Forum » Programiranje » Google app engine
Google app engine
i33a ::
Pozdrevljeni, se je kdo že kaj ukvarjal z Google app engine-om?
Sam moram tam poganjati neko node.js aplikacijo in me zanima, kaj je razlika med tem, da jo poženem z ukazom npm start ter tem, da naredim deploy te aplikacije?
Lep dan še naprej in hvala za odgovore.
Sam moram tam poganjati neko node.js aplikacijo in me zanima, kaj je razlika med tem, da jo poženem z ukazom npm start ter tem, da naredim deploy te aplikacije?
Lep dan še naprej in hvala za odgovore.
illion ::
npm start zazene ukaz ki je napisan pod "scripts" keyem v package.json fajlu. Poglej tja not kaj je v resnici ta komanda, ce je to to, je npm start isto kot bi napisal node app.js. V app.js na istem linku lahko vidis, da se naredi http server, ki ti app servira lokalno na nekem portu, ta iz prejsnga stavka samo izpise hello world, ko odpres localhost:port. Ko razvijes app tako kot si zelel, ga deployas, to pomeni, da ga pushas na googlov cloud, od kjer je potem serviran.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Največkrat uporabljeni kos kode s StackOverflowa je desetletje imel hroščaOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 6992 (5017) | BigWhale |
» | nodejs + Socket.IO gostovanjeOddelek: Programiranje | 1120 (819) | strel |
» | Framework za web in WebSocketOddelek: Programiranje | 1502 (1307) | usoban |
» | nodejs single thread non-blocking i/oOddelek: Programiranje | 907 (746) | noraguta |
» | [PHP] NetbeansOddelek: Programiranje | 2382 (1786) | gnomee |