Forum » Operacijski sistemi » NT4 server Sinhronizacija podatkov
NT4 server Sinhronizacija podatkov
HerrBaron ::
Zdravo.
Hočem imeti 2 nt4.0 serverja, ki imata oba cca. 600 GB prostora za podatke, na 4-ih network share-ih. Vsi podatki so na prvem serverju, rad pa bi vse prenesel tudi na drug server in tam izvajal sinhronizacijo podatkov. Please help.
Hočem imeti 2 nt4.0 serverja, ki imata oba cca. 600 GB prostora za podatke, na 4-ih network share-ih. Vsi podatki so na prvem serverju, rad pa bi vse prenesel tudi na drug server in tam izvajal sinhronizacijo podatkov. Please help.
andrej ::
1. zakaj pa ravno NT4? w2k imajo to zadevo bolje poslihtano.
2. lahko uporabis kak 3-rd party program ali pa sam napises skripto... ali pa uporabis kaksno skripto z neta...
2. lahko uporabis kak 3-rd party program ali pa sam napises skripto... ali pa uporabis kaksno skripto z neta...
HerrBaron ::
1. server je že postavljen, zdaj pa se je šef spomnil za tako rešitev. Hoče imet backup server če prvi crkne.
Mercier ::
Če ne boš nič nabavljal, probaj malo stestirati tole skripto za sinhronizacijo. (povezava spodaj)
Sam sem malo pozabil na stvar. Dela mi dobro in nisem baš mnogo testiral.
Sam sem malo pozabil na stvar. Dela mi dobro in nisem baš mnogo testiral.
Malo sem si osvežil spomin. V mapi, kamor delaš backup, ni dobro v času izvajanja skripte zaganjati česa - pri brisanju ali prepisovanju bo jamralo. Nič ne preverja, če je kaj odprto. Moram popravit....enkrat.
w2k imajo to zadevo bolje poslihtano.MS bi pa pri DFS-u lahko malo manj šktaru. Na pro verziji bi jako prav prišla sinhronizacija, pa ni serverja.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mercier ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | workgroup -> domenaOddelek: Omrežja in internet | 4618 (3436) | bastadu |
» | Advanced user anketa [REZULTATI OBJAVLJENI] (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Operacijski sistemi | 15560 (10642) | Eru |
» | Windows 2003 Server EnterpriseOddelek: Operacijski sistemi | 1529 (1293) | andrej |
» | Win SuxOddelek: Operacijski sistemi | 2773 (2127) | ahac |
» | Program s adresarjemOddelek: Programska oprema | 2092 (2011) | andrej |