Forum » Programska oprema » Best Android chat aplikacija
Best Android chat aplikacija
joker16_7 ::
Pozdravljeni!
Iščem alternativo za Viber in WhatsUp, ki sem ju že uporabljal. Viber je izjemno luknjast (velikokrat prejemnik ne dobi sporočila, čeprav pošiljatelju piše, da je sporočilo bilo poslano), WhatUp pa ima izjemno neprijeten vmesnik, ki niti klasičnih smajlijev ne zna avtomatsko pretvarjati.
Kaj priporočate?
Iščem alternativo za Viber in WhatsUp, ki sem ju že uporabljal. Viber je izjemno luknjast (velikokrat prejemnik ne dobi sporočila, čeprav pošiljatelju piše, da je sporočilo bilo poslano), WhatUp pa ima izjemno neprijeten vmesnik, ki niti klasičnih smajlijev ne zna avtomatsko pretvarjati.
Kaj priporočate?
"Ambition is the path to success. Persistence is the vehicle you arrive in."
Bill Bradley
Bill Bradley
joker16_7 ::
Ok, tnx. Sprobam in javim prvi vtis
"Ambition is the path to success. Persistence is the vehicle you arrive in."
Bill Bradley
Bill Bradley
Trupl0 ::
Telegram...meni odlična stvar... tudi na PCju maš vmesnik
If you are going through Hell, keep going !
IL_DIAVOLO ::
Discord, ce se mas za menit z vec osebami naenkrat. Je pa baje komplicirano postaviti server :) Drugace pa dalec najboljsa chat app.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Viber notification sound ne delaOddelek: Pomoč in nasveti | 2833 (2294) | bauci |
» | Android Messages omogoča pošiljanje SMS-ov prek spletaOddelek: Novice / Android | 12990 (9448) | BivšiUser2 |
» | Tudi Viber dobil šifriranje pogovorov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 25197 (19954) | matijadmin |
» | Ta... Skype in (dobesedno) nesposoben MicrosoftOddelek: Pomoč in nasveti | 12256 (10901) | poweroff |
» | Prosim pomagajte pri izbiri GSMa za deklcoOddelek: Kaj kupiti | 1669 (1251) | Jux |