Forum » Kaj kupiti » Vračilo blaga v 14 dneh
Vračilo blaga v 14 dneh
CyberPunk ::
Se pri vračilu blaga v roku 14 dni povrne samo znesek cene izdelka, brez stroškov dostave? Ali pa je to odvisno od "dobre volje" trgovine? Nisem nikjer videl (tiste, ki sem jih pogledal), da bi imeli v pogojih izrecno napisano kaj na to temo (edino to, da je pošiljanje tja na lastne stroške).
twom ::
A ni 15 dni? In govorimo o spletnem nakupu? Stroški pošiljanja se mi zdi da so tvoji, sem in tja.
Drugo je če vračaš zaradi napake v garancijskem roku, ali stvarni napaki, takrat pa naj bi trgovec oziroma servis kril stroške. V praksi pa kolikor vem ti ne povrnejo stroškov, in jih lahko za tisti znesek samo tožiš.
Drugo je če vračaš zaradi napake v garancijskem roku, ali stvarni napaki, takrat pa naj bi trgovec oziroma servis kril stroške. V praksi pa kolikor vem ti ne povrnejo stroškov, in jih lahko za tisti znesek samo tožiš.
shadeX ::
Se pri vračilu blaga v roku 14 dni povrne samo znesek cene izdelka, brez stroškov dostave?
Kaj pa si naročeval, da si tako dost plačal strošek dostave, da ga ne moreš spregledat?
Jaz sem vesel, da izdelek vsaj sprejmejo nazaj in vrnejo denar brez komplikacij, kaj šele da bi zahteval od njih še strošek poštnine. In po zdravi kmečki logiki, je strošek poštnine na tebi, drugače bi lahko pol slovenije naročevalo izdelke, da pogledajo če jim ustreza in na stroške podjetja vračali nazaj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vračilo blaga,.-Zveza potrošnikov slovenijeOddelek: Loža | 3737 (3016) | gregork |
» | Carina oz. davek na poštnino?Oddelek: Loža | 10458 (9523) | Princo22 |
» | mimovrste vrnitev pošiljkeOddelek: Loža | 7812 (6867) | TOP |
» | EnaA - Zakaj dvojna poštnina? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 18917 (17088) | bauci |
» | Povsem nov laptop.. na servisu že več kot 1 mesec. (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7462 (6052) | Zheegec |