» »

Katere bluetooth slušalke?

Katere bluetooth slušalke?

1
2
3 4

kanarin ::

blue je izjavil:

@kanarin Sorry, ker si reven.


Da te pomirim, ne rabiš bit, ker pač temu ni tako. Sem pa RACIONALEN in imam drugačne prioritete kot zapravljati nerazumno (neracionalno) veliko denarja za neke (minorne) gadgete, pa najsi bodo še tako "in" in "fensi". Butasto sem mi zdi tudi brati nekaj v stilu "nabavil sem poceni kitajske BT slušalke, saj so dokaj v redu s kakšno pomankljivostjo, potem sem pa nabavil Airpods - in delajo boljše in sem bolj zadovoljen". Halo ?! To je podobno, kot da bi primerjal iphone XS Max (flagship) s kakšnim osnovnim (low budget) Android telefonom - in na koncu "pametno" zaključil, da je Iphone boljši. Torej zaključek je - vsi kupite Airpods za 180 € - ker vse ostalo je zanič in pač konec debate ? Če je tako je potem ta tema nepotrebna in se lahko izbriše ?

blue ::

@kanarin To rečem vsakemu, ki kritizira Apple. It's a joke.

Sam uporabljam https://www.amazon.com/gp/product/B0756... in so zdržale 8 mesecev (ponavdi sem uničil wired slušalke v 2-3 mesecih). Anker je brez komplikacij poslal zamenjavo. Vredno je plačati nekaj več za dobro podporo..

Baterija dela tam od 6 do 8h poslušanja..
Edini problem je preklapljanje med napravami (multipoint).

klinker ::

kanarin je izjavil:

Hmm, jaz se v bistvu čudim temu kako je tudi slovenski "average Joe" pripravljen dati 1000+ € za telefon in celo (zame povsem absurdnih) 180 € za neke BT slušalke (beri dva majhni palčki, ki neugledno štrlijo iz ušesa) - pa naj vse skupaj še tako fantastično deluje. In ki jih zaradi majhnosti mimogrede ali zgubiš ali tudi padejo v kakšno tekočo zadevo (kot je že omenil tebodi). Halo, govorimo samo o nekih mini (oz celo mikro) in ne vrhunskih slušalkah - povsem spodobne in-ear žične (npr. Xiaomi pistons) dobiš za nekaj borih € ! Isto kot se dandanes dobi povsem spodoben in uporaben telefon že pod 200 € ne verjamem da temu ne more biti tako tudi pri BT slušalkah. Brezžičnost je super in komot, ampak tudi cena mora biti sprejemljiva. Res težko razumem kako ljudje tako z lahkoto in nekritično dajejo toliko denarja za nekaj kar je mogoče le "malo" boljše od bistveno cenejših zadev.Sam Airpods za 180 € ne bi vzel pa če so to edine BT slušalke na svetu. Ampak ok, vsak razmišlja s svojo glavo in razpolaga s svojim denarjem kakor želi.

Sam se trenutno odločam med QCY T1C in X2T, sami review-i so dokaj pozitivni, čakam sicer kakšno ugodno Flash sale ponudbo... v glavnem pripravljen sem dati okoli 20 € (max. 30 €).


Jst pa ne vem, zakaj je tako tezko razumet da folk na dolocene stvari porabi nekaj vec od kitajskega srota.
Pa sej ene malo bolj normalne Nike-ice so ti 200€, ki jih bos znucal v enem letu...ne vem zakaj ne bi clovek dal 180€ za vrhunske BT slusalke, ce to zeli.
Sam sem za slusalke v tolarjih placal 42 jurckov takrat in se danes delajo kot prvi dan. Ker sem audio frik imam te neke zadeve na nivoju, nekdo drugi je hard gamer in fura rig za 3 jurje, nek tretji je frik na avte in goni porha za 150k €

kanarin ::

Hmm, sam uporabljam Asics copate za 50 € že 10 let in mi še vedno povsem dobro služijo - res pa jih rabim bolj občasno in pač ne dam veliko pomena športni obutvi. Pač nisem fanatik, ki "nujno potrebuje" vse najnovejše, najdražje in najprestižnejše zadeve.

Ko bodo prišle ven Airpods2 upam da bodo stale vsaj 400€, tako da bodo vsi Apple fani še bolj zadovoljni in ponosni pri nakupu. Ker - res ne vem zakaj ne bi človek dal 400€ za vrhunske BT slušalke, če to želi. Pa še zelo super se bodo prilegali novemu Iphone XI Max za 2000 €.

btw. sem ponosen lastnik in uporabnik iPad Mini 2 tako da pač ne spadam med klasične Apple haterja. Za slednjega sem plačal ugodnih 260 € (nov, pač je bila ena akcija) - da bi skoraj toliko dal še za dve mali neugledni palčki za brezžično poslušat zvok iz tablice pa se mi res ne zdi razumno. Bi bilo pa res zanimivo vedet koliko stane Apple izdelava teh zadevc in koliko profita dejansko pobaše v svoj (večno pohlepni) žep.

zee ::

@kanarin:

Obnašaš se kot lisica iz tiste znamenite Ezopove basni, ki ni dosegla grozdja... Eni tudi že nekaj časa ne živimo v Sloveniji.

Bonus: Ti porabljaj denar, kakor ti paše, pametovati ostalim pa ni treba.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: zee ()

kanarin ::

@Zee Joj, kako se eni hitro užalijo, če se pove kakšna neprijetna resnica o njihovih priljubljenih igračkah... a ni poanta foruma tudi ta, da lahko vsak pove svoje mnenje oz kako sam razmišlja ? Ne razumem zakaj neki bi to ti meni (ali bilo komu drugemu) onemogočal oz prepovedoval. Očitno imaš problem s sprejemanjem drugačnega mnenja.

Drugače pa.. očitno je treba (pa čeprav z malo provokacije) malo poživit napol mrtvo temo, meni bi sicer bolj ustrezalo, da berem čimveč nekih lastnih izkušenj z raznimi BT slušalkaami (pa ne samo hvalisanje kako so Airpods oh in sploh), da se tudi sam lažje oz bolj pravilno lahko odločim pri nakupu. Seveda pa imamo vsi malo različne glede potrebe, pričakovanj in koliko smo sploh pripravljeni odšteti za neko zadevo.

klinker ::

Noben tu ni uzaljen, le tebi ni jasno da je svet barvan in da nekateri za kako stvar, ki nam je ljuba, porabimo malo vec.
Po tvoje bi vsi morali kupovat Xiaomije, vozit Dacie in gonit teniske 10 let ;((

Dimnik ::

Boljše to ,kot pa tvoje samsunge in nike-ice...

klinker ::

Jup, mas prav. Xiaomi je best of the best :))
Aja, Nike-ic ne nosim, je bil samo primer. Adidaske pa ja. Samsung pa seveda da ja. "Kitajskega" zbuganega bloata sem mel dovolj na Xiaomi in Huawei

Dimnik ::

Zbugan si ti v glavi....o xiaomiju in teniskah si ti začel, debata je bila o slušalkah

klinker ::

Sem bil, ko sem takrat kupu ta zbugan jajc.
Zdaj na Samsungu vse stima, tako kot prej na Nexusih...vmes me je pac zbugalo ja in sem poslusal take kekce kot si ti, ki dlje od chipseta ne vidijo ;)
Ampak ja, sej kitajske slusalke so tudi boljse od Airpodsov, le vsake tolko same spilajo v skatlici, pa prekine povezavo, pa niso tako udobne, pa to pa ono :))
Hehe...haters gonna hate

kanarin ::

Pa kdo pri zdravi pameti sploh trdi da so poceni kitajske slušalke boljše kot Airpods ?!? Isto sam še nisem slišal, da bi kdo trdil, da je Dacia boljša od Audija.

Govor o P/P - torej o slušalkah, ki so kljub razmeroma nizki ceni še vedno povsem uporabne, vsaj za nezahtevne uporabnike.

Sam enostavno ne verjamem ,da ni možno narediti še vedno kvalitetnih slušalke tudi za bistveno nižjo ceno. Če smo že pri Airpods alternativah (bolje rečeno klonih) je kot spremljam precej dobra izbira i10 TWS. Kaj menite ?

m0LN4r ::

Za Black Friday ujel Sony NC WH-1000XM2 za okol 220 evrov, enostavno fenomenalen p/p. Edino za velika usesa niso primerna, drugace pa top, ce isce kdo nekaj podobnega. Naslednji korak bi bile Bose, ampak so bistveno drazje.
https://www.youtube.com/user/m0LN4r

klinker ::

kanarin je izjavil:

Pa kdo pri zdravi pameti sploh trdi da so poceni kitajske slušalke boljše kot Airpods ?!? Isto sam še nisem slišal, da bi kdo trdil, da je Dacia boljša od Audija.


To izjavo je treba brat med vrsticami. Ale123 bo to znal, upam :D

kanarin je izjavil:

Sam enostavno ne verjamem ,da ni možno narediti še vedno kvalitetnih slušalke tudi za bistveno nižjo ceno.


Seveda se jih da. Ampak ti ves kolko posrednikov je med tabo in proizvodnjo Airpodsov ipd za nahranit in kolko jih je med tabo in unimi iz aliexpress? Poleg tega da si priznani brandi itak lahko privoscijo visje cene ;)
Vsekakor pa pozabi da bos za 30EUR dobil kaj, ki dela popolnoma brezhibno. Pod 50EUR osebno dvomim da bos najdu neko resno alternativo, ki bo v vseh pogledih ok. Tudi pri kitajcu se bos zal mogu stegnit, ce hoces kaj bolj kvalitetnega, ker je nerealno pricakovat da bodo slusalke za 30EUR na podobnem nivoju, kot neke za 200EUR. Mi8 tudi ni 6x cenejsi od S9ke npr, ampak ene 30%. Kvalitetno zascitno steklo tudi pri kitajcu kosta 10EUR, kar je 50% Panzerglass, ne pa 6x manj. :)

Predlagam da pogledas se kaj na Amazonu. Ce ne drugega vsaj review-je uporabnikov, ki so precej boljsi in realni, kot tej na aliexpress, ki so v 95% kr neki. Bos prej izvedu kaj o artiklu, kot tu na forumu, ki vsak hvali svoje. Tam je dosti kupcev vsakega artikla in si je lazje ustvarit sliko o dolocenem artiklu.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: klinker ()

Arey ::

Mislim da večina ljudi da največ na p/p. Ampak performance je za vsakega nekaj drugega. Če se omejim na slušalke, lahko recimo izpostavim kvaliteto zvoka, udobnost, bt slušalke pa imajo še kakšne kriterije kot so avtonomija in zanesljivost delovanja.
In če je nekomu dovolj da zadeva dela, pa magar če ma čist zanič sound (itak ne opaziš.PRESS) naj kupi BT slušalke za 20€. Nekdo drug pač hoče brezkompromisno kvaliteto in bo fural slušalke na kabel za isto ceno kot airpodi in se bo mel fajn. Tretjemu grejo kabli na kurac in hoče zanesljivo povezavo, pa so bo pač kupil airpods. Četrtega boli kurac za vse in uporablja smeti ki jih je dobil poleg telefona. Vsi štirje so kupili best p/p iz njihovega stališča.
Glede na to da so true wireless slušalke precej nova tehnologija so razlike med modeli ohoho več kot le "malenkostne". In čeprav bojo tiste za 20€ res delal in celo oddale od sebe kakšen zvok, uporabniška izkušnja DEFINITIVNO ni niti blizu tistim za 200€ (pa ne rabijo bit airpods).

kanarin ::

Vse to je res in se strinjam s tabo. Samo vsi grešite pravo poanto - debata sploh ni v tem ali bo uporabniška izkušnja enaka ali blizu (10 x dražjim slušalkam). Ključno vprašanje pri p/p je seveda kateri so taki modeli, ki so še ZADOVOLJUJOČI za večino (torej segment nezahtevnih oz manj zahtevnih ) uporabnikov. Seveda pri p/p govorimo o različnih segmentih (low budget, budget, midrange oz razdeljeno s cenovnimi postavkami) - kaj je najvoljša izbira v vsakem segmentu. In res pravo primerjavo lahko delaš med izdelki v istem in kvečju +1/-1 segmentu. Potem pa naj se uporabnik sam odloči kako in kaj. . Saj podobno je na vseh področjih. Tudi BT zvočnikih pač ne more primerjati npr JBL GO s Charge serijo. Lahko pa primerjaš recimo s Anker Soundor Mini. Lahko se zgodi, da recimo nabavi slušalke za 20 € ni zadovoljen , reče naj gre k vragu in potem kupi Airpods. Vse to je legit in tudi razumljivo

Tako da mene bi res zanimalo kaj je najboljša izbira za ("true wireless") slušalke v recimu segmenti do 20 €, okoli 30 € in do 50 €. Saj na netu imaš res miljon review-jov in primerjav, ampak je človek na koncu samo še bolj zmede in ne ve kaj verjeti.

c3p0 ::

klinker je izjavil:


ne vem zakaj ne bi clovek dal 180€ za vrhunske BT slusalke, ce to zeli.


Za 180€ ne dobiš vrhunskih BT slušalk, daleč od tega.

kanarin ::

c3p0 je izjavil:

klinker je izjavil:


ne vem zakaj ne bi clovek dal 180€ za vrhunske BT slusalke, ce to zeli.


Za 180€ ne dobiš vrhunskih BT slušalk, daleč od tega.


To sem tudi jaz opazil , da večina sicer overall precej hvali te slušalke, še posebej se seveda obnesejo v Apple ekosistemu naprav (kar je razumljivo in pričakovano), hkrati pa priznava da kar se tiče kvalitete zvoka niso nek presežek, oz vsaj iz tega vidika ne opravičujejo tako visoke cene.

Čeprav mi dizajn v osnovi ni ravno všeč bi vseeno iz firbca nabavil tak tip slušalk (če ne drugega da lahko koga pretentaš, da imaš prave Airpods, :))) - kot berem so za zmerno ceno ene najboljših približkov i10 TWS, cena sicer spada v za moj okusi že višji segment (do 50€). Kot sem predelal razne review-je jih precej hvalijo, edina pomankljivost oz karakteristika s katero ne pridejo niti blizu Airpods pa je (žal) baterija. Ampak določeni kompromisi so za toliko (praktično 4x) nižjo ceno pač razumljivi.

klinker ::

c3p0 je izjavil:

klinker je izjavil:


ne vem zakaj ne bi clovek dal 180€ za vrhunske BT slusalke, ce to zeli.


Za 180€ ne dobiš vrhunskih BT slušalk, daleč od tega.


No, to je res, ceprav BT slusalke itak ne morejo bit vrhunske. Kabel je zakon tu. So pa vrhunske napram slusalkam za 30€.
Ce bi kdaj delali v kaki fabriki, ki proizvaja kvalitetne zadeve, bi vam blo malo bolj jasno kolko se vlaga v razvoj in v kake detajle se delajo studije, da je artikel res vsestransko na nivoju.
Eni tu vidite samo kolko stanejo komponente za doloceno stvar in pol se zgrazate kake marze imajo, ne pomislite pa kolko ljudi stoji za samim razvojem dolocenega artikla, testiranja, varnostni standardi, vsa birokracija v ozadju in samo trzenje. To so cifre in detajli da te srat prime.
Kitajski cheap proizvajalci nimajo 3/4 tega, vecino je itak skopiranega, komponente nikakor na istem qualiti checku, trzenje za take tudi ne obstaja, itd.

kanarin ::

Ok, to je verjetno vse res kar pišeš, samo marže in dobički pa so še vseeno (pretirano) veliki. Verjetno se skoraj vsi strinjamo, da recimo Xiaomi tudi dela kvalitetne zadeve, samo oni pač ne nabijajo z maržami, ampak ciljajo bolj na (konstanten) obseg prodaje. Torej preverjeno se da tudi (bistveno) ceneje in vseeno kvalitetno. Apple je pač eden redkih proizvajalcev, ki si dejansko lahko (še) privošči take marže (dokler ima dovolj kupcev, ki so pripravljeno vse mastno plačevati). Saj ne rečem - vsaj razpolaga s svojim denarjem kot sam želi in misli da je prav.

louser ::


No, to je res, ceprav BT slusalke itak ne morejo bit vrhunske

To nikakor ni res.
Najboljša pot je vsekakor ta, da žične slušalke narediš bolj transportne.

https://www.amazon.de/FiiO-BTR3-Bluetoo...

Recimo to.
Če ne potrebuješ LDACa, ampak zgolj, AptX HD, imaš za 25evrov kompaktnejše modele.

Je pa problem v brezžičnih slušalkah, ki ga ti ne vidiš.
Kvalitetna pretvorba iz digitalne v analogno oblilo stane.
Kje je ta meja? Jaz bi rekel, da 30 evrov.

No, to je res, ceprav BT slusalke itak ne morejo bit vrhunske. Kabel je zakon tu.

Glej moj odgovor.

Audio Technica je kitajc, ki tu in tam s kakim modelom zadane zlato mero med P/P.
Model M40x je bil to nazadnje.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: louser ()

klinker ::

kanarin je izjavil:

Ok, to je verjetno vse res kar pišeš, samo marže in dobički pa so še vseeno (pretirano) veliki. Verjetno se skoraj vsi strinjamo, da recimo Xiaomi tudi dela kvalitetne zadeve, samo oni pač ne nabijajo z maržami, ampak ciljajo bolj na (konstanten) obseg prodaje. Torej preverjeno se da tudi (bistveno) ceneje in vseeno kvalitetno. Apple je pač eden redkih proizvajalcev, ki si dejansko lahko (še) privošči take marže (dokler ima dovolj kupcev, ki so pripravljeno vse mastno plačevati). Saj ne rečem - vsaj razpolaga s svojim denarjem kot sam želi in misli da je prav.


Xiaomi ze spada med kvalitetnejse in kot sem ti ze prej napisal, Mi8 ni 6x cenejsi od S9ke, ampak ene 30%. In ja, priznane znamke so priznane in ze zato si lahko privoscijo visje cene. Pa verjemi, ko se bo Xiaomi razpasu po svetu, tudi ne bo vec tako poceni. Poglej si Huawei. So tudi bli zelo poceni vcasih, danes pa so cene kot pri vseh drugih. Ampak takrat je bla kvaliteta na nivoju danasnjih Xiaomijev, danes pa vsaj po HW plati, so vsekakor med prvimi tremi.
Za 30€ pac ne bos dobu nekih slusalk na nivoju, ker je to enostavno premalo za neko normalno kvateto. Za 50-100€ pa bos tudi pri kitajcu verjetno dubu kaj kvalitetnega in na nivoju 200€ slusalk.

louser je izjavil:


No, to je res, ceprav BT slusalke itak ne morejo bit vrhunske

To nikakor ni res.
Najboljša pot je vsekakor ta, da žične slušalke narediš bolj transportne.

https://www.amazon.de/FiiO-BTR3-Bluetoo...

Recimo to.
Če ne potrebuješ LDACa, ampak zgolj, AptX HD, imaš za 25evrov kompaktnejše modele.

Je pa problem v brezžičnih slušalkah, ki ga ti ne vidiš.
Kvalitetna pretvorba iz digitalne v analogno oblilo stane.
Kje je ta meja? Jaz bi rekel, da 30 evrov.

No, to je res, ceprav BT slusalke itak ne morejo bit vrhunske. Kabel je zakon tu.

Glej moj odgovor.

Audio Technica je kitajc, ki tu in tam s kakim modelom zadane zlato mero med P/P.
Model M40x je bil to nazadnje.


Link na amazon ni pravi.
Audio technica je lahko kitajec, ampak kvaliteten kitajec. Ne mesaj to z nekimi cungalunga proizvajalci.
Jst tudi kupujem kitajska zascitna stekla, ampak od Nillkin za 12€, ne pa uni drek za 2€

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: klinker ()

louser ::

Tako da mene bi res zanimalo kaj je najboljša izbira za ("true wireless") slušalke v recimu segmenti do 20 €, okoli 30 € in do 50 €. Saj na netu imaš res miljon review-jov in primerjav, ampak je človek na koncu samo še bolj zmede in ne ve kaj verjeti.

Kot sem rekel, meja je tam vsaj 30evrov.
Zadovoljive slušalke so od tam 50 evrov naprej. Bluetooth adapterji tam od 20evrov naprej.
Minimum torej 70 evrov za DIY varianto in 80eur za out of the box varianto.

louser ::

AT ima zgolj nekatere modele cenovno zelo dobro uvrščene.
Dražji brat M50x je za 40evrov več popolnoma razočaral in je bil slabše ocenjen od cenejšega modela M40X.

Komu je všeč Xiaomi, mu bo všeč tudi firms 1more, ki dela zanimive in dobre slušalke za solidne pare.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: louser ()

tebodi ::

No saj so zabavna zgornja "prepucavanja", škoda pa, da je bilo zelo malo, če sploh vsebine za temo.

Kot ste nekateri sami omenili, bi bilo zanimivo, če še kdo preveri oz. posreduje izkušnje teh "airpod kopij", za okrog 30 EUR, če ne drugega, so slušalke uporabne za situacije, ko bi bilo škoda boljših.

Sam sem uspel samo preleteti trenutne ponudbe in izgleda imajo že "nov" model "i12", če se ne motim.

Če se kdo podrobneje spozna, pri tej temi bi bilo dobro vedeti to:
Kdo dejansko proizvaja te "podobne" slušalke različnih znamk, od Xiaomi do nekaterih Huawei do "no-name/low-name" kitajskih znamk?
Ker kolikor sem preletel specifikacije in malo opisov, se zdi, da je v skoraj vseh primerih dejanski proizvajalec ista "TWS" firma. Torej notri laufa isti hardware, manjša razlika je samo v designu (in morda v kvaliteti plastike).
Pri vseh so tudi navedbe trajanja baterije še vedno 2-3 ure, tudi pri nekaterih modelih s ceno do ~160 EUR.
Če kdo lahko posreduje kakšen vpogled v to, bi bilo koristno, saj je res brezveze dati nekajkratnik zneska za praktično iste slušalke.

louser ::

Torej notri laufa isti hardware, manjša razlika je samo v designu (

Ne, haha , ne.
Redko ja, večinoma ne.

Egidij88 ::

Jaz imam to in so čisto ok. 6 ur.

https://www.mimovrste.com/usesne-slusal...

kanarin ::

Najboljši kloni AirPods - https://www.xiaomitoday.com/best-airpod...


Mi je pa malo čudno glede teh napisanih cen - za kao najboljši klon i12 piše 70 $, če pa pogledaš na AE pa večinoma ponujajo po okoli 25 €.

tebodi ::

louser je izjavil:

Torej notri laufa isti hardware, manjša razlika je samo v designu (

Ne, haha , ne.
Redko ja, večinoma ne.

Hvala za tvoje mnenje. Nisi podal nobene informacije, tako da ni nič več kot to.

Sam sem odkrito povedal, da nisem posebno posvečen za to področje in si nisem vzel toliko časa, da bi podrobno preveril.
Vendar stavim, da je hardware praktično vseh bluetooth "true wireless" slučalk več manj enak. Izvedba "zvočne enote" seveda ne.
Kar sem uspel preveriti, specifikacije, naveden hardware (kar je "malem tisku"), to potrjuje.
Tudi razumljivo je, trg tovrstnih slušalk je verjetno še vedno relativno majhen in možne marže nizke glede na celoten trg slušalk. Razvoj komponent si je tako privoščil Apple in ena kitajska firma, ki svojo rešitev prodaja drugim znamkam.
Osebno nisem preveril delovanja raznih modelov, po ocenah kupcev pa sklepam, da se slušalke drugih znamk (Huawei, Meizu, celo Xiaomi) po slušnih preskusih odnesejo slabše, predvsem pomanjkanje basov, kar je tudi pričakovano.

tebodi ::

Mimogrede, da ne bo nesporazuma, moj zapis se nanaša samo na kitajske različice oz. znamke, nekatere druge ugledne znamke imajo zagotovo kompletno razvit svoj hardware (Jabra itn.).

Ker čakam na dobavo zgoraj navedenega modela že 2+ meseca, vsake toliko preverim stanje, in izgleda obstaja nov(ejši) Xiaomi model:
Xiaomi Mi Airdots Pro Binaural TWS Bluetooth Earphones Wireless Earbuds
https://www.gearbest.com/headsets/pp_00...

Verjetno še nihče ni preskusil, če ja, bi prosil za kakšen opis, izkušnje...
Baterija je ~2x večja, naj bi pa podpiral samo Bluetooth 4.2, kar je nenavadno.

seemon ::

zivjo. v avtu imam ta ROIDMI BFQ04RM 3S Bluetooth Music Car Charger pa me zanima zakaj ko se poveže z telefonom zvok ni čist ampak malo hršči.

jb_j ::

S temi sem kar zadovoljen:
https://www.aliexpress.com/item/Ear-Hoo...

Je pa samo ena slušalka. In dveh hkrati ne moreš uporabljat.
Bas ni izrazit, kar me ne moti, ker večinoma poslušam jazz.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: jb_j ()

sgdjkdlsugi4 ::

Egidij88 je izjavil:

Jaz imam to in so čisto ok. 6 ur.

https://www.mimovrste.com/usesne-slusal...

Mi poveš prosim kakšen je indikator, da bo baterija počasi prazna? Mam neke kitajske, kjer zadnjih 10 min piska in mi kitajka v polomljeni angleščini pravi, da naj začnem polnit slušalke. Vsaj poslušal bi rad glasbo dokler ne crkne, če že pri roki nimam polnilca...

seemon je izjavil:

zivjo. v avtu imam ta ROIDMI BFQ04RM 3S Bluetooth Music Car Charger pa me zanima zakaj ko se poveže z telefonom zvok ni čist ampak malo hršči.

Ker poleg bluetootha oddajaš preko FM signala ki potegne zraven radio frekvence, zvok motorja in še kaj.

Zgodovina sprememb…

paraboŁa ::

Je kdo stestiral te bluetooth slušalke? Tu zihr velja "kolkor dnara, tolk muske", ampak ne kupujem ferrarija :D.

Master_Yoda ::

Mi poveš prosim kakšen je indikator, da bo baterija počasi prazna? Mam neke kitajske, kjer zadnjih 10 min piska in mi kitajka v polomljeni angleščini pravi, da naj začnem polnit slušalke. Vsaj poslušal bi rad glasbo dokler ne crkne, če že pri roki nimam polnilca...


Mam podoben model od ankerja in ni nobenega indikatorja - kakih 5-10 minut pred izpraznitvijo zapiska, potem pa se vgasnejo. Imam pa Android widget ki zazna kdaj so vklopljene in priklopljene in potem cas steje da ves kadj jih nafilas.
Dovie'andi se tovya sagain.

kanarin ::

Sam sem pred kratkim nabavil svoje tretje TWS slušalke QCY T1C, po mojem se za to ceno težko dobi kaj boljšega. Priporočam !

flameir ::

kanarin je izjavil:

Sam sem pred kratkim nabavil svoje tretje TWS slušalke QCY T1C, po mojem se za to ceno težko dobi kaj boljšega. Priporočam !


Kok ti drži baterija?

Sam uporabljam tiste od Ankerja, ki jih je en nalimal malo višje. Delajo BP že dve leti, edino res je problem, če uporabljaš z več napravami. Če priklopim na Maca, mi potem na iPhone noče takoj povezat in obratno. Pač dva klika več in dela. Zvok je pa za moje pojme odličen, AirPodsi so podn v zvoku proti tem, sem šel prav stestirat.

kanarin ::

Na kratko - povsem dovolj zdrži ! Praktično se mi ni zgodilo, da bi ostal na "suhem". Pa poslušam kar precej, tako v službi kot doma. V primerjava s prejšnjimi podobnimi slušalkami (T12) je bolje prav vse (še najmanj pa kvaliteta zvoka - oz vsaj sam tega ne zaznam) - charging case (to je bistvena prednost), BT povezovanje, sam doseg, manjši zamik pri predvajanju zvoka, boljše deluje tudi pri telefonskih klicih...

Skratka - za moje potrebe (nisem zahteven uporabnik) odlična izbira, težko si predstavljam kaj boljšega za tako ceno.

louser ::

Pa ti bom sedaj povedal. Če želiš ugodne BT slušalke, kupi neke solidne in ear monitorje - IEM (tiste čepe za uho).
Stanejo te od 25-60eur. Zraven kupi še BT adapter. Stanejo od 20eur pa do 80 EUR.

Apple sicer mislim da razvija sam, ampak niso njihove slušalke tehnično bog ve kaj glede na ceno. Imajo pa lep dizajn.
Beats slušalke veljajo isto samo za šminkerizem z ojačanimi basi.

1more triple driver IEM se mi zdi taka dost solidna ponudba. Z adapterjem prideš pod 100eur.
Boljše od vsakih BT slušalke za stotaka.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: louser ()

JA23 ::

Jaz imam tudi te od Ankerja že dobro leto, pa še nobenih pritožb. Jih pa uporabljam za telefoniranje in podacaste. Tako, da kvaliteta zvoka ni primarnega pomena.

louser ::

Je pa tako, da dokler ne probaš, ne veš kaj točno zamujaš. Če si zadovoljen s temi cenovno ugodnimi slušalkami je za tvojo denarnico itak bolje, da sploh ne probaš.

Mene moja rešitev stane slabih 200eur in si še kako zelo želim, da bi lahko šel na kaj cenovno ugodnega

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: louser ()

kanarin ::

Ja seveda, smo zelo različni, nekaterim recimo ni živeti brez najnovejšega iPhona za 1000+ € in seveda zraven ne more spadati nič kot prav tako pregrešno drage (moje osebno mnenje pač) AirPods .

Seveda za praktično vsako stvar velja "dokler ne probaš ne veš točno kaj zamujaš" - ampak niso vsi obsedeni s tem, da morajo imeti najboljšem, najdražje zadeve (in če tega finančno ne zmorejo da so potem nesrečni) ... tako da večina (racionalnih) ljudi išče predvsem optimalne in še vedno uporabne P/P zadeve. Poleg tega gre tukaj tudi za firbec - mene stalno intrigira kaj vse so sposobni kitajci naredit (klonirat) za "male pare". Kupiti najdražjo (najboljšo?) zadevo mene osebno ne osrečuje (oz. če že le za zelo kratek čas) - prevladuje namreč bolj občutek slabe vesti, da sem zadevo (močno) preplačal.

Mare3 ::

Jaz sem ravno včeraj naročil QCY T1C slusalke. Pa bomo videli kakšne so ko pridejo iz čajne :)

louser ::

Kvalitetne
BT
poceni

Izberi dvoje. Tudi če je Kitajci, preko meje ne gre iti.

Pa čeprav so Kitajci naredili ogromen napredek na področju glasbene opreme in tako ponujajo zelo poceni solidno robo, preko meje ne morejo iti.

BT slušalice stanejo ne glede na to, kje se delajo

FireSnake ::

m0LN4r je izjavil:

Za Black Friday ujel Sony NC WH-1000XM2 za okol 220 evrov, enostavno fenomenalen p/p. Edino za velika usesa niso primerna, drugace pa top, ce isce kdo nekaj podobnega. Naslednji korak bi bile Bose, ampak so bistveno drazje.


Jaz imam XM3. Bose? Bi bil velik korak nazaj.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

sgdjkdlsugi4 ::

Master_Yoda je izjavil:

Mi poveš prosim kakšen je indikator, da bo baterija počasi prazna? Mam neke kitajske, kjer zadnjih 10 min piska in mi kitajka v polomljeni angleščini pravi, da naj začnem polnit slušalke. Vsaj poslušal bi rad glasbo dokler ne crkne, če že pri roki nimam polnilca...


Mam podoben model od ankerja in ni nobenega indikatorja - kakih 5-10 minut pred izpraznitvijo zapiska, potem pa se vgasnejo. Imam pa Android widget ki zazna kdaj so vklopljene in priklopljene in potem cas steje da ves kadj jih nafilas.

Hvala lepa.

Sem danes naročil na mimovrste Sounbuds Curve (zaradi večje baterije in earhookov), danes še samo teče Anker akcija 15% popusta s kodo MDSI77. Cena je bila potem nekje 29,7€. Bom napisal kako mnenje po mesecu dni uporabe.

sgdjkdlsugi4 ::

No malo več ko en mesec je mimo, ampak dejansko sem nekje ta teden prvič dejansko filal slušalke po prvi napolnitvi po nakupu lol. Nisem neki extremni user, da bi jih kuril vsak dan (sploh ker je bilo letos vreme za kurac), ampak občasni šport (tek, kolo) ter delo zunaj. Baterija je dejansko res kot oglaševana, proti starim kitajskim ki so držale dobro uro in pol je to milina.

Indikator baterije dela, če je Android novejše verzije (delal je tudi na LOS 14 z Nougatom), same slušalke so udobne, ker je poleg ogromno število različnih čepov, da paše v vsako uho.

Sound verjetno ni nevem kaj, oz. niti nisem pričakoval kaj dosti, verjetno so bol na bas, mi pa to ustreza. Ustrezale so mi recimo AT M50x napram M40x, čeprav številni pišejo da so M40x boljše, ampak sem poslušal obojne v trgovini in so mi bile M50x bolj všeč (nisem audiofil).

Pod črto lahko rečem, da za 30EUR dobiš krnekaj muzike za dolgo časa (battery life).

Zgodovina sprememb…

Joseph033 ::

Pozdravljeni potreboval bi pomoč namreč kupujem Wireless Bluetooth Waterproof Slušalke katere se bodo uporabljale predvsem za poslušanje muzike in seveda,da delujejo tam nekje do 10 ali pa lahko tudi do več ur delovanja . Vsake pomoči in odgovora se zelo veselim in sem vam zahvaljujem že v naprej.

Apofis ::

Oj, kdo nuca/je nucu tele slušalke? https://www.aliexpress.com/item/3254031...
Oz. ma kdo kako drugo varianto v mislih za kake poceni inear brezžične...
thx

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Apofis ()

Apofis ::

Btw, majo tele bt slušalke kake probleme s povezljivostjo s prenosniki? Vbistvu bi za to najbolj rabu...
1
2
3 4


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katere in-ear slušalke?

Oddelek: Zvok in slika
446762 (366) rkobarov
»

Katere slušalke kupiti? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
11424309 (1512) mailer
»

Budget brezžične slušalke?

Oddelek: Kaj kupiti
202647 (1834) mat11

Ask Tomson (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Kaj kupiti
48364617 (38543) bluefish
»

Športne slušalke

Oddelek: Kaj kupiti
71818 (1548) traxxas

Več podobnih tem