Forum » Programska oprema » Varnost e-poštnih odjemalcev
Varnost e-poštnih odjemalcev
i33a ::
Pozdravljeni,
do sedaj sem za osebne in službene namene uporabljal gmail in še nekatere druge ponudnike.
Ker mi je preklapljanje med vsemi računi vzame kar nekaj časa, hočem vse poenotiti.
Zelo všeč mi je aplikacija Nylas. Zanima pa me, kako je z varnostjo?
Je uporaba takih aplikacij varna ali je bolje dostopati do emailov preko browserja?
Lep dan in hvala za odgovore.
do sedaj sem za osebne in službene namene uporabljal gmail in še nekatere druge ponudnike.
Ker mi je preklapljanje med vsemi računi vzame kar nekaj časa, hočem vse poenotiti.
Zelo všeč mi je aplikacija Nylas. Zanima pa me, kako je z varnostjo?
Je uporaba takih aplikacij varna ali je bolje dostopati do emailov preko browserja?
Lep dan in hvala za odgovore.
Markus386 ::
Ti rabiš "API"? Al rabiš en client, kjer maš lahko 5, 10, 15 mail accountov notri?
Če rabiš api, nimam pojma. Če rabiš clienta, vzemi nekaj preverjenga.. Thunderbird, Outlook ipd.
Če rabiš api, nimam pojma. Če rabiš clienta, vzemi nekaj preverjenga.. Thunderbird, Outlook ipd.
i33a ::
Živjo, mogoče sem mal čudno napisal. Rabim clienta. Sem na linux-u, tako da je thunderbird potem edina opcija?
Kdo pozna/uporablja tudi kakšne alternative?
Kdo pozna/uporablja tudi kakšne alternative?
Invictus ::
Lahko poskusiš z malim extensionom za FF/Chrome, X-Notifier.
Podpira preverjanje pošte na veliko online servisih.
Sam ga uporabljam že kar nekaj let...
Podpira preverjanje pošte na veliko online servisih.
Sam ga uporabljam že kar nekaj let...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
jype ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gmail backup, thunderbird, ...Oddelek: Programska oprema | 5015 (1454) | markhenry |
» | Outlook 365 stalno sprašuje za IMAP gesloOddelek: Omrežja in internet | 7721 (6426) | tony1 |
» | Mozilla zaključuje z razvojem Thunderbirda (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 33237 (29183) | Icematxyz |
» | Linux - problemi, problemi,... (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5529 (4290) | M.B. |