Forum » Pomoč in nasveti » Zakaj se mi comp reboota?
Zakaj se mi comp reboota?
Pat_MaGroin ::
OJ! Imam durona 700, 128mb, MSI plato. Vcasih ko gledam divxe, pa potem recimo zazenem se kej, al pa previjam divx, mi comp avtomatsko se reboota. Any idea?
lp, Sebastijan
lp, Sebastijan
ChiefThunder ::
Mogoče gre za pomanjkanje toka v sistemu, povej kakšen napajalnik imaš in še ostalo konfiguracijo. Pa če imaš procesor kj navit.
R@C@ ::
Jast imeti iste probleme, sam da se je men računalnik kar ugasnil! Bom mal dvignu voltažo proca, pa bom videl če bo boljš. Grafična sahurno ni kriva !!!
Pat_MaGroin ::
Eto, tole je recept, da mi comp se reboota:
zazenem divx (bsplayer), nato zazenem winamp in poknem po enem komadu. In ze rebootamo. Kej "posraufam" po biosu?
zazenem divx (bsplayer), nato zazenem winamp in poknem po enem komadu. In ze rebootamo. Kej "posraufam" po biosu?
Kaiser ::
Men se je rebootal v W2K celeron 366@550, pa sem ga nazaj downclockal na 366 pa dela brezhibno. Men (oz. fotru) se je rebootal v Wordu pri delu s tabelami
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | nenadni reset/crash/blue screenOddelek: Pomoč in nasveti | 1743 (1422) | Red_Mamba |
» | HTC Evo 3D rebootOddelek: Mobilne tehnologije | 2425 (1801) | RAPtor_ |
» | brisanje mape v win2kOddelek: Pomoč in nasveti | 1263 (1126) | SkIDiver |
» | XP1700+ na 58° verjetn ni normaln ha?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2458 (1481) | Markoff |
» | Odkodiranje TV programovOddelek: Zvok in slika | 7968 (7106) | mojsterpeter |