nekajkrat povedali.

kjer bi pričakoval ravno obratno, da se zaprtost iOS zlate kletke smatra kot nekaj negativnega!

Zakaj pa?

D3m ::

DeeJay je izjavil:

Ne razumem kaj vas tolk moti, da folk plača 1400€ za telefon. Eni mate pomojem že prov pege po telesu.... a je to od fovšarije? Si ga ne morte privoščit in ga ne privoščite drugemu?
Haters gonna hate, get a life.

30 dag dreka je tudi vredno 1400€.

Ne nismo fovš.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: zee ()

shadeX ::

Zakaj potem komentiraš in ti za nekoga določaš, kaj in koliko je za nekoga vredno in to toliko poudarjaš?

Seveda si.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: shadeX ()

D3m ::

Vse ima vrednost.

Še ti.

Nisem fovš.
|HP EliteBook|R5 6650U|

mmcmmc ::

Boli mene če daš jurja pa pol za telefon.

Samo ne potem okoli hodit in govorit kako da maš v bilo čem "najboljši" telefon. Maš telefone z več rama, z boljši procesorji, boljšim zaslonom. Za manj denarja. Z podobno kvalitetno izdelavo. Vse v enem telefonu.

IPhone im danes večjo vrednost kot modni dodatek kot pa visoko funkcionalni pametni telefon. Pač znamka. Se lahko tudi kregamo ali je boljše Addidas ali pa Sportdirect znamka trenirka.

googleg1 ::

Zanimivo je, da noben ne primerja z Pixel od Googla.

mmcmmc je izjavil:

Samo ne potem okoli hodit in govorit kako da maš v bilo čem "najboljši" telefon. Maš telefone z več rama, z boljši procesorji, boljšim zaslonom. Za manj denarja. Z podobno kvalitetno izdelavo. Vse v enem telefonu.

IPhone im danes večjo vrednost kot modni dodatek kot pa visoko funkcionalni pametni telefon. Pač znamka. Se lahko tudi kregamo ali je boljše Addidas ali pa Sportdirect znamka trenirka.

IPhone ne rabi več rama in boljšega procesorja, je dovolj optimiziran za to kar ima in se lahko kosa večini konkurence oz. drugače povedano: pri uporabi ne čutiš pomanjkanja ničesar, tudi po 3 letih in več. Za dnroide je to težko reči, ker včasih že po enem letu ne dobiš več official update-a.

mmcmmc je izjavil:

Zakaj ne smem hodit okol in govort, da imam superiorni telefon, ki sesje vse druge telefone? Je z zakonom prepovedano al kako? Al mi boš ti diktiral, kako nej živim svoje življenje?

bojsi je izjavil:

c3p0 je izjavil:

Zakaj bi mu prodal slabši zaslon? Je za to kakšen vir? Pa pusti fane, X zaslon se med drugim zdi superioren tudi Displaymateu ;) Sicer pa sta oba dobra, kolikor je oled lahko pač dober...

While Samsung’s latest OLED panels, which are used in the Galaxy S8 and the Galaxy Note 8, can reach a peak brightness of up to 1,000 nits, the iPhone X’s peak screen brightness is limited to 625 nits. Unless Apple has limited the maximum brightness deliberately or stated incorrect numbers on its website, there’s a chance that Samsung isn’t offering Apple its best OLED panels.

Se pa je med tem pojavilo že dosti reviewov, kjer pravijo, da je applu iz tega displaya uspelo izvleči več kot samemu Samsungu. Kaj je res, je pri vseh današnjih "technology influencers", vprašanje.

DeeJay je izjavil:

Zakaj ne smem hodit okol in govort, da imam superiorni telefon, ki sesje vse druge telefone?

Ne smeš, ker je to laž.

bambam20 je izjavil:

DeeJay je izjavil:

Zakaj ne smem hodit okol in govort, da imam superiorni telefon, ki sesje vse druge telefone?

Ne smeš, ker je to laž.

Mi boš ti prepovedal?
Men je to resnica.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Google predstavil telefona Pixel 2 in Pixel 2 XL (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Android
9430576 (14126) poweroff
»

Apple predstavil nove iPhone, uro Watch 4 in iOS 4 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
427101631 (87499) MrStein
»

Huawei Mate 10 pro ali iPhone X (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
7410960 (9111) shadeX
»

Apple predstavil iPhone X, iPhone 8 in iPhone 8 Plus (strani: 1 2 3 415 16 17 18 )

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
888221244 (185992) shadeX
»

Qualcommov prvak Snapdragon 845 odličen tudi v praksi

Oddelek: Novice / Procesorji
218920 (6266) D3m0r4l1z3d

Več podobnih tem