» »

css meni

css meni

bizgech ::

Učim se spletnih tehnologij in se mi je ustavilo. Izdelan imam meni (css + html) in ko se prikaže na telefonu (rwd) bi rad, da ima aktivna stran (naslov v meniju) črno ozadje, čez celo širino ekrana. Da bo bolj jasno kaj hočem, odprite naslednji link in okno brskalnika pomanjšajte na širino ekrana telefona... tisto črno ozadje bi rad raztegnil od levega do desnega roba (sedaj je samo tam, kjer je tekst). Z istim ukazom pa hočem rešiti tudi za 2. nivo, če je aktivna katera od podstrani. Kako se to naredi?

https://cssmenutest.000webhostapp.com/t...

Blinder ::

Vprasi studente FRI-ja, oni se ucijo veliko koristnih stvari na faksu ;)
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija

bizgech ::

Sprašujem vse. Tudi na tem forumu je veliko študentov FRI-ja.

nyler ::

Blinder je izjavil:

Vprasi studente FRI-ja, oni se ucijo veliko koristnih stvari na faksu ;)

Ah pa kr ne :D

bizgech je izjavil:

Učim se spletnih tehnologij in se mi je ustavilo. Izdelan imam meni (css + html) in ko se prikaže na telefonu (rwd) bi rad, da ima aktivna stran (naslov v meniju) črno ozadje, čez celo širino ekrana. Da bo bolj jasno kaj hočem, odprite naslednji link in okno brskalnika pomanjšajte na širino ekrana telefona... tisto črno ozadje bi rad raztegnil od levega do desnega roba (sedaj je samo tam, kjer je tekst). Z istim ukazom pa hočem rešiti tudi za 2. nivo, če je aktivna katera od podstrani. Kako se to naredi?

https://cssmenutest.000webhostapp.com/t...

Sicer je težko pomagati, ker ne poznam strukture ali tvoje ideje o postavitvi. Menda tole deluje.
v style.css pod @media only screen and ( max-width: 40em ) dodaj to kodo.
#nav .li .a {
color: white;
font-weight: bold;
display: list-item;
text-align: center;
}
Če ne deluje, ne kritizrat, nemaram front-enda :))

garamond ::

Napisal bom posredne rešitve, da boš naslednjič lahko sam rešil težavo:
- Kot si opazil, hover na podmenijih že dela čez celo širino podmenija - najdi kako je to narejeno in apliciraj na drugo html značko.
- Uporabi Inspect Element (ctrl + shift + i) v Google Chrome (ali nekaj podobnega v FF), označi toggle element state "hov" in se pokaže css, apliciran na značke.
- Če bi se rad naučil CSS in HTML (in js) je zelo slaba ideja uporabljati bootstrap - to pride lahko kasneje za lažje delo. Za učenje narediš bolj enostaven meni 100% od začetka.
- Fino je uporabljati Brackets - ima live preview kode, ki jo pišeš.
- Opombe: a href naj imajo relativne povezave (torej brez "localhost"), id atributi morajo biti unikatni
A parody of extremism is impossible to differentiate from sincere extremism.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Popravilo LCD monitorja, servis?

Oddelek: Strojna oprema
223832 (2744) MrStein
»

Galaxy Round: prvi ukrivljen pametni telefon (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Android
5016674 (12870) andromedar
»

Spremembe na Slo-Tech forumu (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Obvestila
8915798 (10021) SuperVeloce
»

Nasveti za dizajn spletnega servisa (strani: 1 2 )

Oddelek: Izdelava spletišč
544798 (3480) blackbfm
»

Kaj menite o strani

Oddelek: Izdelava spletišč
241818 (1434) Tr0n

Več podobnih tem