» »

HTC Evo 3D reboot

HTC Evo 3D reboot

IceBoX ::

Pred kakšnim tednom sem pri Mobitelu kupil HTC Evo 3D. Od takrat se mi je enih trikrat brez razloga rebootal. Sem bral na nekem drugem forumu da imajo ljudje težave in da se jim reboota tudi nekajkrat na uro. Razloga za reboot ne morem točno določiti. Enkrat sem nekaj delal na telefonu, včeraj pa se mi je rebootal ko sem ga imel v žepu (tipkovnica zaklenjena). Verjetno je softwarska napaka? Torej, kaj narediti? Naj nesem na Mobitel? Se je komu ki ima ta telefon tudi to zgodilo?
Huh...

IceBoX ::

Noben nima teh problemov?
Huh...

oberskitona ::

Ne zal ga mam ze skoaj 2 meseca pa se nikoli se ni rebootal sam od sebe...malo preveri ali si kako aplikacijo nalozil kot so appkiller, batery saver al kaj podobnega, ki avtomatsko ustavlja aplikacije.
Meni batery dr. saver ko rocno ustavim aplikacije telefon reboota.

IceBoX ::

Saj v tem je štos. Nisem naložil nobene aplikacije, edino ene dve aplikaciji od Mobitela sem odstranil. Saj ne da je pogosto, ampak se pa reboota vsake 3-4 dni.
Huh...

RAPtor_ ::

Mam evo 3d, pa se je po kakšnem mesecu začel sam rebootat večkrat dnevno. Potem včasih ni več našlo omrežja. Tudi factory reset ni pomagal. Nesel na servis, pa so menjal matično. za zdaj dela.


LP

IceBoX ::

Meni je pa po kakšnih dveh tednih nehal rebootati. Od takrat nimam problemov.
Huh...

RAPtor_ ::

Blagor tebi, sicer je meni tudi občasno delal ok. ME je pa tak ob živce spravil da NIKOL VEČ HTC :( sreča da sn mel še prejšn telefon. Zaj pa čakat na ICS, če bo sploh kdaj. Kk dolgo ti pa drži baterija, men največ komaj slaba 2 dneva.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: RAPtor_ ()

IceBoX ::

Baterija je tako tako. Zdrži mi čez dan (mogoče malo več) če uporabljam telefon za klice, sms, malo interneta. Če pa ga pustim na miru, pa tam okoli 2,5 dneva.
Huh...

broken/link ::

RAPtor_ je izjavil:

Zaj pa čakat na ICS, če bo sploh kdaj. Kk dolgo ti pa drži baterija, men največ komaj slaba 2 dneva.


ICS je že, leakana je bila beta uradna verzija, jo že imam nameščeno in dela super. tudi 3d. Uradno naj bi bila zunej v parih dneh, je pa že na voljo na xda-ju. "Avanturisti" si jo BP namestijo. Deluje :3 Ni pa neki veliko sprememb, je pa res, da baterija zdrži rahlo dlje kot prej.
Drgač pa to je pametni telefon z ogromnim zaslonom s poudarkom na multimediji. Itq da baterija ne more zdržat nevemkolk dolgo. Če hočeš telefon z dolgo avtonomijo, si kupi neki manjšega, z superamoled zaslonom, ne pa awesome HTC EVO 3Dja :)
sam si ga lastim že 2meseca+ in sem super zadovoljen z njim. nobenih težav, nobenega rebootanja,...

IceBoX ::

Mogoče veš kdaj bo uraden update od Mobitela?
Huh...

broken/link ::

zagotovo kasneje kot uradni update. mobitel rabi neki časa, da namesti svoje aplikacije gor in vse skupej stestira, da dela tako, kot mora. Vsaj tako je bilo pri S2ki, ki si ga lasti kolega.

bajsibajsi ::

Se komu polni baterijo preko 4.2 V?

Meni vcasih zdrzi 4 dni (preko 100 ur), ampak to ob zgolj cca. 6 urni mesani uporabi. Vcasih pa komaj en dan.

http://androidforums.com/htc-evo-3d/369...

MaTTe ::

Na Mobitelov update bomo še morali malo počakat. Upam samo, da ne bo predolgo, ker bi rad probal ta ICS že enkrat :D

Glede baterije je pa tako: telefon je požrešen. Če hočeš lahko skuriš baterijo v enem popoldnevu, lahko pa telefon zdrži tudi 2-3 dni. Zaenkrat je moj rekord dva cela dni brez polnjenja ampak takrat sem res pustil telefon skoraj čisto na miru. Povprečno pa telefon zdrži vedno več kot en dan.
Nazadnje, preden sem ga dal polnit je zdržal 35 ur, sem pa dosti uporabljal Wi-fi (Dropbox, Google Play, brskanje po internetu), tudi igral sem iger kar dosti (Ninjump & Unblock me skupaj verjetno cca uro in pol), skupaj s pisanjem sporočil in klici (1-2 uri).
Je pa tako, da marsikomu ne odgovarja, da mora vsak dan polnit telefon, mene pa osebno ne moti preveč. Sem imel že pred Evo 3D enega Androida, ki tudi ni imel neke hudo dolge avtonomije baterije in zato nisem niti pričakoval, da bo Evo 3D s še večjim zaslonom zdržal kaj dlje kot dan ali dva, sem se pa vseeno odločil za nakup. Ker, če bi hotel dolgo avtonomijo baterije bi ostal na E63 modelu od Nokie, ki zdrži dober teden z enemu polnenju :)

IceBoX ::

Meni je telefon danes javil da je na voljo update na ICS. Drugače pa greste v nastavitve -> o telefonu -> posodobitev programske opreme.
Huh...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: IceBoX ()

einstein :P ::

Mam ta telefon pa še nisem imel takih težav. Se pa seveda to lahko zgodi, če ga imaš v žepu...
STAY OUT OF MY TERRITORY!

MacGyver141 ::

IceBoX je izjavil:

Meni je telefon danes javil da je na voljo update na ICS. Drugače pa greste v nastavitve -> o telefonu -> posodobitev programske opreme.


A na Mobitelu?

IceBoX ::

Ja
Huh...

oberskitona ::

ics in htc sene 3.6 pa samo 298mb super tezko pricakovano

Alessio983 ::

Meni dela telefon po updaytu super, bolje kot prej, prvo kar sem opazil je odzivnost in kakovost fotografij, ima nek softwerski stabilizator očitno

MacGyver141 ::

Predem posodobim me zanima, če telefon naredi backup?

Zgodovina sprememb…

eales ::

Meni ga je očitno naredil. Po updatu so mi ostali vsi smsi, imenik, aplikacije... v glavnem opazil nisem nobene razlike, razen seveda to, da imam nov software :)

MacGyver141 ::

Posodobil in res, vse dela bolje. Tudi telefon se odreže bolje v Nena marku kot prej.

bajsibajsi ::

Wuhuuu, pa smo docakal a ne?!? :D

Alessio983 ::

Imam pa eno težavo sedaj na ICS. Dobivam smse nonstop na sekundni interval, kje se nahajam. Lokacijo. Recimo Ljubljana, Celje ,Maribor. Ne najdem kje bi se to dalo izklopit. Je mogoče kriv Simobil ??

Lp

bajsibajsi ::

Tale sladoledni sendvic res ni nc special.

broken/link ::

baterija, odzivnost, hitrost, delovanje samega aparata ... ne opaziš nobene razlike? :o

RAPtor_ ::

Meni se je začelo dogajat, da se osvetlitev zaslona, sama prižge za sekundo. Pa to večkrat zapored :(. Sumim da kakša aplikacija hoče net, mam pa večino časa wifi/3g izklopljen. Pa tud reboot, zapri vse programe ne pomaga. Ma kdo kakšno idejo kako bi se lotil tega?


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nakup HTC EVO 3D

Oddelek: Mobilne tehnologije
445071 (2508) Master_Yoda
»

Huawei IDEOS X5 U8800

Oddelek: Mobilne tehnologije
233270 (2610) errhec
»

Pomoč pri nakupu telefona

Oddelek: Mobilne tehnologije
6651 (517) broken/link
»

HTC One X naprodaj ?? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
18433933 (25637) cebelar123
»

Nakup Android telefon

Oddelek: Mobilne tehnologije
252464 (1700) Rias Gremory

Več podobnih tem