Forum » Pomoč in nasveti » Problem s posnetimi audio CDji
Problem s posnetimi audio CDji
windhunter ::
Zdravo. Doma si delam varnostne kopije audio CD-jev.
Problem pa je tak:
imam 2 CD recorderja
TEAC CD-R55S (star 5 let)
TEAC CD-W552E (star par mesecev)
Zanimivo je to, da nekatere CDje, če spečem z novim CDjem, ne morem brati v CD predvajalni komponenti (recimo stolp).
Če pa potem isti CD spečem z starim teacom, deluje normalno.
Kaksen bi bil lahko vzrok?
Na začetku sem sumil CD-text (stari ga ne podpira) vendar to ne verjamem da je vzrok.
Ali obstaja kak program, da bi lahko primerjal v čem se posneta CDja razlikujeta oziroma kako sta posneta.
Najlepša hvala.
Matej
Problem pa je tak:
imam 2 CD recorderja
TEAC CD-R55S (star 5 let)
TEAC CD-W552E (star par mesecev)
Zanimivo je to, da nekatere CDje, če spečem z novim CDjem, ne morem brati v CD predvajalni komponenti (recimo stolp).
Če pa potem isti CD spečem z starim teacom, deluje normalno.
Kaksen bi bil lahko vzrok?
Na začetku sem sumil CD-text (stari ga ne podpira) vendar to ne verjamem da je vzrok.
Ali obstaja kak program, da bi lahko primerjal v čem se posneta CDja razlikujeta oziroma kako sta posneta.
Najlepša hvala.
Matej
perci ::
Probaj z novim pekačem narediti kopijo pri isti hitrosti kot s starim pekačem in poročaj o rezultatih.
doesnt work.
sem studiral, ce novi pekac slucajno uporablja kaksno tehniko, zaradi katere player ne zazna CDja?
zanimivo je tudi to, da nekatere CDje bere pa ceprav so posneti z novim pekacom...
lp matej
sem studiral, ce novi pekac slucajno uporablja kaksno tehniko, zaradi katere player ne zazna CDja?
zanimivo je tudi to, da nekatere CDje bere pa ceprav so posneti z novim pekacom...
lp matej
ni fora v medijih. uporablam sicer verbatim datalife al pa datalife+
sam ni fora v medijih, ker ene zazna ene pa ne, in to iste medije specene z istim pekacom....
sem jest tut prvo na te dve stvari pomislu..
sam ni fora v medijih, ker ene zazna ene pa ne, in to iste medije specene z istim pekacom....
sem jest tut prvo na te dve stvari pomislu..
Han ::
Dejstvo pač je, da so Teacovi EIDE pekači za razred slabši od 4+ let starih SCSI (made in Japan!) mašinc. Sploh zadnja dva modela (48 in 52x), katera izdelujejo na Kitajskem in imata povsem drugo mehaniko ter čipovja...
Firmware si posodobil na 1.09?
Firmware si posodobil na 1.09?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Han ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem s predvajanjem posnetih CDjevOddelek: Zvok in slika | 1675 (1399) | Han |
» | Teac cd-w552eOddelek: Kaj kupiti | 2238 (1632) | tx-z |
» | Teac CD-W548E & firmware (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5486 (4799) | wilecoyot |
» | TEAC W540E mi prepočasi peče ! (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4742 (3785) | sidney |
» | Smartbuy cdji (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8844 (6259) | City |