Forum » Omrežja in internet » Sam TV Remote in Innbox v60u port 55000
Sam TV Remote in Innbox v60u port 55000
a-ptuj1 ::
Imel sem FritzBox 7360 in TV Samsung LED40 pa mi je preko WiFi in mobilnega telefona delal TV "daljinec" - Android program Sam Remote TV brez težav. Ker se je FritzBox pokvaril mi ga je Telekom zamenjal z Innbox v60-u. Sedaj pa mi TV "daljinec" več ne najde TV, ne samodejno, ne preko ročno nastavitve IP.
Sem poizkusil še z novim programom TV Remote for Samsung. Ta mi najde TV, vendar TV "daljinec" ne dela. Takoj nato pa napiše, da TV ni priključen, čeprav je. Če nastavim ročno IP od TV pa dobim odgovor, da je treba posredovati v usmerjevalnik port 55000, čeprav so Innbox, mobilni telefon in TV povezani na isti WiFI.
Kako se to nastavi na Innboxu v60-u?
Sem poizkusil še z novim programom TV Remote for Samsung. Ta mi najde TV, vendar TV "daljinec" ne dela. Takoj nato pa napiše, da TV ni priključen, čeprav je. Če nastavim ročno IP od TV pa dobim odgovor, da je treba posredovati v usmerjevalnik port 55000, čeprav so Innbox, mobilni telefon in TV povezani na isti WiFI.
Kako se to nastavi na Innboxu v60-u?
- spremenilo: a-ptuj1 ()
Problem z "TV daljincem" je najverjetneje neka nastavitev na sami TV Samsung LED40, saj program "TV Remote for Samsumg" v katerega je vključena tudi "Share Media" preko DLNA Device in preko WiFI in LAN mreže fotke iz telefona na televiziji prikazuje vredu. IP št. telefona je tudi omogočena na TV.
Ne vem pa v kateri nastavitvi je problem?
Ne vem pa v kateri nastavitvi je problem?
Zgodovina sprememb…
Uspelo mi je najti "TV daljinec za TV Samsung LED40 ki dela. gre zaSURE Universal Smart TV Remote.
Zgodovina sprememb…
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | WIFI - extender vs. AP vs. meshOddelek: Omrežja in internet | 5604 (4699) | link_up |
» | Telekom toptrio optika in instalacijaOddelek: Omrežja in internet | 1991 (1416) | Saintek |
» | Primerjava med Innbox in Fritzbox modemomaOddelek: Omrežja in internet | 5892 (4451) | OSA |
» | Iskratel Innbox V60U - Kako omogočiti DLNA?Oddelek: Omrežja in internet | 2518 (2178) | moat |
» | Raspberry PI Openelec in Siol IP TVOddelek: Programiranje | 3818 (2508) | ppeterlin |