» »

Namesto fiksnega neta bi sel na hot 50GB

Namesto fiksnega neta bi sel na hot 50GB

MoRp ::

Ok, doma imamo trojcek (telemach silver) --> televizije ne gledamo (risanko pred spanjem pogledamo na kupljenih dvdjih, z zeno pogledava max 2 filma na teden-divx), telefona nimamo priklopljenega, internet dela vedno slabse. Cena okoli 35€.
Razmisljam: Za 15€ dobim 50GB (HoT) kar bi poleg 2x15GB moralo zadostovati.
Vprasanje: Kako naj posljem wifi signal po stanovanju? Ali priklopim S3mini in naredim dostopno tocko? Ali bi bilo bolje, da nekako preko ruterja speljem?

Heavy ::

Najlažje je da kupiš LTE modem. Poglej bolho, recimo kaj takega:

http://www.bolha.com/racunalnistvo/mrez...

Vsaj meni mi starejši telefon (dual-core, 1gb ram) ni ravno dajal nekega solidnega neta. Seveda pa lahko prej preizkusiš S3mini kako se obnese.
#TeamFelix

shintaro ::

50 gb ne bo zadostovalo

maketa ::

Za sebe lahko rečem,da je dovolj seveda brez torent sranja.Ogled youtube pač daš na 360p(za informativni in poučni ogled čez glavo).Ni to za kakšnega internetnega obsedenca.Za normalno uporabo čez glavo dovolj.Sedaj po 26 dneh mi kaže poraba 22gb od 50gb.Tako,da ob naslednjem polnjenju bo dovolj 10eu za 20GB.In ni ga ponudnika v Sloveniji,ki se bi vsaj približal ponudbi Hot.

Trismegistus ::

O svoji izkušnji sem pisala v temi HOT - Hofer Telekom (https://slo-tech.com/forum/t699480/1049).

Ne strinjam se, da 50 GB ne bi zadostovalo. Odvisno od tega koliko sediš na torentih (šteje se oboje download in upload ;) ) in koliko YouTuba in podobnega gledaš v HD. Za vse ostalo ni panike. Imam podobno izkušnjo kot maketa. Za torrent sem si danes zavestno priklopila net na telefonu s tetheringom, da še tam kaj porabim. Imamo pa kombinacijo Hot Extra (na Huawei B315s, Telekom ga je prodajal po 99 eur, kar me je presenetilo, ker v Nemčijo stane več) in 2x Hot Maxi. Načeloma imam za hišni internet raje LTE router kot telefon, ker mi ga je škoda zaradi pregrevanja, če bi ga uporabljala dlje časa, pa tudi več možnosti za priključke ima - najbolj bizarno mi je, da sem na LTE router priklopila stari stacionarni telefon in tako porabljamo tistih 3000 minut 8-)

Če ti Hot omrežje vleče, priporočam. Prihranek je ogromen. :D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Telemach mobilna telefonija (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
632178448 (34656) neosonic
»

Kater operater ima največ interneta/€?

254428 (3078) win64
»

Brezžični internet - brez omejitve prenosa (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Omrežja in internet
14337384 (17855) modelno1
»

Ne vem kateri telefon:) (strani: 1 2 )

6317197 (15421) boris82

Več podobnih tem