» »

Apple predstavil iPhone X, iPhone 8 in iPhone 8 Plus

««
7 / 18
»»

gddr85 ::

najbrž nekje 850+..

Jerry000 ::

bambam20 je izjavil:

NikolormousB je izjavil:

Sigurno, ne verjetno. Tvoj samsung za 150EUR ne zna narediti tega, kar zna iPhone za jurja. Produktivnost je torej že po definiciji neštetokrat večja.

Česa pa ne zna? vse zna.

NikolormousB je izjavil:

Na Samsungu za 150EUR ne morem narediti spodobne fotke. Na iPhonu za jurja z lahkoto.

Dela sammsung za 250EUR povsem spodobne slike, predno svršiš na svoj iphone za jurja. Samo tako hiter ni. Na kosilo te kliče vzgojiteljica v vrtcu.

Mam telefon za 250€ (OnePlusX), lahko rečem da slik ne dela tako dobro kot ti dragi telefoni. Zdaj pa, ali kupim fotkič za 500€, ali pa dodam 300€ in imam telefon in fotkič dober. Primerjat kaj lahko telefon za 250 naredi isto kot telefon za 1000 je brezveze. Zakaj se potem eni furajo z BMW eni pa z starim Clio? Gre se za uporabo, izkušnjo, funkcije, oba te pa pripeljeta nekam, tako kot pri dražjih in cenejših telefonih pri obeh lahko kličeš in pošiljaš sporočila. Pač eni dajo več na avte, drugi več na PC, tretji v telefone,...nvem kako vam je to čudno, res ne

Matev ::

/dejmo še mal sarkazma

meni se pa zdi neumno da ljudje slikajo z digitalnimi telefoni
saj so stari analogni fotoaparati na film čisto ok

da ne rečem da s telefoni slikajo ljudje ki nimajo dosti denarja
pa so kljub temu kupili digitalno igračko
ki je ne potrebujejo in so premalo izobnraženi za uporabo
to so zlobne korporacije krive da potem ljudje imajo za jesti
ali pa da najstniki kupijo digitalni telefon - kaj je narobe z rotacijskim ožičenim telefonom

/sarkazem

blackbfm ::

Zdaj pa, ali kupim fotkič za 500EUR, ali pa dodam 300EUR in imam telefon in fotkič dober.

senzorji v telefonih so ranga 10-20$, da ne boš mislu da s telefonom za jurja dobiš nevem kaj:)) tist crap senzor se nikakor ne more primerjat s pravim fotkičem

je pa res da fotkiča pač ne moreš vlačit s sabo kamorkoli tako enostavno kot tel

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: blackbfm ()

lucca brassi ::

ful dobra

ful dobra

moments before detonation

shadeX ::

Še vedno mi ni jasno zakaj se folk spodtika ob ceno, čeprav cena alternative X-u, je enaka prejšnemu iPhonu 7. Pač dodatna možnost za tiste, ki so pripravljeni toliko odšteti za telefon.

Kot da bi se jaz križal, ker moram voziti poceni renoja, pa čeprav ga lahko kupiš tud za 50 jurjev :))

MrStein ::

blackbfm je izjavil:

Od kitkata naprej je splosno delovanje primerljivo z ios, ux pa je od lolipopa tudi ze vec al manj poenoten..

*idiotizmi izbrisani*

Ravno zdajle so v Oreo spet malo premetali.
Pa seveda obvezna sprememba stila, ker brez tega pač ne gre.
PS: A temni stil (da ne oslepiš če uporabljaš telefon ponoči) pa še niso "zinovirali" ?
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: MrStein ()

pirlo je izjavil:

VaeVictis je izjavil:

Zanimivi komentarji, res pa je, da jih večino velja za ameriške Qualcomm procesorje...

Jesus, it will take like 5, probably more, years for Qualcomm to catch up.

Reddit - Android - A11 Benchmarks

Jaz bi reko, da ima Geekbench nek bug... oz. naj open sourcajo ta app, da vidimo kako je spisan test. Ne verjamem v to, da je lahko tako velika razlika v soc-u.

iPhone je tak hiter, da folk ne verjame. ;)

Glej, iPhone 7 je zunaj že leto dni in ga lahko benčmarkaš koliko češ.
Potem rezultat povečaš za 25% in dobiš številke za A11.
Če pa se ti ob dveh dodatnih jedrih in novi generaciji zdi 25% večja hitrost preveč, pa povej, zakaj tako misliš.
Motiti se je človeško.

xxxul ::

+25% je popolnoma razumljivo
+150%(geekbench) je pa malce sumljivo

en stric pravi takole:
There are pretty much zero surprises on the silicon side overall. I might write more about the A11 another time, but the IPC improvements are relatively modest. I know many people will raise an eyebrow at this, but I would encourage you to completely ignore Geekbench. And I can't emphasize enough how almost everything written online about Apple's CPUs is wrong.

If you subtract out the efficiency gains from removing 32-bit support, you're left with maybe very roughly a 15% improvement in CPU IPC for the big cores, assuming equivalent clocks to the A10. Apple could have pushed performance and efficiency further, if not for 10FF being really bad. The era of the hyper Moore's Law curve in mobile is officially over, in my opinion, though maybe the A10 already signaled that. It's all rough sledding from here on out, based on the state of foundry challenges.

pirlo ::

Iz geekbench strani:
iPhone 6 - Apple A8 1400 MHz (2 cores) - 1544, 2657
iPhone 6s - Plus Apple A9 1849 MHz (2 cores) - 2593, 4439
iPhone 7 - Apple A10 Fusion 2340 MHz (2 cores) - 3507, 5970
iPhone10,5 - ARM 2064 MHz (6 cores) - 4215, 10139
HTC U11 - Qualcomm 1900 MHz (8 cores) - 1923, 6422

Ne vem no...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: pirlo ()

issak ::

pirlo je izjavil:

Iz geekbench strani:

Ne vem no...

Razen za 3D igre, kaj ti nuca tak CPU? Se bo whatsapp 2,5x hitreje poslal?
Desktop: i7-12700F | 7900XTX | Asrock H670M-ITX/ax | 32 GB RAM | Dell G3223Q
Server: G4560 | 16GB RAM | 3x4TB
OLKB Planck | Logitech G Pro X Superlight | Sennheiser HD660S2

Ne. Bo pa čez 3 leta še vedno primerljiv s takratnimi droid flagshipi..

Za whatsapp je vseeno, npr pri snapchatu pa marsikater telefon že počepne ko vklopiš AR filtre

Modri dirkač ::

Hoces rect, da na droidu vsake toliko crkne.
Everybody lies!

no comment ::

issak je izjavil:

Zakaj tak defetizem?!

A nimajo Androidi itak 10x boljši hardver za 15x manjšo ceno? To ne drži več?

VaeVictis ::

xxxul je izjavil:

+25% je popolnoma razumljivo

en stric pravi takole:
There are pretty much zero surprises on the silicon side overall. I might write more about the A11 another time, but the IPC improvements are relatively modest. I know many people will raise an eyebrow at this, but I would encourage you to completely ignore Geekbench. And I can't emphasize enough how almost everything written online about Apple's CPUs is wrong.

If you subtract out the efficiency gains from removing 32-bit support, you're left with maybe very roughly a 15% improvement in CPU IPC for the big cores, assuming equivalent clocks to the A10. Apple could have pushed performance and efficiency further, if not for 10FF being really bad. The era of the hyper Moore's Law curve in mobile is officially over, in my opinion, though maybe the A10 already signaled that. It's all rough sledding from here on out, based on the state of foundry challenges.

pirlo je izjavil:

Iz geekbench strani:
iPhone 6s - Plus Apple A9 1849 MHz (2 cores) - 2593, 4439

Ne vem no...

Saj imata oba prav.

Torej single core performance je cca. 20% boljši.

Če pogledaš pa multicore je pa glede na to, da je bil iphone 7 dual core, iphone X oz. 8 je pa hexa core, pa tudi ni več tako velika neverjetna razlika.

xxxul je izjavil:

Tako sumljivo je, da najboljše da obrišeš očala.
In potem problem izgine.

Ali pa linkaš te številke.
Motiti se je človeško.

issak ::

no comment je izjavil:

issak je izjavil:

Zakaj tak defetizem?!

A nimajo Androidi itak 10x boljši hardver za 15x manjšo ceno? To ne drži več?

Nikoli nisem tega trdil. Value pri androidu je boljši itak, ker 2017 flagship za 390EUR pri applu težko dobiš. Meni bo moj android držal 3 leta, 4 ez. Snapdragon 800 je še danes čisto kul in uporaben, ravno zato vprašam čemu rabi iphone procesor, ki je močnejši kot mac mini? Ok "future proof" je recimo ok razlog, ampak za 1200EUR kupim 3 android flagshipe na 2 leti vsakega, pa bom imel po šestih letih ziher hitrejši telefon kot pa če kupim zdaj iphone x za 1200EUR.

Ampak to ni stvar debate, dejansko me zanima zakaj, razen za 3D igre in Snapchat VR rabiš tak CPU v telefonu. Meni je VR delal že na sd800, tako da izgleda da je to potem samo stvar optimizacije softwarea.

> Zakaj tak defetizem?!

Ker plačaš dobro plačo za en telefon, ki, če ti crkne po enem letu, lahko samo novega kupiš. 1000EUR je rang laptopov, ki jih ljudje kupujejo za 5-7 let naprimer.
Desktop: i7-12700F | 7900XTX | Asrock H670M-ITX/ax | 32 GB RAM | Dell G3223Q
Server: G4560 | 16GB RAM | 3x4TB
OLKB Planck | Logitech G Pro X Superlight | Sennheiser HD660S2

Zgodovina sprememb…

• spremenil: issak ()

Meni bo moj android držal 3 leta, 4 ez. Snapdragon 800 je še danes čisto kul in uporaben, ravno zato vprašam čemu rabi iphone procesor, ki je močnejši kot mac mini?

Ker plačaš dobro plačo za en telefon, ki, če ti crkne po enem letu, lahko samo novega kupiš. 1000EUR je rang laptopov, ki jih ljudje kupujejo za 5-7 let naprimer.

Ne razumeš, da Apple izdelke uporabljajo ljudje z denarjem. Torej tisti, ki jim skeširat jurja za telefon (pa če tudi vsako leto), sploh ni problem. Apple to ve in je ponudil na trg telefon (iPhone X), ki točno cilja to skupino ljudi.

Tisti, ki pa imajo iPhone zgolj kot statusni simbol, pa jim verjetno ni težko dat 300€ za iPhone SE (najcenejši iPhone), ali rabljen 5S, 6 serija iz ebaya (bolhe). Dostopen bo tudi iPhone 7 za cca 600€, oz. kot je v navadi v sloveniji se telefon kupi na obroke pri operaterju.

Apple izdelki so PREMIUM izdelki, za ljudi z denarjem. To je nekako isto kot če greš v mercator in izbiraš med dvema Fructalovima sokovoma na polici. S tem da je en premium (in je dost boljšega okusa), kot tisti ki ni. Ampak premium boš plačal.. ponavadi še enkrat več.

Se popravljam pri:
in je dost boljšega okusa

Nekateri ne ločijo med premium in navadnim sokom in jim navadni čist zadostuje. Isto je pri telefonih. Za nekoga bo cheap android povsem dovolj in ne potrebuje premium telefona.

Furbo ::

issak je izjavil:

Ampak to ni stvar debate, dejansko me zanima zakaj, razen za 3D igre in Snapchat VR rabiš tak CPU v telefonu. Meni je VR delal že na sd800, tako da izgleda da je to potem samo stvar optimizacije softwarea.

Tipično, ko je apple naredil retina, so droidi govorili, da je to brezveze.
Zdaj je samsung z večjo ločljivostjo seveda 'boljši'.

Ko je imel apple počasnejši procesor, si pri samsungu za svoj denar dobil 'več'.
Sedaj je hitrejši procesor nenadoma brezveze.

Tudi moj 5S traja že 3+ leta.

Več procesorske moči ni še nikoli škodilo.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC

xxxul ::

MrStein je izjavil:

xxxul je izjavil:

Tako sumljivo je, da najboljše da obrišeš očala.
In potem problem izgine.

Ali pa linkaš te številke.

v prvem clanku ki je bil objavljen v tej temi o hitrosti A11 - tukaj:
A mysterious ‘iPhone10,5‘ showed up on Geekbench’s catalog today, and assuming it’s not somehow a false entry, it’s posting speeds that are way faster than anything Android’s current generation has to offer: a 4095 on the single core test, and 9959 on the multi-core one.

za iphone 7 pa:
Of course, it also far surpasses last year’s iPhone 7, which scored a 1825 on the single core test and a 3118 on the multi-core one. Granted, benchmarks aren’t everything, but it’s not like we expect the iPhone X to perform poorly despite good benchmarks.

očitno se te številke kr precej spreminjajo na tem geekbenchu...
drgac pa Apple verjetno ve kolk hitr procesor so dal ven, ne dvomim da bi se pohvalil na predstavitvi kako je iphone "hitr kot mac pro" etc...

Egidij88 ::

Kmalu pridejo ven Pixel foni, ki bodo slabši tako po hardwaru kot softwaru... cena bo tam-tam. Samsung in LG flagshipi tudi niso poceni, support pa proti Applu smešen. U bistvu zdaj iPhone 7 ali 8 sploh ni slaba izbira, ali pa OnePlus 5...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Egidij88 ()

Res? Se ne spomnim da bi 2010 kdorkoli pljuval čez 300 dpi displeje

Je pa žalostno da 7 let kasneje se kar prodajajo eno in isto, pac nobenega napredka (tamali iphone)

420 dpi je sweetspot za telefone

Je pa žalostno da 7 let kasneje se kar prodajajo eno in isto, pac nobenega napredka (tamali iphone)

Jah žalostno gor ali dol, zakaj bi nekaj spreminjal, če trg želi met klasičen iPhone? Se spomnim ko je prišel iPhone 6 (večji), se je folk bunil da tega ne bojo kupoval. Glej ga zlomka, čez 2 leti (2016) so dali posodobljen 5S na trg (SE).

Ok sedaj pa zares. iOS 11 je javno zunaj, kdo je že posodobil? :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: shadeX ()

Jaz pa kar ne verjamem tem številkam Geekbencha. Pa dokler ga ne open sourcajo jim tudi ne morem. Malo je smešno, da ne Samsung, Qualcomm in Huawei (Kirin) ne morejo naredit procesorja, ki bi prišel niti na 50% zmogljivosti Applovega. Razumel bi 10-15%, vse ostalo pa je hudo preveč.

Tanov app store je katastrofa. Trending na prvi strani ne bi upal biti grši, zadeva je v primerjavi s prej popolnoma nepregledna. Pod "today" imaš neke članke od raznih appov.. what?

Dokler je bila beta sem mislil, da je pač to začasno ampak očitno so mislili smrtno resno. Poden..

Drugo je ok, ampak izjemno razočaran nad app storom. Imam občutek kot, da berem neke članke na 24ur, kot pa kaj drugega. Eh.

Zgodovina sprememb…

issak je izjavil:

iPhone SE stane v vezavi 200 EUR, sicer 320, in ti SD800 povozi.

Zakaj taki defetizem?

xxxul je izjavil:

v prvem clanku ki je bil objavljen v tej temi o hitrosti A11 - tukaj:
A mysterious ‘iPhone10,5‘ showed up on Geekbench’s catalog today, and assuming it’s not somehow a false entry, it’s posting speeds that are way faster than anything Android’s current generation has to offer: a 4095 on the single core test, and 9959 on the multi-core one.

za iphone 7 pa:
Of course, it also far surpasses last year’s iPhone 7, which scored a 1825 on the single core test and a 3118 on the multi-core one. Granted, benchmarks aren’t everything, but it’s not like we expect the iPhone X to perform poorly despite good benchmarks.

očitno se te številke kr precej spreminjajo na tem geekbenchu...
drgac pa Apple verjetno ve kolk hitr procesor so dal ven, ne dvomim da bi se pohvalil na predstavitvi kako je iphone "hitr kot mac pro" etc...

Geekbench za iPhone 7 je 3500/600 še ves čas.
Očitno je avtor tistega članka šalabajzer, ki ne zda pognati gikbenč na enem telefonu, ali poiskati rezultat na web-u.
Motiti se je človeško.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: MrStein ()

pirlo je izjavil:

Jaz pa kar ne verjamem tem številkam Geekbencha.

There's your problem right there.
iPhoni so razstavljeni v vsaki štacuni in jih lahko benčmarkaš po želji.

Resno, kot če bi se s ploščozemljeci pogovarjal...
Motiti se je človeško.

Nekaj screenov novega App Stora.

Zgodovina sprememb…

• zavaroval slike: Mavrik ()

Sem posodobil vse naprave na enajstko.
iPad je ratal precej bolj uporaben.

Po občutku bi rekel, da zadeva dela malenkost hitreje, tudi na SE.
Everybody lies!

MrStein je izjavil:

pirlo je izjavil:

Če si nesposoben prebrat iz mojega posta v kaj dvomim, še enkrat podrobneje...
Kje piše da Geekbench na iOSu in Androidu izvaja popolnoma enak test? Niti ni nikjer specificirano kaj ena točka pomeni. Pač poženeš, pa neko številko izpiše. Koda je zaprta. Razlika pa več kot 100% v rezultatih med top procesorji štirih različnih firm. Od tega so 3 firme v rangu 10%, ena pa izstopa 100%. In ta je na popolnoma drugi platformi, ki poganja drugačen app... zato dvomim v te rezultate.

In pri tej firmi, ki tako izstopa je ključna integracija SW/HW, kar noben drug proizvajalec ne nudi in tudi ne more nudit.
Apple v svoje naprave vgrajuje kar nekaj "custom silicona" kot radi povejo.

Saj je podobno pri windows/macos.

Android je pač splošen sistem, kot windows in nikakor ne more biti tako optimizran na vsak telefon kot ios.
Everybody lies!

Pa še če gledam AnTuTu test, je razlika 20% v cpu testu, kjer so najmočnješi... gpu so precej zadaj. V Geekbenchu pa je 80% razlike. Ne vem no...

CoolBits ::

Kje pa je iphone 8 oz x v antutu testih sploh?

CoolBits je izjavil:

Kje pa je iphone 8 oz x v antutu testih sploh?

Ni še, oz. ne vidim... z iphone 7 sem primerjal. Na geekbenchu so vsi.
S tem da ima iPhone 7 veliko višji tak (2300mhz proti 1900mhz). iPhone 6s ima podobnega kot Snapdragon 835 in je rezultat samo 6% razlike, pri Geekbenchu pa dobrih 30%.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: pirlo ()

A110 ::

sam sem ravno posodobil. na SE deluje mogoce malenkost hitreje, je pa opazna razlika v kontrastu barv. meni je zdaj bolj vsec. malo me moti edino ko potegnes gor ko se odprejo tiste bliznice da je popolnoma spremenjeno. + pa je da se da zdaj tam tudi vklopiti oz izklopiti mobilne podatke

pirlo je izjavil:

MrStein je izjavil:

pirlo je izjavil:

Če si nesposoben prebrat iz mojega posta v kaj dvomim, še enkrat podrobneje...
Kje piše da Geekbench na iOSu in Androidu izvaja popolnoma enak test? Niti ni nikjer specificirano kaj ena točka pomeni. Pač poženeš, pa neko številko izpiše. Koda je zaprta. Razlika pa več kot 100% v rezultatih med top procesorji štirih različnih firm. Od tega so 3 firme v rangu 10%, ena pa izstopa 100%. In ta je na popolnoma drugi platformi, ki poganja drugačen app... zato dvomim v te rezultate.

> Kje piše da Geekbench na iOSu in Androidu izvaja popolnoma enak test?
Irelevantno.
Lahko (ti ali kdorkoli drug) poženeš katerikoli benčmark želiš.
In če odkriješ razlike, dobiš pulicerjevo nagrado za razkritje leta.
Hecno, da noben drug ni prišel na to idejo.

Sicer pa, ko je Intel imel dupli rezultat kot konkurenca, pa ti nič ni bilo sumljivo? (do letos pomladi, ko se mu je AMD približal z Zen arhitekturo). Hecno...

(i7-7700 5000 točk, AMD A12-9800E 2300 točk - O moj bog! Zarota!)
Motiti se je človeško.

tomaz- ::

MrStein: nekateri pač "ne verjamejo", ker tabor ni pravi :-)

zarota much... :-)

Drugače sem pa tudi jaz že vse naprave doma posodobil - moj iPhone 7 plus, ženin iPhone SE, sinov iPhone 7, "hišni" iPad pro - vse dela super, tekoče, sploh iPad je v redu, je pa res, da je nov app store hudo čuden.. Ni mi všeč.. Ostalo prav OK, čakam še na High Sierro na macbook proju.. Da se vse "poklopi"

Čeprav jaz v štartu ne bi posodobil vseh naprav. Posodobiš eno in opazuješ nekaj dni za potencialne buge (kak batery drain, crashi,..). Sem se že nahecal lani s posodobitvijo na iOS 10, ko je na prejšnem 6S začelo kurit nenormalno baterijo.

Tisti prvi so vedno testni zajčki. In ja, App Store se mi je že sesul.

Zgodovina sprememb…

hojnikb ::

včeri updejtu na 7ki... Zaenkrat dela ok, ne sicer tako smooth kot 10.3.3.

Opažam pa, da še vedno ne morn aktivirat facetime in imessege (sn na telemachu). Je kaka fora ?
#brezpodpisa

iMessage, Facetime meni dela normalno. Ponudnik tukaj nima veze ker itak v obeh primerih gre preko Applovih strežnikov.

hojnikb ::

ja, ampak aktivacija imessege gre tut preko sms afaik
#brezpodpisa

VaeVictis ::

hojnikb je izjavil:

Opažam pa, da še vedno ne morn aktivirat facetime in imessege (sn na telemachu). Je kaka fora ?

Probi resetirati, morda bo delovalo.

Je imel kolega isti problem na Telemachu, pa smo resetiral telefon in je potem lahko naštimal FaceTime in iMessage.

If your iPhone 7 stops responding and you can't even turn it off by holding down the power button, you may need

Press and hold down the On/Off button on the right side While continuing to hold the On/Off button, press and hold the volume down button on the left side of your iPhone.

Hold both buttons as the screen turns off, and keep holding them until the screen turns back on and displays the Apple logo.

ps: Glede Geekbench 4, na tem linku razlaga, da ima iPhone 7 benchmark (1825/3118).

Of course, it also far surpasses last year’s iPhone 7, which scored a 1825 on the single core test and a 3118 on the multi-core one.

Te vrednosti dobiš, če imaš telefon naštiman na Low power mode.

Če Low power mode ni vključen so vrednosti 3444/5738.

Tako, da je malo bučke prodajal ta Napier Lopez oz. je slabo testiral zadeve ali pa slabo povzel zadeve od drugih testerjev.

hojnikb je izjavil:

Sem enkrat popiz**** skoral celo popoldne s telefonom od malega, ki ima številko na telemachu. Moral sem spremenit SMS service centre number.

"Pokliči" *#5005*7672# in poglej kakšna je številka. Moja je bila napačna. Sedaj je +38670007007 in potem je aktivacija Facetime-a in iMessage-a bila uspešna. Prej tudi 'Settings - Phone - My number' ni znal razpoznati številke sim kartice.

SMS service centre number sprememniš tako, da "pokličeš" **5005*7672*+38670007007# (nisem sicer siguren ali sem vtipkal s + ali 00).

shadeX je izjavil:

Čeprav jaz v štartu ne bi posodobil vseh naprav. Posodobiš eno in opazuješ nekaj dni za potencialne buge (kak batery drain, crashi,..).

Najbolš je updejtat vse na začetku. Potem vidiš, če ti kaj ne paše in greš nazaj. Če čakaš kak mesec, Apple vmes neha podpisovat stare verzije.

To je res ampak so spet dodatne sitnosti da vse naprave preložiš na starejši OS. Pa delat backupe, ..

Finta s shranjevanjem ključa za namestitev več ne dela?
Motiti se je človeško.

blackbfm je izjavil:

Res? Se ne spomnim da bi 2010 kdorkoli pljuval čez 300 dpi displeje

Ko je prišel ven "retina" so seveda. Enako kot zdaj "hiter procesor je brezveze".
Motiti se je človeško.

#000000 ::

Kdaj bo na trgu Osmica ?
««
7 / 18
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Dva tedna po prepovedi prodaje na Kitajskem Apple še vedno prodaja iPhone

Oddelek: Novice / Tožbe
76794 (3182) oiwedfhjweif
»

Apple predstavil nove iPhone, uro Watch 4 in iOS 4 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
427102263 (88131) MrStein
»

Apple predstavil iPhone X, iPhone 8 in iPhone 8 Plus (strani: 1 2 3 415 16 17 18 )

888221913 (186661) shadeX
»

Apple iPhone 8

Oddelek: Mobilne tehnologije
203414 (2328) Machete
»

Applove novosti: Smart Watch, iPhone 6 in iPhone 6 Plus, Apple Pay in iOS 8 (strani: 1 2 3 4 5 )

227105966 (95064) amacar

Več podobnih tem