» »

MSN Messenger Plus

MSN Messenger Plus

Jeebs ::

Ellow! Mam en mali problemček. Opazil sem namreč, da se mi je med startup programe nasral MSN Messenger Plus, zaradi katerega pa mi comp postane dost manj stabilen. Ne vem zakaj, ampak v glavnem MSN mi naredi celo štalo na compu. Zanima pa me, če bo karkoli narobe, če odstranim MSN iz startupa. Nism sicer čist sure, ampak vem, da naj bi bile te zadeve kot je naprimer MSN, IE in podobno ful povezane z Windowsi. Torej lahko pričakujem kake težave? Drgač imam WinME.

LP, Anže
Press any key to continue... RESET. Didn't you say ANY key?!?!?!

BTW, ne mi govorit o drugih Windozah in podobno, ker na ta stara jajca ne mislm spet nalagat vsega na novo (PIII 450). Zanima me samo konkretno če je lahko kaj narobe če odstranim MSN iz startupa!!!>:D

DMouse ::

Nč ne bo narobe.

sash ::

če ga odstraniš iz startupa nebo ziher nič narobe, pa tud če ga boš čist odstranjo ne - razen če ga uporabljaš :D
--------------------
Think different...
TOROiD Group

No, stvar odstranjena iz seznama startup programčkov, pa zaenkrat dela ql. Bal sm se edino, da bi blo lahko kej narobe, pa očitno ni. Ker sm opazil, da mi res edino MSN Messenger dela probleme, zato sm ga rajši onesposobil. Se komu kej sanja, zakaj se je stvar sploh znašla med startup programi?8-O >:D

Paramedic ::

A si siguren da je messenger kriv za nestabilnost? >:D
End transmission.

Heh, ne bom se poglabljal v to kaj je krivo, dejstvo je, da takoj ko poženem MSN-ja, se mi comp začne obnašat zlo zlo čudno (beri ''hudo nestabilno''). In ja, to se dogaja samo pri MSN. Noben drug program mi ne naredi take štale. Ma pa sej ni važno.:\

gappee ::

Jah, precej je teh tem na Messengerja, ampak nobene take k bi jst rabu.:)

Moj problem:
V Messengerju si ne morm spremenit nickname.
Ampak mislm, da je kriv dodatek-Plus. Ampak nism prepričan.
Vem, kje se spremeni to, ampak vnosno polje imam sivo obarvano, notr pa je napisan moj mail.:'( :'( :'(

A je kaka finta, al je kriv Plus?

Mavrik ::

Jeebs: Winsi ti delajo počasi, ker ti Plus! naloži fino veliko Spywara na računalnik. Počisti kišto z Ad-Awarom.
The truth is rarely pure and never simple.

sash ::

Spyware se ti naloži samo če med inštalacijo potrdiš namestitev "prijaznih" programov, če pa tam stisneš prekinitev pa se vse funkcije Plusa namestijo, ostala navlaka pa ne :D.

pa še to , za nezmožnost spreminjanja nicka ni kriv Plus dodatek ker ga imam tud sam nameščenega in lahko nick spremenim
--------------------
Think different...
TOROiD Group

Zgodovina sprememb…

• spremenil: sash ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pohitritev računalnik

Oddelek: Programska oprema
343188 (2517) Gray_Warden
»

[INFO] Windows Live Messenger/MSN Messenger (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Programska oprema
23676302 (16943) tilinho20
»

Cenzura v MSN Messengerju (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Zasebnost
13117821 (13501) 64202
»

MSN Messenger 7.5 (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
5837125 (35197) R33D3M33R
»

zajedalski spyware

Oddelek: Operacijski sistemi
212595 (2262) hunter01

Več podobnih tem