Forum » Pomoč in nasveti » lg televizor ne sprejme zunanjega diska
lg televizor ne sprejme zunanjega diska
mijana ::
Imam LG televizor na katerem z USB ključa lahko gledam filme, zaradi večjega prostora, sem na usb vhod priključila zunanji disk WD, vendar mi javi napako, težava z usb vhodom. Kakšen nasvet, kaj bi bilo narobe. Z usb kjučkov lahko normalno gledam filme.
SeMiNeSanja ::
Čisto možno, da je problem v napajanju.
Jaz sem imel kar dolgo priključen zunanji disk zaradi timeshifting-a, pa sem ga dodatno napajal, sicer zadeva ni špilala (vsaj ne zanesljivo).
Disk pač potrebuje precej močnejše napajanje kot USB ključek.
Jaz sem imel kar dolgo priključen zunanji disk zaradi timeshifting-a, pa sem ga dodatno napajal, sicer zadeva ni špilala (vsaj ne zanesljivo).
Disk pač potrebuje precej močnejše napajanje kot USB ključek.
mat xxl ::
Veliko TV jev ima omejeno velikost zunanjega diska in je to lahko težava .
Sformatirajte disk in naredite samo 1 aktivno particijo npr 500 gb , ostalo naj ostane nerazporejeno in poizkusite ....
Če bi točen model LG ja napisali, vam morda kdo namesto vas pogoogla in najde odgovor.
Sformatirajte disk in naredite samo 1 aktivno particijo npr 500 gb , ostalo naj ostane nerazporejeno in poizkusite ....
Če bi točen model LG ja napisali, vam morda kdo namesto vas pogoogla in najde odgovor.
primozzzz ::
Probaj še tole:
http://aps2.toshiba-tro.de/kb0/HTD5103Q...
Men tudi tv ni zaznala zunanjega diska WD My passport. Sem naredil nekaj takega in od takrat naprej dela..
Connect your new drive to Windows 7/8/10 PC, go to Disk Manager, check what partition style the drive is formatted to, most probably your TV recognizes MBR only. Delete all partitions, then right-click in the drive itself (most-left), and "Change to MBR", recreate volumes
NI PODPISA
Evolve ::
mijana ::
hej. tv ne najde nove posodobitve, pa tudi na netu na strani lg ne najdem za ta tip posodobitve za firmware
mi lahko razložiš kako se to nareddi
mi lahko razložiš kako se to nareddi
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sistema ni mogoče namestiti na diskOddelek: Pomoč in nasveti | 6922 (6559) | Mare2 |
» | Boot problem pri laptopu Toshiba Satellite C55-A-1RGOddelek: Pomoč in nasveti | 2071 (1973) | solatko |
» | windows xpOddelek: Operacijski sistemi | 1491 (1226) | tjaz051 |
» | Toshiba wlan drivers problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1701 (1535) | lreijsfkn |
» | Težave pri nalaganju windows 7Oddelek: Pomoč in nasveti | 2542 (2442) | Machiavelli |