Forum » Pomoč in nasveti » Problem z povezavo?
Problem z povezavo?
c4 ::
Imam čuden problem - z brskalnikom (IE6) ne morem odpreti ene slovenske spletne strani - provizija.net. Nikjer drugje nimam podobnih težav. Danes sem ugotovil, da jo lahko odprem, če uporabim kakšen servis za anonimno surfanje (recimo anonymizer.com), direktno z vtipkanjem naslova v borwser pa ne!
Downloadal sem tudi netscape 7.1 in isto - strani direktno ne morem odpreti, posredo (z uporabo servisov za anonimno surfanje) pa lahko!
Kontaktiral sem webmasterja (ne vem kaj je narobe), reinstaliral IE6 (in poskusil z netscape 7.1), preveril OS (win98) s protivirusnimi programi, z "anti-spyware" programi, etc etc etc, pa nič.
Ima kdo kakšno idejo, kaj bi lahko bilo narobe?
hvala!
Downloadal sem tudi netscape 7.1 in isto - strani direktno ne morem odpreti, posredo (z uporabo servisov za anonimno surfanje) pa lahko!
Kontaktiral sem webmasterja (ne vem kaj je narobe), reinstaliral IE6 (in poskusil z netscape 7.1), preveril OS (win98) s protivirusnimi programi, z "anti-spyware" programi, etc etc etc, pa nič.
Ima kdo kakšno idejo, kaj bi lahko bilo narobe?
hvala!
mrTwelveTrees ::
če maš statični IP ... je po moje, da si je server zapomnil tvoj IP...
ali neki tazga...
ali neki tazga...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Iskalnik po slo-techu za Mozillo FirefoxOddelek: Slo-Tech | 2015 (1234) | njok |
» | Problem: Router ASUS WL-500gOddelek: Strojna oprema | 946 (850) | Mikka |
» | Netscape vstal od mrtvihOddelek: Novice / Brskalniki | 2943 (2943) | reborn |
» | Mozilla 1.4 VprasanjaOddelek: Programska oprema | 1391 (1098) | Loki |
» | ADSL težava s varnostjoOddelek: Omrežja in internet | 1084 (821) | StratOS |