Forum » Pomoč in nasveti » pozno ponoči 'This USB device malfunctioned/couldn't connect' , pa zvok.. a nič vklopljeno razen miške in tipkovnice
pozno ponoči 'This USB device malfunctioned/couldn't connect' , pa zvok.. a nič vklopljeno razen miške in tipkovnice
shintaro ::
Neki se povezuje in izklaplja pozno ponoči 2-3 zjutraj ponavadi... Ne piše nč ker device je to
Miška se ne ugasne, niti tipkovnica, tko da 99% ta usb alert ni od teh dveh edinih vklopljenih napravah
mam še kabel od fotoaparata k je itak vedno nepovezan
Duhovi?? lol ,hec.
TLDR:Nimam nbene usb naprave , windows 10 pro pa naredi usb zvok in napiše usb device couldnt connect in še 'malfunctioned'
V bistvu me niti ne briga če se windows joče glede tega phantom usbja, me samo zanima če je možno da je to kak malware/hacking? 15 let nism staknu virusa, mam windows defender, ne klikam smeti. tko da 99% ni malware al kej
Miška se ne ugasne, niti tipkovnica, tko da 99% ta usb alert ni od teh dveh edinih vklopljenih napravah
mam še kabel od fotoaparata k je itak vedno nepovezan
Duhovi?? lol ,hec.
TLDR:Nimam nbene usb naprave , windows 10 pro pa naredi usb zvok in napiše usb device couldnt connect in še 'malfunctioned'
V bistvu me niti ne briga če se windows joče glede tega phantom usbja, me samo zanima če je možno da je to kak malware/hacking? 15 let nism staknu virusa, mam windows defender, ne klikam smeti. tko da 99% ni malware al kej
- predlagalo izbris: zee ()
shintaro ::
evo sm premikal pc in to dela ko premikam pc, ni mi pa jasno kaj bi blo. never mind ni malware kk bye thx
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: amacar ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SSD zgublja podatkeOddelek: Pomoč in nasveti | 1255 (553) | solatko |
» | Uporablja kdo https://1.1.1.1/?Oddelek: Omrežja in internet | 3259 (2304) | alexz |
» | Na novih vrhnjih domenah je veliko škodljivih straniOddelek: Novice / Omrežja / internet | 19687 (17227) | HPME |
» | Remote Contol Over Mail -RCMOddelek: Informacijska varnost | 10813 (8415) | SeMiNeSanja |
» | Avira kot virus označila samo sebeOddelek: Novice / Varnost | 11223 (7750) | Kiborg |