Forum » Pomoč in nasveti » BSplayer - playlista
BSplayer - playlista
A1eN ::
lp!
Imam "težavo" s Bsplayer-jem...težava je v tem da ne znam narediti playlisto vseh mp3-jev na neki datoteki..sicer je ena možnost dodajanja na playlisto, ampak 1 po 1...js bi pa rad da mi iz neke datoteke sam naloži na to listo...
Upam da poznate težavo...
Imam "težavo" s Bsplayer-jem...težava je v tem da ne znam narediti playlisto vseh mp3-jev na neki datoteki..sicer je ena možnost dodajanja na playlisto, ampak 1 po 1...js bi pa rad da mi iz neke datoteke sam naloži na to listo...
Upam da poznate težavo...
- spremenil: A1eN ()
hehe....mislil sem mapo...
Winamp sem že mel enkrat..ampak me je skoz neki zajebaval...
BSplayer sem pa večinoma uporabljal za Divx-e...nikoli za mp3-je...sedaj ko sem pa prešaltal na BS sem pa ugotovil za to težavo..
Winamp sem že mel enkrat..ampak me je skoz neki zajebaval...
BSplayer sem pa večinoma uporabljal za Divx-e...nikoli za mp3-je...sedaj ko sem pa prešaltal na BS sem pa ugotovil za to težavo..
T.G : sem probu...dela...ampak js mam v mapi c:\mp3 še par submap npr:. C:\mp3\metallica\...teh mi pa ni skopiru na listo, ampak samo tiste na mapi c:\mp3
jp...včasih se je kr nehal odzivat,moder zaslon itd.
ko sem ga pa vrgu dol,
ter BSplayer naložil gor,
so vse moje težave,
tiste glih ta prave,
zginile kot bi rekel hop.
ko sem ga pa vrgu dol,
ter BSplayer naložil gor,
so vse moje težave,
tiste glih ta prave,
zginile kot bi rekel hop.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vrača se WinAmp (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 23793 (6088) | zavajon |
» | Winapm3 Playlist na CD v mp3 formatuOddelek: Zvok in slika | 1142 (1017) | CaqKa |
» | Sonique vs. WinampOddelek: Programska oprema | 1892 (1686) | JLP |
» | Poseben plugin (output) za WinAmp !Oddelek: Zvok in slika | 1296 (1029) | GripTape |
» | mp3 listOddelek: Programiranje | 1859 (1586) | edmund |