» »

Kako preprečiti magnetnemu senzorju sa sklopi zaslon ?

Kako preprečiti magnetnemu senzorju sa sklopi zaslon ?

Netrunner ::

Imam asus transformer tablico in od kar sem dal windows 10 gor imam težave. Ko jo uporabljam s priloženo tipkovnico je vse ok, problemi so ko jo hočem kam nesti in jo dam v ovitek. Ko ovitek zaprem, magnet v ovitku povzroči da se zaslon in toucscreen ugasneta kar je ok. Problem je da se touchscreen po tem ne zažene več !! Tako postane tablica praktično neuporabna in moram izvesti hard reset ali pritakniti tipkovnico ali miš gor, da lahko ponovno zaženem tablico.

Hotel sem dati reverti nazaj na widnows 8.1 vendar sem prepozen in nimam več te opcije. Pisal sem na asus support in so mi sporočili da je krivda na strani microsofta da ne dela. Pišem na Microsoft kjer se zgovarjajo da so driverji krivi in naj se obrnem na Asus.

Iz onih itak ne bo nič ker to težavo ima očitno premalo naprav da bi se splačalo kaj narditi. Rad bi nekako onemogočil delovanje tistega magnetnega senzorja al karkoli je oz. prepračil da se sklopi. Sem prebrskal malo po nastavitvah vendar nisem odkril nič kaj takega oz. nisem znal pravilno pogledat kaj bi moral spremenit da bi to ugasnil.

Vsak nasvet je dobrodošel. Se pravi, moje vprašanje je: Kako v windows 10 sklopiti oni senzor ki deluje ko se približa magnet?

Gapi ::

Odstraniš magnet v ovitku. :) Glede na to da ne Asus ne Microsoft ne bosta rešila težave jo poskusi rešiti sam.
No person is rich enough,to buy back his past.

Netrunner ::

Ne morem odstraniti magneta brez da uničim ovitek. Pa mora obstajati neki način za to ugasnit. Če ne bo druge bom dal nazaj windows 8


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Gramofon in vinylke

Oddelek: Zvok in slika
264453 (1829) Machete
»

Samsung predstavil Galaxy S8 (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Android
14039462 (29591) Mare2
»

Kindle paperwhite se ne vklopi

Oddelek: Kaj kupiti
6754 (579) Furbo
»

Windows 8.1 tablica? (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
6214658 (8179) Lonsarg
»

Medion Lifetab problem z zaslonom

Oddelek: Mobilne tehnologije
172465 (1806) medenko

Več podobnih tem