Forum » Programska oprema » Program za automatsko zaustavitev sistema
Program za automatsko zaustavitev sistema
__Nomis__ ::
Zdravo.
Mam Win 2000 Pro, zanima če obstaja kakšen program ,ki ob določeni uri računalnik naredi zaustavitev sistema.Mogoče obstaja kakšna funkcija v windowsih.
LP
Mam Win 2000 Pro, zanima če obstaja kakšen program ,ki ob določeni uri računalnik naredi zaustavitev sistema.Mogoče obstaja kakšna funkcija v windowsih.
LP
- premaknil iz Pomoč in nasveti: Predator ()
freejack ::
Za XPje uporabiš ukaz shutdown -s -t xy (xy je čas v sekundah), če pa zadeva deluje tut na Win2k, pa ne vem.
Da bi ob določeni uri računalnik ugasnil, čekiraj google, vem pa za program, ki ti računalo ugasne čez xy časa (, ki ga nastaviš sam). Shutdown Timer 1.0, čekiraj.
Da bi ob določeni uri računalnik ugasnil, čekiraj google, vem pa za program, ki ti računalo ugasne čez xy časa (, ki ga nastaviš sam). Shutdown Timer 1.0, čekiraj.
Predator ::
run -> cmd -> shutdown /?
potem si pa naštimi v scheduled tasks shutdown.exe pa te parametre in kdaj bi rad zaustavil računalnilk
lahko pa tud kakšen third party program uporabiš npr shutdown now
potem si pa naštimi v scheduled tasks shutdown.exe pa te parametre in kdaj bi rad zaustavil računalnilk
lahko pa tud kakšen third party program uporabiš npr shutdown now
iso2000 ::
Jaz sem si naredil v Visua lBasicu timer za izklop - za sedaj deluje do 24 ur naprej. Če imaš VB, ti pošljem kodo in se lahko naprej sam igraš.
LP
LP
@ljash ::
a obstaja kakšn tak program, da bi lohk ugasnu komp prek smsa? Al pa da bi poklicu na eno cifo pa bi se izklopu? (nimam Wapa, kva šele GPRSa).
hvala
LP
@ljaž
hvala
LP
@ljaž
Cokolesnik ::
Mislim, da bo šlo. Na svoj e-naslov lahko namreč pošlješ SMS iz mobilnega telefona (Mobitel), ki naj najprej vključuje tvoj e-naslov, potem presledek in nato neko besedilo. SMS moraš poslati vedno na št. 1599. V ustreznem programu za branje v pop strežniku (to je strežnik za prihajojočo pošto), ki bi moral biti ves čas aktiviran, pa bi moral nastaviti pravilo, ko pride mail na tvoj naslov in vsebuje to in to besedo, naj se izklopi računalnik.
Za ostale mobilne operaterje, če podpirajo pošiljanje SMSa na e-naslov, vprašaj na njihovi tehn. podpori.
Naj nekdo le še sporoči kak pameten poštni klient, da bo imel pravilo "ko pride mail, ugasni računalo". OE ga namreč nima v seznamu svojih pravil.
Za ostale mobilne operaterje, če podpirajo pošiljanje SMSa na e-naslov, vprašaj na njihovi tehn. podpori.
Naj nekdo le še sporoči kak pameten poštni klient, da bo imel pravilo "ko pride mail, ugasni računalo". OE ga namreč nima v seznamu svojih pravil.
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Cokolesnik ()
@ljash ::
a simobil pa ne omogoča več pošiljanja na mejle? (včasih se je dalo na isti način - 2 leti preden je mobitel to sploh uvedel!)
aja, ker program mi svetuješ (da bi brau iz pop serverja?)
aja, ker program mi svetuješ (da bi brau iz pop serverja?)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako nastaviti v winXP samodejni izklopOddelek: Operacijski sistemi | 1184 (1126) | vorantz |
» | kako ugasniti računalnik ob določeni uri?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3121 (2667) | EagerWolf |
» | Kako brezpogojno ugasniti računalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 1522 (1328) | Kebab |
» | Avto start program ???Oddelek: Programska oprema | 1876 (1621) | Madafaka |
» | Avtomaticno ugasanje racunalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1885 (1636) | Highlag |