Forum » Pomoč in nasveti » SKYPE - ne slišim kolega
SKYPE - ne slišim kolega
ProBook4740 ::
Pozdravljeni!
Na svojem Windows 8.1 imam probleme s Skypom. Pri klicu (tudi video) ne slišim svojega kolega, čeprav ima le ta izpraven mikrofon, saj ga vsi drugi, s katerimi se pogovarja, slišijo. On me sicer sliši in vidi.
Zanima me kje bi lahko odpravil to napako. Gledal sem sicer v Nadzorni plošči ---> Zvok, vendar zgleda vse dobro.
Hvala za pomoč in informacije
Na svojem Windows 8.1 imam probleme s Skypom. Pri klicu (tudi video) ne slišim svojega kolega, čeprav ima le ta izpraven mikrofon, saj ga vsi drugi, s katerimi se pogovarja, slišijo. On me sicer sliši in vidi.
Zanima me kje bi lahko odpravil to napako. Gledal sem sicer v Nadzorni plošči ---> Zvok, vendar zgleda vse dobro.
Hvala za pomoč in informacije
radmannsdorf ::
v skype nastavitve si pogledal? ker si izbereš kater izhod naj ti predvaja skype klic zvok? zvočniki/slušalke.
ProBook4740 ::
Hvala za odgovor. Ne najdem nobenih nastavitev v Skypu. Mogoče zato, ker imam to moderno različico, če veš kaj imam v mislih. Ob kliku z desnim miškinim gumbom se mi odpre samo možnost SHRANI ŠTEVILKO, DODAJ STIK.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ProBook4740 ()
Peex ::
Pejd na ikonco od zvoka (desna spodnja stran) klikn z desno tipko al kar je že,predvajalne naprave in poglej če imaš na pravilnem zvočniku zvok. :) ~ če nimaš klikni na puščico zravn '' nastavi za prevzeto'' in klikn na predvajalno napravo (če neveš kera je pa mal poskušaj) oz. če ma tisto tud mikrofon k ga uporabljaš klikn sam na ''nastavi za prevzeto'' :D upam da ti je pomagal
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Peex ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zvoka niOddelek: Pomoč in nasveti | 2143 (1192) | Han |
» | Posodobitev driverjev, zvoka niOddelek: Pomoč in nasveti | 1265 (928) | drekodovce |
» | Obolala bom - WIN 10Oddelek: Pomoč in nasveti | 5840 (3849) | egypt |
» | Prijatelji na skype slišijo kar poslušam!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1643 (851) | Assass1n |
» | asus M50VNOddelek: Kaj kupiti | 1116 (1030) | ales1967 |