Forum » Loža » Naslon / sedišče plastično za stole alpos iščem ..?
Naslon / sedišče plastično za stole alpos iščem ..?
sočan ::
mat xxl ::
Tega po stečaju Alposa ??? vsaj mislim, ne boš več dobil. Vprašaj kako tehnično trgovino v Šentjurju če kaj vedo, kdo bi še kaj tega prodajal ...
V trgovini verjamem da bom težko našel..
Morda ima kdo doma pa ne potrebuje. ? Kdo je kaj proizvajal to za alpos ?
Lahko da celo še kdo dela takšne plastike za kakšnega drugega proizvajalca stolov ?
Morda se pa najde kdo s kakšno uporabno informacijo ?
Včasih so rekli,več ljudi več ve...
lp
Morda ima kdo doma pa ne potrebuje. ? Kdo je kaj proizvajal to za alpos ?
Lahko da celo še kdo dela takšne plastike za kakšnega drugega proizvajalca stolov ?
Morda se pa najde kdo s kakšno uporabno informacijo ?
Včasih so rekli,več ljudi več ve...
lp
Cenim tvojo,upam da dobronamernost...
A bom zaenkrat še vedno raje ostal v upanju da se najde nekdo ki ima kar iščem..
lp
A bom zaenkrat še vedno raje ostal v upanju da se najde nekdo ki ima kar iščem..
lp
...:TOMI:... ::
Mi smo imeli tudi take podobne stole, pa je vse razpadlo, zato sva z očetom naredila leseno in to je to. Ja, seveda je bilo dobronamerno.
Original plastiko dvomim, da boš našel.
Original plastiko dvomim, da boš našel.
Tomi
Največja težava je , tudi v temu da alposa ni več ,oziroma je šel tisti del v stečaj že pred leti.
Ko bi kdo poznal koga ki je bil v alposu v izdelavi stolov ,bi bil zelo dobrodošel podatek ,kdo sploh je izdeloval te naslone za alpos ?
Morda bi bilo potem lažje.
Lahko da še celo kje imajo shranjeno pri kakšnem obrtniku ki se ukvarja s plastiko orodje za izdelavo teh naslonov.
Verjamem da enkrat se bo našel nekdo ki bo vedel kdo je izdeloval te naslone za alpos. Potem vsaj veš ali je še opcija da se pride do naslonov ali je pa res treba pozabiti na te stole.
Osebno mi jih je res škoda.Zame osebno eni boljših stolov. Pa 12 jih imam.
Lahko celo ,da se ti nasloni še izdelujejo nekje ,pač za kakšnega drugega proizvajalca.??
Sem že kdaj iskal kakšne bolj eksotične zadeve , pa se je skoraj vedno našel nekdo ki je prinesel kakšno informacijo.
Včasih ne škodi malo potrpežljivosti...
lp
Ko bi kdo poznal koga ki je bil v alposu v izdelavi stolov ,bi bil zelo dobrodošel podatek ,kdo sploh je izdeloval te naslone za alpos ?
Morda bi bilo potem lažje.
Lahko da še celo kje imajo shranjeno pri kakšnem obrtniku ki se ukvarja s plastiko orodje za izdelavo teh naslonov.
Verjamem da enkrat se bo našel nekdo ki bo vedel kdo je izdeloval te naslone za alpos. Potem vsaj veš ali je še opcija da se pride do naslonov ali je pa res treba pozabiti na te stole.
Osebno mi jih je res škoda.Zame osebno eni boljših stolov. Pa 12 jih imam.
Lahko celo ,da se ti nasloni še izdelujejo nekje ,pač za kakšnega drugega proizvajalca.??
Sem že kdaj iskal kakšne bolj eksotične zadeve , pa se je skoraj vedno našel nekdo ki je prinesel kakšno informacijo.
Včasih ne škodi malo potrpežljivosti...
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | UVI Chair mnenja? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 15372 (7500) | smacker |
» | Računalniški stolOddelek: Pomoč in nasveti | 3940 (3168) | Unilseptij |
» | Nakup stola, na katerem sedite pred računalnikomOddelek: Loža | 9034 (7415) | c00L3r |
» | Pisarniški stol (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 31163 (15693) | Unknown_001 |