Forum » Programska oprema » Pomagajte.
Pomagajte.
whatever55 ::
Po nekaj minutah mi sistem javi napako: NT AUTHORITY\SYSTEM in začne se odštevati ena minuta do izklopa računalnika, in računalnik se res ugasne.
To napako sem opazil pred kako uro. Računalnik je bil deset dni na mreži in je deloval normalno. Napaka se ponavlja. Kako naj rešim to? Zelo zanimivo je da računalnik sšloh ni bil na internetu od prejšnje sobote danes ko sem šel na slotech prebrat novice pa se je katpojavilo okno in odštevalo od 60 do 0 in računalnik se resetira, prekiniti pa se ne da. Vmes sem (komaj) naložil še ene dva popravka z Windows uptade pa še vedno ne dela. Za pomoč se vnaprej zahvaljujem.
To napako sem opazil pred kako uro. Računalnik je bil deset dni na mreži in je deloval normalno. Napaka se ponavlja. Kako naj rešim to? Zelo zanimivo je da računalnik sšloh ni bil na internetu od prejšnje sobote danes ko sem šel na slotech prebrat novice pa se je katpojavilo okno in odštevalo od 60 do 0 in računalnik se resetira, prekiniti pa se ne da. Vmes sem (komaj) naložil še ene dva popravka z Windows uptade pa še vedno ne dela. Za pomoč se vnaprej zahvaljujem.
- zaklenilo: Cokolesnik ()
Cokolesnik ::
O tej zadevi imamo odprto posebno temo.
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Reset računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 2946 (2638) | dxx |
» | Izklapljanje računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 2156 (1628) | Geozadetek |
» | Odstevanje pomoc nujno prosimOddelek: Pomoč in nasveti | 1032 (879) | duff |
» | Ms blast ali zakaj se mi sistem ugaša po eni minuti? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 40466 (15448) | brainiac20 |
» | [VB6] Program Odštevalnik - verjetno preprosta rešitev ampak jest je ne najdem (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 5239 (4713) | Nerdor |