Forum » Loža » Floating - sensory deprivation
Floating - sensory deprivation
kingsix ::
Da be bluzim in opisujem..govorim o tem:
Isolation tank @ Wikipedia
Nekateri pravijo, da je neverjetno zakon, drugi pa da je to bilo za njih 1 ura nočne more.
Jaz verjetno grem v začetku drugega meseca, ko sem na dunaju. No upam, da bo čas. Sicer pa imajo to tudi pri nas imenujejo lebdenje.
Je že kdo bil? Kaj si mislite?
Isolation tank @ Wikipedia
Nekateri pravijo, da je neverjetno zakon, drugi pa da je to bilo za njih 1 ura nočne more.
Jaz verjetno grem v začetku drugega meseca, ko sem na dunaju. No upam, da bo čas. Sicer pa imajo to tudi pri nas imenujejo lebdenje.
Je že kdo bil? Kaj si mislite?
- spremenilo: kingsix ()
negotiator ::
Nisem še bil, bi pa rekel, da ni za tiste, ki jih hitro zagrabi panika, če se znaš sprostit, bo pa verjetno super.
All easy problems have already been solved.
[D]emon ::
Ce te kakorkoli daje anksioznost (tesnoba) ali pa imas nagnenja na klavstrofobijo, potem to ni zate. Je pa senzoricna deprivacija pogosto (*cough* America *cough*) uporabljena tudi kot metoda mucenja. Zakaj, je vec kot dovolj ocitno.
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Overwatch (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Igre | 46400 (5460) | Jerry000 |
» | El Camino: A Breaking Bad Movie (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 10410 (6935) | IL_DIAVOLO |
» | Zevera multihoster (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 9387 (5574) | hdx |
» | mini kameraOddelek: Zvok in slika | 7169 (3707) | umexteacher |
» | Glasba iz 80in 70ih 60ih vs današnja "moderna" (strani: 1 2 3 )Oddelek: Sedem umetnosti | 22792 (19993) | Jerry000 |