» »

Adobe Muse - program za spletne strani

Adobe Muse - program za spletne strani

Sarazyph ::

Živjo :)

Zanima me izdelava enih lušnih strani, k se ubistvu sam bol k ne scrolla dol in se tko lepo prikazujejo slike, mal teksta, use so tko čiste linije, nč načičkan, vse bi prej sama pripravila slike, ikone, logo ...
Vem za Dreamweaver in miljon ostalih programov, ampak pač mi manjka znanja. Ker se nisem učila programiranja, HTML in CSS (razen osnov, da mal vem kaj je kaj in kje je kaj) sem iskala alternativo... Adobe Muse.
Kot uporabnica Illustratorja in Photoshopa ter ostalih Adobe programov, me je tale program dost fasciniral, ker je dokaj enostaven - vsaj zgleda... Preden se podam v to in da ne izgubljam časa me zanima vaše mnenje? Je kdo delal z njim?

https://helpx.adobe.com/muse/using/uplo...

Pa ne mi takoj rečt naj grem raje na Wix, Wordpress, Joomlo ...

harvey ::

Ker ti je delo z grafičnimi programi znano, je boljša alternativa kot namenski program za web strani, kakšni CMS sistemi ala WordPress, etc. Bistveno več možnosti nudijo kot namenski urejevalniki.
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------

Sarazyph ::

harvey je izjavil:

Ker ti je delo z grafičnimi programi znano, je boljša alternativa kot namenski program za web strani, kakšni CMS sistemi ala WordPress, etc. Bistveno več možnosti nudijo kot namenski urejevalniki.

Pa je to dejansko vredu? Spletna stran dela ok, hitro? Ker opažam da dost ljudi to uporablja in jih bo še več (če se bo izkazalo da vse štima)...

b3D_950 ::

nekaj podobnega je bootstrap studio.
Zdaj ko je mir, jemo samo krompir.

Netrunner ::

Sarazyph je izjavil:

Pa je to dejansko vredu? Spletna stran dela ok, hitro? Ker opažam da dost ljudi to uporablja in jih bo še več (če se bo izkazalo da vse štima)...

Definiraj "vredu". Saj dela, vendar ne pričakovat čudežev. Vsi ti generatorji so za tiste ki ne znajo sami zložit skupaj in kvaliteta izdelave se ne more primerjati z custom kodo.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zelo odzivne, hitre spletne strani (strani: 1 2 )

Oddelek: Izdelava spletišč
5912449 (9248) c3p0
»

Spletnik - gostovanje

302783 (1654) FX6300B
»

Kateri CMS uporabljate ??

318034 (7271) lexios
»

WordPress kot spletna stran