» »

outlook expres priponka

outlook expres priponka

Kunte ::

mam win xp sp1 outlook expres mi pri predogledu ne pokaze priponke ,posto moram odpreti vsako posebej da lahko vidim priponko. Znak za priponko bi moral biti prikazan v spodnjem oknu za ogled poste.pred formatiranjem diska sem nekje nasel resitev vendar se zdaj niti pod razno ne spomnim kje.

Cokolesnik ::

Morda tole: meni Tools / Options / jeziček Security / izklopi kljukico Do not allow...
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.

Duhec ::

Morda pa tole: View, Layout, Show Preview pane, kljukico pred Show preview pane header in Apply.

Dusko ::

In da ti povem rešitev Kunte ker sta moja dva predhodnika po domače fsekala mimo pri rešitvi.Po mojem imaš ti Win xp in Slovenian language pack:) A sem zadel? No to težavo povzroči prav ta dodatek. SP1 katerega ti sumiš za krivca nima pri tem nič. Zdaj če te to tako moti potem pač uninstal language pack in boš mel spet v OE spet tisto sponko s katero boš lahko kar tak odpiral priponke.
To so že znane težave ,ki jih povzroči slovenian language pack.

Duhec ::

:\

Kunte ::

Res je da mam slo pack nasnet,samo preden sem formatiral disk sem nekje nasel resitev tega problema brez odstranitve slo packa,vendar se ne spomnim kje.:|
LP Kunte

Dusko ::

A zaradi te priponke si šel zdaj formatirat disk ali kaj?Mislim čisto brez potrebe.
Drugače pa drugačne rešitve ni oziroma se je ne spomnim ,ker smo o tem že debatirali z Andrejem in tudi ni našel rešitve.
Recimo še en bug:če uporabljaš klasičen start menu enak tistemu v win 98,me potem ti program nepravilno ureja mape ki se nahajajo pod programi če le-te vsebujejo v imenu šumnike.Če pa uporabljaš ta nov izgled pa teh problemov ni.
Pa pod windows update maš še vedno vse angleško ti sploh ne prevede :)

Kunte ::

Nisem zaradi tega formatiral disk.Žav mi je samo ker si nisem nikamor zapisal resitev ;((

John Black ::

se je že našla rešitev???8-O

Han ::

Program Files -> Internet Explorer -> MUI -> 0424

preimenuj inetres.dll v npr. inetres1.dll

Kunte ::

Po namestitvi slovenskega jezikovnega vmesnika na operacijski sistem Microsoft Windows XP Professional v Microsoft Outlook Express-u v oknu za predogled ni vidna sponka, ki označuje pripete datoteke, kot tudi ni na voljo orodne vrstice "Oblikovanje", čeprav je izbrano HTML oblikovanje sporočila.
Microsoft Outlook Express omogoča pregledovanje elektronskih sporočil tudi v predogledu, kar pomeni, da sporočila ni potrebno odpreti na način, da ga dvokliknete, temveč se le postavite nanj. Podokno za predogled, ki omogoča omenjeni način pregledovanja sporočil se vključi na način, da v meniju Pogled - Postavitev, v odseku "Podokno za predogled", omogočite "Pokaži podokno za predogled".
V primeru, da elektronsko sporočilo vsebuje eno ali več pripetih datotek, je v podoknu za predogled vidna sponka. S klikom na omenjeno sponko, pa dobite tako seznam pripetih datotek, kot lahko datoteke tudi odpirate oz. shranjujete.
V primeru, da na operacijski sistem namestite slovenski jezikovni vmesnik, pa v podoknu za predogled sponka, ki označuje pripete datoteke, ni vidna. To pomeni, da je do pripetih datotek mogoče le na način, da elektronsko sporočilo odprete z dvoklikom.
Prav tako po namestitvi slovenskega jezkovnega vmesnika na Microsoft Windows XP Professional, v Microsoft Outlook Expressu ni na voljo Vrstice za oblikovanje, čeprav je izbrana oblika sporočila, v kateri je sicer oblikovanje besedila mogoče. V meniju Pogled - Orodne vrstice pa je označeno, da je Vrstica za oblikovanje omogočena. Primer takega sporočila je sporočilo v HTML obliki, v kateri sicer lahko tako definirate vrsto, velikost, kot tudi barvo črk.
Obe težavi je mogoče odpraviti na način, da:
najprej seveda zaprete Microsoft Outlook Express.
Nato datoteko INETRES.DLL, ki se nahaja v:
ime pogona\Program Files\Internet Explorer\MUI\0424 (npr. C:\ Program Files\Internet Explorer\MUI\0424\inetres.dll)
kopirate v:
ime_pogona\mapa_v_kateri_je_nameščen_operacijski_sistem \mui\FALLBACK\0424 (npr. C:\Windows\mui\FALLBACK\0424)
V mapi, kamor ste skopirali datoteko inetres.dll (C:\windows\mui\FALLBACK\0424) datoteko inetres.dll preimenujete v INETRES.DLL.MUI
Nato pa še preimenujete datoteko inetres.dll, ki se nahaja v mapi
ime_pogona>:\Program Files\Internet Explorer\MUI\0424 v _inetres.dll.
Po ponovnem zagonu operacijskega sistema Microsoft Windows XP Professional bo v Microsoft Outlook Express-u tako v podoknu za predogled vidna sponka, pri sporočilih, ki vsebujejo pripete datoteke, kot bo tudi pri novih sporočilih na voljo orodna vrstica za oblikovanje sporočil.
LP Kunte

Tody ::

Hey!

Kako prepričat Outlook expres da ko dodajaš neko priponko, in imaš recimor bližnico na namizju do neke mape ne doda bljižnice ampak odpre (v ISTEM oknu) bližnjico in pokaže vse datoteke ki so v tisti mapi da lahko potem eno od datotek priložiš. Tako nekako kot ima outlook ali pa kej podobnega !!

THX

sloxl8 ::

Tody: ko pišeš novo sporočilo v OR, imej zraven odprt Explorer, poišči datoteke v mapah in jih označi, nato pa jih povleci v okno novega sporočila. Ko spustiš levi gumb, bodo datoteke, ki jih želiš pripeti, dodane kot priponke. Ni sicer direktna nastavitev, ampak bolj zaobitje težave, dela pa vseeno.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Outlook Express težave s prejemanjem priponk

Oddelek: Programska oprema
123136 (542) huwi
»

win7 - problem z predogledom

Oddelek: Operacijski sistemi
172920 (2622) Cold1
»

XP HOME- datoteke za pomoč in podporo

Oddelek: Operacijski sistemi
191108 (949) fosil
»

Outlook Express težava

Oddelek: Programska oprema
61488 (1392) Engineer_SLO
»

Slovenski XP (strani: 1 2 )

Oddelek: Operacijski sistemi
538393 (7038) Han

Več podobnih tem