Forum » Izdelava spletišč » Wordpress spletna stran za bookiranje
Wordpress spletna stran za bookiranje
Nocloud ::
Pozdravljeni,
izdelujem spletno stran namenjeno oglaševanju turizma v Sloveniji. Zanima me na kakšen način bi lahko v opis določenega npr.(apartmaja) dodal povezavo preko katere bi posameznik opravil booking? Na spletni strani booking.com verjetno obstaja možnost pridobitve linka ampak kako je v primeru da določen apartma nima računa na booking.com.
Na kakšen način bi lahko moja stranka ugotovila, da je bil na njihovo stran preusmerjen preko moje spletne strani?
Hvala in lep dan
Nocloud
izdelujem spletno stran namenjeno oglaševanju turizma v Sloveniji. Zanima me na kakšen način bi lahko v opis določenega npr.(apartmaja) dodal povezavo preko katere bi posameznik opravil booking? Na spletni strani booking.com verjetno obstaja možnost pridobitve linka ampak kako je v primeru da določen apartma nima računa na booking.com.
Na kakšen način bi lahko moja stranka ugotovila, da je bil na njihovo stran preusmerjen preko moje spletne strani?
Hvala in lep dan
Nocloud
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Booking popust (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Kaj kupiti | 42191 (2838) | bastadu |
» | Rezervacija na Booking.comOddelek: Omrežja in internet | 2439 (1460) | c3p0 |
» | Booking.com - Odpoved - Visa: Kako Dobim Denar Nazaj?Oddelek: Loža | 5426 (4542) | c3p0 |
» | Booking.comOddelek: Loža | 3056 (2859) | bozicek |
» | online booking sistem za hoteleOddelek: Izdelava spletišč | 1989 (1472) | Zeberdee |