Forum » Navijanje » Program za testiranje CPU-ja domače izdelave
Program za testiranje CPU-ja domače izdelave
Dr_M ::
athlon 1700mhz 42pik; 2124mhz 51pik.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
TribesMan ::
No tud men je uspelo pognat zadevo:
Athlon XP 2000+@ 2400MHz 59 pik
LP
TribesMan
Athlon XP 2000+@ 2400MHz 59 pik
LP
TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
El Barto ::
No recimo da programček dela.
P4 2.0A GHz, 256 MB RDRAM = 64 točk
Izgleda, da bo treba res nekoliko spremeniti programček za procesorje pod 1 GHz- kar se tiče decimalke, kar vidim po drugih komentarjih.
Drugače pa lepo, da imamo tudi domače programerje, ki razvijajo take programe.
LP
P4 2.0A GHz, 256 MB RDRAM = 64 točk
Izgleda, da bo treba res nekoliko spremeniti programček za procesorje pod 1 GHz- kar se tiče decimalke, kar vidim po drugih komentarjih.
Drugače pa lepo, da imamo tudi domače programerje, ki razvijajo take programe.
LP
pingo76 ::
1 mesec zastonj? Pol pa magari plačat ta random number generator?
Sorry, sem malo žleht danes...
Sorry, sem malo žleht danes...
MALJUTKA ::
Pingo76 @ Random number generator ?! Ta teden ziher najbolj podmerska kar sem jih slišal. To manjka na tem forumu!
pingo76 ::
Podmerska? Izraz mi je obskuren. Je bila to pohvala ali si se izrazil sarkastično?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: pingo76 ()
Daedalus ::
Pa ta program je malo čuden - na IBM 6x86 PR 233 procu (tiktaka na 200 Mhz) pokaže -158.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
Pyr0Beast ::
Ne to ni noben Random number generator.
K k r jst vidm vaše rezultate najprž kaže temp procesorja. V tem primeru mam jst -350
(helij zmrzuje)
K k r jst vidm vaše rezultate najprž kaže temp procesorja. V tem primeru mam jst -350
(helij zmrzuje)
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Wad@ ::
No za vse, ki ˝NE MARAJO˝ rezultatov pod ničlo, sem dal nekako popravljen programček, ki ima popravljeno skalo in dodan nov test.
Žal pa ne morem objaviti kode s katero bi lahko pogledali kje so hrošči v programu, ker mi je pač prijatu noče povedat...žal.
Moram pa povedati, da program ne deluje od polnoči do 10 ure zjutraj ...pač...bugi... .
Žal pa ne morem objaviti kode s katero bi lahko pogledali kje so hrošči v programu, ker mi je pač prijatu noče povedat...žal.
Moram pa povedati, da program ne deluje od polnoči do 10 ure zjutraj ...pač...bugi... .
Wad@ ::
In kaj še...MSblast,...NE nima, je le program izdelan v nekaj urah in ne vsebuje nič drugega kot nekaj črk napisanih v delphiju6...
TribesMan ::
Jest sem z Athlonom XP 2500MHz dobil 209,708 točk, s tem da je v ozadju laufal folding in WinAMP, ko sem poizkusil test še enkrat z izklopljenimi programi v ozadju je pokazalo isto točk. Whatever.
LP
TribesMan
LP
TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Dead_Eye ::
1. še dobro da ima program "samo" 400kb, ker downloada s 2.5kb/s (adsl)
2. barton 2500+@2000Mhz 45 točk
3. hehe
2. barton 2500+@2000Mhz 45 točk
3. hehe
The one and only
sinko999 ::
Z popravlejeno verzijo programa sem dobil 85 pik na athlon 1050 (10,5*100; ram na 133, kt133) .
Ni? ni ve?no !
simonchelo ::
jest sm dobo lepo številko 167,766, kar zanimivo, ker je številka zelo podobna bartonovi, in tudi moj athlon tbread b 1.7 je ob meritvi delal na 11 x 166, kar je nekako identično bartonu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | AquaMark 3 results (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Navijanje | 17126 (12053) | DjTonic |
» | PC Mark 2002 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Navijanje | 13267 (9680) | DjTonic |
» | Problem zaradi navijanja na Abit NF7-SOddelek: Navijanje | 1741 (1233) | WhiteWolf |
» | Zakaj se mi hladen računalnik ne prižge?Oddelek: Strojna oprema | 1556 (1317) | OwcA |
» | Navijanje procesorja AMD Barton +2600 (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 5541 (4289) | DjTonic |