Forum » Strojna oprema » Problem pri Hercules 3d prophet FDX 8500le
Problem pri Hercules 3d prophet FDX 8500le
movieguy ::
Mam najnovejše gonilnike,vse je ok dokler ne igram kake igre par minut(lahko tud manj).
Takrat pa mi slika zmrzne,vidim normalno vse sam računalo se ne odziva,edina možnost je da resetiram računalnik.Navijal sem frekvenco.. z hercules 3d tweaker,sam pri orginalni frekvenci 250/250 slika vseeno zmrzne.(igre kot so mafija,Warcraft 3)
Naprimer pri fifi2003 pa nimam problemov.
Kaj naj Storim?
Takrat pa mi slika zmrzne,vidim normalno vse sam računalo se ne odziva,edina možnost je da resetiram računalnik.Navijal sem frekvenco.. z hercules 3d tweaker,sam pri orginalni frekvenci 250/250 slika vseeno zmrzne.(igre kot so mafija,Warcraft 3)
Naprimer pri fifi2003 pa nimam problemov.
Kaj naj Storim?
Janko ::
Jst sm imel iste probleme ko ti, na svojem računalniku z Radeonom 8500le. Problem se je nahajal v matični plošči.
Prvo kar nared je da si naložš naj novejše driverje za ploščo. Če si že to naredil pa ti ne dela je šena rešitev. Računalnik moraš formatirati in prvo kar je inštalirati za matično ploščo naj novejše driverje in nič drugega, potem palo ištaliraš driverje za grafično ostalo.
Kakšno matično ploščo imaš?
Prvo kar nared je da si naložš naj novejše driverje za ploščo. Če si že to naredil pa ti ne dela je šena rešitev. Računalnik moraš formatirati in prvo kar je inštalirati za matično ploščo naj novejše driverje in nič drugega, potem palo ištaliraš driverje za grafično ostalo.
Kakšno matično ploščo imaš?
meacho ::
Sem imel enake težave in sem dobil novo grafično!
Probaj grafično v drugem računalniku in če nedela jo nes nazaj (če je še v garanciji seveda).
Probaj grafično v drugem računalniku in če nedela jo nes nazaj (če je še v garanciji seveda).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ni slike - nov računalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 5263 (4404) | Dpool |
» | računalnik vse narobeOddelek: Pomoč in nasveti | 4679 (4296) | Kreddy |
» | Radeon 4870 - problemi z driverjiOddelek: Pomoč in nasveti | 5438 (2501) | dziht |
» | Mogoce se komu sanja kaj je lahko vzrok mojih problemov?Oddelek: Strojna oprema | 1245 (952) | mspiller |
» | UT na winXPOddelek: Igre | 1285 (1000) | Pisk |