» »

Revive Ad Server - need help

Revive Ad Server - need help

Tomson ::

Pozdrav,

Zanima me, če kdo kaj obvlada tale (OpenX), Revive Ad Server ?

Imam nekaj težav pri ustvarjanju in povezovanju novih con in bannerjev, pa bi rabil nekaj pomoči.

Tomson
Asus Prime X470 Pro, AMD Ryzen 9 3900X, Gigabyte GTX 1660 Super
Fractal Design R6, Corsair RM850X PSU, 32GB GSkillF4-3200 RAM
Noctua NHU12s, Corsair MP600 1TB SSD, 2x Dell U2410 monitor

AlphaOne ::

Reci.

Bezukhoff ::

Najprej ustvari novo stran, potem ustvari zono, potem pokni bannerje, in jih polinkaj na zono, in na koncu pridobi invocation code, ki jo pokneš na svoj website. :))

Tomson ::

Super, torej:

Super, hvala za reply, bom kar vse skupaj opisal ...

Že pred časom so mi na spletni strani (ki ni na opensource platformi) uredili nekaj bannerjev in jih povezali z OpenX (nekdo tretji, ki je poznal OpenX je pomagal), pa se sedaj ta tretji s tem več ne ukvarja, jaz pa bi potreboval še nekaj novih bannerjev na novih pozicijah strani, sedaj v Revive vmesniku.

Če prav razumem, grem sam pod "Zones" dodam to novo cono s pravimi merami, kopiram "invocation code" ter jo pošljem programerjem, ki nekam na stran (kjer bo banner) prilepijo tole kodo in je zadeva urejena, je nova zona potem takoj povezana in aktivna, da lahko nato povežem z njo bannerje ali je potrebno še kaj?

Sem pa že za test povezal kodo oglaševalske agencije na že obstoječ banner v Revive, kjer sem prej imel AdSense. Zadeva se sicer prikazuje, izgleda da je ok, imam pa poleg "zones" rdeči kvadratek, pa ne vem v čem je težava. Malo sem brskal po netu, pa ne vem ali je to kaj povezano s tem ali ne, ima kdo kakšno idejo?

Na netu sem torej našel tole, na bannerju imam eno kampanjo Advertiserja, ki pa nima nobenih omejitev, je to v kakšni povezavi s temle?

You must always have a remnant campaign linked as well. That's why the icon is red. Which means: "when you link contract campaigns to a zone, you should also link at least one remnant campaign/banner with no limitations".

Ok, so contracted campaign can't run alone in a zone. Thanks

I think they can, it's just not recommended - without anything else present, if Revive Adserver decides that an impression isn't needed, a blank will end up being served, which means the impression won't be counted, and Revive's view of the available inventory will be wrong.

Kaj sploh so "Contracted Campagnes", kampanje ki imajo omejitve ali ?

No zaenkrat hvala za pomoč ...
Asus Prime X470 Pro, AMD Ryzen 9 3900X, Gigabyte GTX 1660 Super
Fractal Design R6, Corsair RM850X PSU, 32GB GSkillF4-3200 RAM
Noctua NHU12s, Corsair MP600 1TB SSD, 2x Dell U2410 monitor

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Tomson ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

PC hodi ven, na wetransfer-d3.openxenterprise.com

Oddelek: Informacijska varnost