Forum » Pomoč in nasveti » Težava z wireless povezavo
Težava z wireless povezavo
Dirigent ::
Pozdravljeni,
s punco koristiva v stanovanju wireless vsak na svojem lap topu. Na njenem nenadoma internetna povezava ne deluje - kot kaže, se računalnik poveže z ruterjem, ampak ni povezave interneta, pri meni pa je vse BP.
Poizkusil sem s system restore itd., pa ne vem kaj bi bil problem. Tudi v device managerju ne vem kaj bi povzročalo težave, ni mi pa jasno kaj je ta unknown external bluetooth device.
Prilagam slike za morebitno lažje svetovanje.
Hvala, lp
s punco koristiva v stanovanju wireless vsak na svojem lap topu. Na njenem nenadoma internetna povezava ne deluje - kot kaže, se računalnik poveže z ruterjem, ampak ni povezave interneta, pri meni pa je vse BP.
Poizkusil sem s system restore itd., pa ne vem kaj bi bil problem. Tudi v device managerju ne vem kaj bi povzročalo težave, ni mi pa jasno kaj je ta unknown external bluetooth device.
Prilagam slike za morebitno lažje svetovanje.
Hvala, lp
- zavaroval slike: Mavrik ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | IDE disk preko pretvornika V USB disk NI ZAZNANOddelek: Pomoč in nasveti | 1502 (1293) | m3k |
» | This device cannot start. (Code 10).Oddelek: Pomoč in nasveti | 878 (805) | --MiRaLdInJo |
» | Prenosnik projektor, brez slikeOddelek: Pomoč in nasveti | 1798 (1681) | CypherBit |
» | AMD AthlonX2 4200+DualCore AM2 in M2N-E NForce 570Ultra (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 4567 (3397) | Puzo |
» | Nero - pomnilnik zapisovanjaOddelek: Programska oprema | 1472 (1122) | ZoMk |