Forum » Pomoč in nasveti » Instalacija win 10, ne pokaže podatkovnega HDD
Instalacija win 10, ne pokaže podatkovnega HDD
Mato989 ::
Pozdravljeni, rabim eno pomoč.
Sorodnik ima stacinarca, z SSD in HDD... imel je inštaliran WIN 7, zdaj sem mu inštaliral WIN 10 na SSD, ampak mu ne pokaže HDDja z vsemi slikami itd... V upravitelju disk seveda vidi, ampak ne želim formatirat, je kakšna rešitev al moram dat nazaj 7ko, prenašal ne bom zadev z Hirensom ali čemerkoli, niti nimam dovolj prostora na zunanjem disku...
Hvala za pomoč!
Sorodnik ima stacinarca, z SSD in HDD... imel je inštaliran WIN 7, zdaj sem mu inštaliral WIN 10 na SSD, ampak mu ne pokaže HDDja z vsemi slikami itd... V upravitelju disk seveda vidi, ampak ne želim formatirat, je kakšna rešitev al moram dat nazaj 7ko, prenašal ne bom zadev z Hirensom ali čemerkoli, niti nimam dovolj prostora na zunanjem disku...
Hvala za pomoč!
frudi ::
Kaj pa kaže v upravitelju diskov? Prepozna particijo na HDD? Kot NTFS? Ima dodeljeno črko pogona?
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)
Ma ja, ker retard, sem pogruntal sam... dodal partition name in je to to... fak :)
Hvala obema za čas!
Hvala obema za čas!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PC ne prepozna novi SSD M.2Oddelek: Pomoč in nasveti | 1519 (1091) | fanatiktech |
» | "Access is denied" če hočem iniciirat disk (zunanji)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1984 (1475) | ncop1 |
» | Saj se ne more zgoditi meni - izbris particije wtf? (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 4867 (3849) | Dejk0 |
» | zunanjemu disku ne določi črke pogonaOddelek: Strojna oprema | 1127 (921) | mepa |
» | USB ključ Kingston: upravitelj naprav da, vse drugo neOddelek: Pomoč in nasveti | 1964 (1804) | iNDigo_Child |