Forum » Zvok in slika » SB Live 5.1 in kX Audio Driver
SB Live 5.1 in kX Audio Driver
kovac ::
Pozdravljeni
Zanima me, če ima že kdo iskušnje s temi drajveri. Vem to, da v XP-jih izboljša delovanje v Cubasu. Ali surround deluje pravilno ali so kakšni problemi?
Lp Klemen
Zanima me, če ima že kdo iskušnje s temi drajveri. Vem to, da v XP-jih izboljša delovanje v Cubasu. Ali surround deluje pravilno ali so kakšni problemi?
Lp Klemen
Dusan_HD ::
Imam jih že lep čas gor. Sem že v enem postu včeraj omenil, da sem z njimi zadovoljen.
Iz divxov (navanih z mp3zvokov) mi spravijo sorround, pa pri tv tunerju isto tako.
glede Cubase-a: nažalost ne uporabljam
Edino malo me moti manjko EAX (ali pa nevem usposobiti), bass in treble plugin mi ne delujeta glih prepricljivo.
Pa skinov nisem en cas uspel usposobiti .... potem pa me je minilo to skinanje mixerja, itak ga pogledas le 2x na mesec
moje mnenje: DAJ JIH GOR
raY_
Iz divxov (navanih z mp3zvokov) mi spravijo sorround, pa pri tv tunerju isto tako.
glede Cubase-a: nažalost ne uporabljam
Edino malo me moti manjko EAX (ali pa nevem usposobiti), bass in treble plugin mi ne delujeta glih prepricljivo.
Pa skinov nisem en cas uspel usposobiti .... potem pa me je minilo to skinanje mixerja, itak ga pogledas le 2x na mesec
moje mnenje: DAJ JIH GOR
raY_
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Intel EG20T Platform controllerOddelek: Omrežja in internet | 951 (843) | drVrh |
» | Thinkpad T500 in Win7Oddelek: Operacijski sistemi | 1590 (1250) | CMpunk |
» | HP 15 d050sm - gonilniki nujno (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 17641 (14083) | dmagnif |
» | nVidia proti NGOHQ.comOddelek: Novice / Grafične kartice | 5831 (3098) | dukenukem |
» | FlyVideo 98 problem!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1729 (1291) | thramos |