Forum » Pomoč in nasveti » priklop peltierja?
priklop peltierja?
overman ::
Mislim da bom nabavu 200W peltier in en dodaten 300w napjalnik . Moj sedanji in dodaten napajlnik bom lepo zvezal kot je napisano v tej temi. Zdaj pa me samo se nekaj zanima.... A naj potem peltier priklopim kar na en moltex konektor, al pa naj vse 12v zice skup zvezem (vse + skupaj in vse- skupaj)?
A mogoce kdo prodaja kaksen 300w napajalnik al pa kaksen peltier?.....drugac bom pa te stvari ze nekje nabavu....
A mogoce kdo prodaja kaksen 300w napajalnik al pa kaksen peltier?.....drugac bom pa te stvari ze nekje nabavu....
Früher oder später wird jeder Geometer :p
frenk ::
jest sm ti v eni drugi temi napisal da ta napajalnik ne bo dober ekr je presvoh...poglej kolk amparov spravi vn na 12V liniji in si zracunaj(P=UxI) kolk wattov mas loh gor...poleg tega noname napajalniki niti tolk vn ne vrzejo...jest mam napajalnik 420W Chieftec in mi na 12V liniji vrze vn 18A torej skupej je to 216W moci ampak mors vedt da ce mas nforce2 plato rab se proc 100W in loh ze takoj vids da ne bo slo
jest bi reku da bos v 1 tednu al pa se prej pozabu na vse tole
jest bi reku da bos v 1 tednu al pa se prej pozabu na vse tole
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | menjava napajalnika v serijskem PC-juOddelek: Loža | 2409 (2104) | Dr_M |
» | Napajalnik za TEC elementOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3902 (3160) | Pyr0Beast |
» | [ATI x600] Zmrzovanje racunalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1194 (1051) | d0rK |
» | NapajalnikOddelek: Strojna oprema | 1404 (1159) | krneki |