Forum » Programiranje » Spreminjanje search bara v wordpressu
Spreminjanje search bara v wordpressu
techuser ::
Pozdravljeni,
Sam izdelujem svojo stran v wordpressu in imam nekaj osnovnega znanja o phpju, vendar si velikokrat pomagam s kakšnimi stranmi. Kje se spremeni search bar, da se odpira takrat ko klikneš na gumb?
Torej. da ostane tam v svoji naravni velikosti? Podrobne nastavitve bom zelo vesel. Hvala vsem za pomoč. Stran urejam tukaj: virmodrosti.com na desni strani imam trenutno iskalnik ki bi rad da se ne skriva z vsakim klikom.
Sam izdelujem svojo stran v wordpressu in imam nekaj osnovnega znanja o phpju, vendar si velikokrat pomagam s kakšnimi stranmi. Kje se spremeni search bar, da se odpira takrat ko klikneš na gumb?
Torej. da ostane tam v svoji naravni velikosti? Podrobne nastavitve bom zelo vesel. Hvala vsem za pomoč. Stran urejam tukaj: virmodrosti.com na desni strani imam trenutno iskalnik ki bi rad da se ne skriva z vsakim klikom.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Evropska komisarka Sloveniji: podvizajte se z GDPR zakonodajo!Oddelek: Novice / Zasebnost | 10152 (7912) | MrStein |
» | SSL-certifikat (in vpis v administracijo)Oddelek: Izdelava spletišč | 1841 (1386) | c3p0 |
» | Dobre prakse Informacijskega pooblaščenca že prešle v splošno rabo (2)Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 16330 (12970) | MrStein |
» | Kaj je SEOOddelek: Pomoč in nasveti | 1040 (805) | GrX |
» | Spletna trgovina (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 16869 (14288) | neoserv |