Forum » Pomoč in nasveti » Posodobitev driverjev, zvoka ni
Posodobitev driverjev, zvoka ni
Twixz ::
Na računalniku sem z Driver Boosterjem posodobil vse driverje. Posodobilo mi je tudi High Definition Audio driver, po posodobitvi pa slušalke delajo samo po konfiguraciji zvočnikov - nastavim "Speaker" na Kvadrofonsko (ker na prostorsko mi samo ena slušalka dela). Prej je po "defaultu" vse delalo kot mora.
Na kišti imam 5 vhodov za zvok, delata samo 2 (pa še to po konfiguraciji), tisti ki je prej delal po defaultu zdaj sploh ne dela (zazna pa, ker vidim na nadzorni plošči).
Je možno kaj naredit?
Na kišti imam 5 vhodov za zvok, delata samo 2 (pa še to po konfiguraciji), tisti ki je prej delal po defaultu zdaj sploh ne dela (zazna pa, ker vidim na nadzorni plošči).
Je možno kaj naredit?
filip007 ::
Program ima verjetno obnovo gonilnika na prejšnjo vrednost, probaj to, če ne pa sam inštaliraj gonilnik, Realtek HD ali bilo kaj že imaš.
Prenosnik, konzola, TV, PC upokojen.
Če hočem ročno inštalirat mi napiše da nobeden gonilnik ni programsko podprt v tem paketu gonilnikov.
Riff ::
probaj sam ponovno inštalirat samo gonilnike za zvok ker za zvok so lahko malce starejši gonilniki in niso tako pommebni kot naprimer za grafično kartico
https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA...
https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA...
Ko sem TV priklopil prek HDMI zvok dela normalno. Zgleda so slušalke alergične na posodobitve ali pa samo vhodi.
Nič ni pomagalo, zvoka nimam več na skypu (test predvajanja dela normalno, ko se želim z nekom pogovarjat ga ne slišim), nevem več kaj naj.
bobby ::
A ce video gledas, je zvok? Windows zvoki so? Da nimas ti samo Skype problem ne pa gonilnik
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.
wasd ::
Ne vem sicer če je to problem pri tebi, ampak meni novi grafični gonilniki vedno spremenijo privzeto predvajalno napravo, tako da ni zvoka iz tam, kjer bi ga pričakoval. DEsni klik na ikonico zvoka spodaj desno v orodni vrstici, izberi Predvajalne naprave, na seznamu izberi tisto ki jo želiš in jo določi kot primarno.
Zvok dela če je konfiguracija zvočnikov na vse drugo kot pa default, po defaultu je pred posodobitvijo delalo, potem sem obnovil tastar gonilnik (preko nadzorne plošče) in ni delalo NIČ, sem spet posodobil gonilnik na novega (preko nadzorne plošče), konfiguriral "zvočnike" (slušalke) na kvadrofonsko in delajo, ne dela pa na isti glasnosti kot prej, "background" zvoki so nerazločni, na skypu se ne morem pogovarjat več ker ne slišim človeka ki me kliče (čeprav test pod Orodja ko predvajam zvok dela, prav tako ko zvoni ko ga kličem slišim). Kvaliteta zvoka je grozna po tej štali ki sem si jo ustvaril
Danes sem imel dovolj vsega in sem ročno potegnil dol driver http://www.realtek.com.tw/downloads/dow... in ga inštaliral. Zvoka na slušalkah ni, na TV dela brez problema. Zdi se mi da je problem v slušalkah ne v driverjih...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zvoka niOddelek: Pomoč in nasveti | 2143 (1192) | Han |
» | Obolala bom - WIN 10Oddelek: Pomoč in nasveti | 5840 (3849) | egypt |
» | SKYPE - ne slišim kolegaOddelek: Pomoč in nasveti | 904 (767) | Peex |
» | Problem z mikrofonomOddelek: Pomoč in nasveti | 1220 (1024) | Bye |
» | (Realtek) High Definition Audio Device - (Kako vključiti ANALOGNI izhod)Oddelek: Programska oprema | 1100 (1067) | Jaffa |