Forum » Na cesti » Varnostni pas - nadzor
Varnostni pas - nadzor
pilotjoc ::
Lep pozdrav.
Kako policija izvaja nadzor, če se vozimo pripasani? Z ustavitvijo oz. ali z kaznijo po pošti? Nisem še zasledil.
Lep tedn vsem.
Kako policija izvaja nadzor, če se vozimo pripasani? Z ustavitvijo oz. ali z kaznijo po pošti? Nisem še zasledil.
Lep tedn vsem.
TehDucky ::
Ali pa se enostavno spovne, da nisi bil pripet potem pa daj ti kontriraj uradni osebi.
Sicer pa s kontrolo prometa, kjer ustavljajo vse po vrsti ali pa opazovanje ob cesti.
Sicer pa s kontrolo prometa, kjer ustavljajo vse po vrsti ali pa opazovanje ob cesti.
šernk ::
ponavadi kriminalist sporoča naprej patrulji, ki te potem ustavi.
še vedno ne morem verjet da se dobi ljudi, ki se vozijo brez pripet, če samo zavoro pohodim brez se zaletet mi pristaneš na armaturni.
še vedno ne morem verjet da se dobi ljudi, ki se vozijo brez pripet, če samo zavoro pohodim brez se zaletet mi pristaneš na armaturni.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
Mare2 ::
Dostikrat kontrolirajo, ko greš po Topniški preko Vilharjeve, kjer se cesta zoži in nastajajo kolone. Stoječi ali komaj premikajoči se promet. :)
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo
St235 ::
Normalno, ker če se promet počasi premika vsi vemo, da je pas brezveze in se je najboljše kar odpet. A zdaj pobiraš provizijo tudi za invlidnost in smrt?
Mare2 ::
Normalno, ker če se promet počasi premika vsi vemo, da je pas brezveze in se je najboljše kar odpet. A zdaj pobiraš provizijo tudi za invlidnost in smrt?
Tole je "precej neumno sporočilo". :)
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo
GupeM ::
ponavadi kriminalist sporoča naprej patrulji, ki te potem ustavi.
Tudi jaz ne morem verjeti. Če v avtu nisem pripet, se počutim zelo nestabilno. Tudi, če se vozim zadaj. Včasih avto samo iz garaže zapeljem, in se včasih tolčem po glavi, zakaj sem se sploh pripel in prižgal luči. Tako avtomatsko to naredim, da niti opazim ne.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: GupeM ()
St235 ::
Tole je "precej neumno sporočilo". :)
Se strinjam, precej neumno je kakorkoli povezovat uporabo varnostnih pasov, njihovo smiselnost ali nadzor nad le tem s hitrostjo prometa. Zakaj to počneš pa tako ali tako veš samo ti.
oemdzi ::
Ti jih pa pihaš...
*Črna grafična kartica z rumeno lučko in varčnim hladilnikom*
Neslišen intel procesor iz lepe modre škatle* 2 enakomerno ploščata rama*
*overclockan napajalnik in varno ohišje z modro lučko* Hofer gamer copate*
Neslišen intel procesor iz lepe modre škatle* 2 enakomerno ploščata rama*
*overclockan napajalnik in varno ohišje z modro lučko* Hofer gamer copate*
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Varnostni pas na zadnjem sedežuOddelek: Na cesti | 2488 (1826) | Invictus |
» | Vožnja nepripetih otrok v avtu (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 17202 (13989) | r3dkv1c4 |
» | Križišče med Šmartinsko, Vilharjevo in Topniško (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 10953 (8840) | noraguta |
» | Tretji pas AC na klancih (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13563 (11390) | r3dkv1c4 |
» | Policijska zaustavitev brez utemeljenega razloga (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 14304 (5004) | Yugos |