Forum » Omrežja in internet » Windows tablica se noče povezati z wireless AP-jem
Windows tablica se noče povezati z wireless AP-jem
IcyFox ::
Živjo, imam en zelo čuden problem z mojo HP ElitePad 900 tablico. Dobil sem jo pred kratkim, in po sveži instalaciji windowsov in vseh gonilnikov se normalno poveže z vsemi brezžičnimi omrežžji, razen z mojim Asus RT-N12+ usmerjevalnikom. Ostale naprave (televizorji, telefoni...) se povežejo popolnoma normalno, tablica pa samo napiše vzpostavljanje povezave, to traja nekaj časa in nato napiše da ni uspelo. Poskusil sem tudi povezati preko WPS, tam javi da windows ni mogel samodejno pridobiti nastavitev. Usmerjevalnik sem skušal že tudi ponastaviti na tovarniške nastavitve, odpreti omrežje (odstraniti geslo), dati tablico kot dovoljeno na whitelistu, nič ne pomaga. Kaj bi lahko bil razlog?
Alexius Heristalski ::
Si poskusil dati pozabi omrežje?
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Če nekdo izve MAC naslov tvoje tablice, ali lahko vdre vanjo ali v tvoje brezžično omOddelek: Informacijska varnost | 6980 (5442) | nurse013 |
» | Nerodnosti z novo Nokio Lumia 735 (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 13356 (11217) | krneki0001 |
» | Dostop do oddaljenega omrežjaOddelek: Omrežja in internet | 3474 (3120) | mladec |
» | router je povezan z pc tablica pa ne ( wi-fi)Oddelek: Pomoč in nasveti | 3565 (3440) | LordPero |
» | Kako dostopati do IP kamere preko web-aOddelek: Omrežja in internet | 12215 (8978) | urosh |