Forum » Pomoč in nasveti » canon ip2702 počasi tiska
canon ip2702 počasi tiska
Skarje ::
dober dan,
doma imam printer canon pixma ip2702, ki ga uporabljam za šolo. dobil sem ga med poletnimi počitnicami in ga do sedaj nemoteno uporabljal. kartuše sem vs ta čs le polnil in delovalo je ok, sedaj pa je začel tiskati počasneje, preden začne stoji 10s nato pa na vsaki strani glava stoji cirka 2s preden naredi naslednjo vrsto.
mi zna kdo pomagat
doma imam printer canon pixma ip2702, ki ga uporabljam za šolo. dobil sem ga med poletnimi počitnicami in ga do sedaj nemoteno uporabljal. kartuše sem vs ta čs le polnil in delovalo je ok, sedaj pa je začel tiskati počasneje, preden začne stoji 10s nato pa na vsaki strani glava stoji cirka 2s preden naredi naslednjo vrsto.
mi zna kdo pomagat
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NYT: pariški napadalci niso uporabljali šifriranja, temveč telefone za enkratno uporaOddelek: Novice / Varnost | 16552 (13531) | Jst |
» | PayPal beaconOddelek: Novice / Android | 12183 (9423) | Tilen |
» | Kitajski superračunalnik najzmogljivejši (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 22425 (20106) | Mipe |
» | Priklop računalnika na 12V omrežje.Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2301 (2064) | balocom |