» »

Takojšnji prevod spletne strani ne deluje

Takojšnji prevod spletne strani ne deluje

Valery ::

Prosim za pomoč! :)

Imam prenosnik, pa tudi namizni računalnik. Najraje delam na namiznem. Toda prenosnik mi omogoči, da ko si v Googlu izberem neko spletno stran, zapisano v angleškem jeziku, da ko kliknem na desni strani: "prevedi to stran", mi jo prevede, namizni računalnik pa mi tega ne omogoči. Ko kliknem "prevedi to stran" na namiznem računalniku, se mi prikaže sličica pokvarjenega robota z nekimi razmetanimi orodji in piše: "That’s an error. Your client has issued a malformed or illegal request. That’s all we know." In to kar naprej! Niti ene strani ni mogoče prevesti v slovenščino.

Sploh ne razumem, kaj je narobe. Ker mi kopiranje zadev poteka na Prevajalniku prepočasi, saj ta prevede naenkrat le del besedila, ne cele spletne strani, dela pa imam ogromno in mi je Prevajalnik res zamuden, vas prosim, svetujte mi, kaj naj napravim, da bo tisti - "prevedi to stran" deloval. Hvala v naprej! :)

errhec ::

odpri Chrome. Odlogiraj se iz Chroma, ter izbriši piškotke.
Logiraj se nazaj v Chrome in poizkusi.
dd

Valery ::

A, joj! Sem zdaj ugotovila, da si je na Chrome moja sestra brez moje vednosti ustvarila račun, ko je oktobra živela pri meni. Sploh ne vem, kako naj jo odjavim!

Valery ::

Hm, sem jo odjavila. Samo so zdaj eni problemi, o čemer bom kasneje.

Valery ::

Naredila sem cel kup napak. Pač teh stvari še nisem počenjala.
1.Hotela sem odstraniti piškotke v Chromu, ker mi v Googlu ni bilo omogočeno prevajanje spletnih strani.
2.Hotela sem se odblogirati iz Chroma, odstraniti piškotke in se nazaj prijaviti, a sem ugotovila, da je moja sestra tam ustvarila svoj račun. Gospa je to storila brez mojega dovoljenja, brez moje vednosti, ko je pri meni stanovala krajši čas, a se potem, ko je odšla, ni odjavila.
3. Pa sem šla njo odjavit, ker nisem bila prijavljena jaz. Mislila sem, da bom tako lahko odstranila piškotke.
4. Ko sem to storila, mi je bilo onemogočeno kar koli narediti. Niti sledi o kakšnih piškotkih, da bi jih izbrisala. Vse se je spremenilo. Bilo je čisto drugo besedilo.
5. Poskušala sem sestro nazaj prijaviti, če bi bilo mogoče potem kaj rešiti, a nisem poznala njenega gesla in ponovna prijava ni bila mogoča, ona pa mi ni dosegljiva, da bi mi povedala geslo, pa vprašanje je, če se ga sploh spomni.
6. Mislila sem, neumnica, (ja, ko si v stiski, bi naredil vse), da bom stvar rešila z obnovitvijo računalnika na zgodnejši datum, ker sem upala, da bo ona potem spet nazaj prijavljena, posledica obnovitve računalnika pa je bila, da se mi zdaj Chrome na noben način več ne odpre.
7. Ko kliknem na ikono Chroma, se mi pojavi vprašanje, ali dovolim omogočiti spreminjanje računalnika. Če potrdim, da ja, se ne zgodi nič, če kliknem na ne, se tudi ne zgodi nič. Chroma preprosto ni več mogoče odpreti. Sploh ne vem, kaj narediti. Vse sem še bolj zafurala. Pojma nisem imela, da mi obnovitev sistema lahko onemogoči odpiranje Chroma.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Valery ()

konspirator ::

--

Valery ::

Hvala, Vonspirator!

Ponoči, ko sem se mučila s tem Chromom, mi je bilo vsega dovolj in sem ta program dobesedeno izbrisala, tako da ga več nimam. Nameravala sem si naložiti novega, pa ga preprosto ne znam, ker ne znam nalagati nobenih progamov. Pridem do neke točke, potem pa ne gre dalje, ker ne razumem angleško.

Tako da moj problem preprosto ni rešen. V Googlu še vedno ne morem uporabiti: "Prevedi to stran." Sem tako slabe volje, da se ne da dopovedati. Koliko je vredno, če ima človek znanje!

Valery ::

Probleme je rešil moj vnuk preko povezave obeh računalnikov. Hvala vsem, ki ste mi kako koli svetovali. :)

BrownLuther ::

Delete your cookies and clear caches. Or you can right-click on the page and select translate to English. Otherwise, follow the google guides on it. 1 and 2

Zgodovina sprememb…

  • predlagal izbris: kloko ()

tomaz- ::

kateri del dejstva, da ona NE ZNA ANGLEŠKO pa tebi ni razumljiv??
Poleg tega je že pred tabo zadevo rešila :)

val46 ::

Ja, pa 3 leta tudi ni čakala verjetno, da bi ji ta BrownLuter al kar je že, lohk pomagu :D

HotBurek ::

Spam account? Maybe, just maybe...
root@debian:/# iptraf-ng
fatal: This program requires a screen size of at least 80 columns by 24 lines
Please resize your window

BrownLuther ::

V iskanju google me je pripeljalo do tega vprašanja ...


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

razširitev v spletnem brskalniku

Oddelek: Pomoč in nasveti
61213 (1042) Gejspodar
»

Prevajanje internet strani - prava jeba!

Oddelek: Izdelava spletišč
143369 (2511) Phantomeye
»

Recover Google Bookmarks

Oddelek: Pomoč in nasveti
8898 (736) solatko
»

Firefox v Evropi prehitel Internet Explorer (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Brskalniki
10021072 (18671) Lion29
»

Chrome 6 je tu (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Brskalniki
17445092 (39411) PrimozR

Več podobnih tem