Forum » Pomoč in nasveti » Geforce 4 ti 4200 OEM =OLOŠ
Geforce 4 ti 4200 OEM =OLOŠ
HANNIBAL ::
HI
S to grafično so same težave ,enkrat sem že jamral zaradi črt ,ki so mi potovale po monitorju no sedaj sem to odpravil z DVI kablom no in pojavil se je že naslednji problem .ko vklopim COMPEKA mi na monitorju v tistih uvodnih logotipih pri WINSIH neke scene dela (čičke čačke črte pa tako) parkrat se mi je že zgodilo ,da nisem mogel v winse sem samo lahko resetiral imam pa to na LCD-ju?
THANX vsem za odgovore mejte se BY
S to grafično so same težave ,enkrat sem že jamral zaradi črt ,ki so mi potovale po monitorju no sedaj sem to odpravil z DVI kablom no in pojavil se je že naslednji problem .ko vklopim COMPEKA mi na monitorju v tistih uvodnih logotipih pri WINSIH neke scene dela (čičke čačke črte pa tako) parkrat se mi je že zgodilo ,da nisem mogel v winse sem samo lahko resetiral imam pa to na LCD-ju?
THANX vsem za odgovore mejte se BY
TribesMan ::
Huh kaj je s tem Fast Writes na NF2?? Jest mam R9100 in če vklopim FastWrites se takoj pojavi ogromno artefaktov tudi pri zelo znižanih frekvencah. A ma NF2 napako v čipu al kaj je to?
LP
TribesMan
LP
TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | komp se ob obremenitvah (?) samodejno resetira (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4299 (3530) | Pyr0Beast |
» | Alternativa za Epox8rda3+Oddelek: Kaj kupiti | 1139 (968) | Volta |
» | popačenje slike na zaslonuOddelek: Pomoč in nasveti | 1251 (1137) | ajagodnik |
» | Fast writes/radeon 8500Oddelek: Pomoč in nasveti | 1459 (1060) | Tic |
» | ABIT KT7 problemsOddelek: Pomoč in nasveti | 2089 (1936) | GodStyler |