» »

SKYPE - ne slišim kolega

SKYPE - ne slišim kolega

ProBook4740 ::

Pozdravljeni!
Na svojem Windows 8.1 imam probleme s Skypom. Pri klicu (tudi video) ne slišim svojega kolega, čeprav ima le ta izpraven mikrofon, saj ga vsi drugi, s katerimi se pogovarja, slišijo. On me sicer sliši in vidi.
Zanima me kje bi lahko odpravil to napako. Gledal sem sicer v Nadzorni plošči ---> Zvok, vendar zgleda vse dobro.

Hvala za pomoč in informacije

radmannsdorf ::

v skype nastavitve si pogledal? ker si izbereš kater izhod naj ti predvaja skype klic zvok? zvočniki/slušalke.

ProBook4740 ::

Hvala za odgovor. Ne najdem nobenih nastavitev v Skypu. Mogoče zato, ker imam to moderno različico, če veš kaj imam v mislih. Ob kliku z desnim miškinim gumbom se mi odpre samo možnost SHRANI ŠTEVILKO, DODAJ STIK.

Zgodovina sprememb…

fosil ::

Naloži to verzijo in pa tole boš tudi rabil če še nimaš.
Tako je!

s6c-gEL ::

Ima kolega dovolj uploada ?

Peex ::

Pejd na ikonco od zvoka (desna spodnja stran) klikn z desno tipko al kar je že,predvajalne naprave in poglej če imaš na pravilnem zvočniku zvok. :) ~ če nimaš klikni na puščico zravn '' nastavi za prevzeto'' in klikn na predvajalno napravo (če neveš kera je pa mal poskušaj) oz. če ma tisto tud mikrofon k ga uporabljaš klikn sam na ''nastavi za prevzeto'' :D upam da ti je pomagal

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Peex ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zvoka ni

Oddelek: Pomoč in nasveti
412143 (1192) Han
»

Posodobitev driverjev, zvoka ni

151265 (928) drekodovce
»

Obolala bom - WIN 10

425840 (3849) egypt
»

Prijatelji na skype slišijo kar poslušam!

141643 (851) Assass1n
»

asus M50VN

Oddelek: Kaj kupiti
61116 (1030) ales1967

Več podobnih tem