Forum » Pomoč in nasveti » Laptop se ne polni
Laptop se ne polni
jizzer ::
Zdravo.
Servisiram računalnik kateri se ne polni. Kar ni nič čudnega ampak lučka za priklop polnilca je prižgana. Sicer programsko napako sem že skoraj izključil, pomoje je bolj hardversko.
Sicer dogaja pa se to: priključiš na napajanje - ne polni. V primeru če pa potiskaš res počasi, ko ga zazna počakaš sekundo ali dve, in potisnem do konca. Potem pa dela normalno ga lahko brez skrbi premikam sem ter tja - zaradi česa tudi ne sumim na polnilec.
Gre pa se za HP 260 G3 (mislim da, pišem iz službe).
Servisiram računalnik kateri se ne polni. Kar ni nič čudnega ampak lučka za priklop polnilca je prižgana. Sicer programsko napako sem že skoraj izključil, pomoje je bolj hardversko.
Sicer dogaja pa se to: priključiš na napajanje - ne polni. V primeru če pa potiskaš res počasi, ko ga zazna počakaš sekundo ali dve, in potisnem do konca. Potem pa dela normalno ga lahko brez skrbi premikam sem ter tja - zaradi česa tudi ne sumim na polnilec.
Gre pa se za HP 260 G3 (mislim da, pišem iz službe).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | baterija se ne polniOddelek: Strojna oprema | 19682 (7118) | specing |
» | Nov polnilec za računalnik ne polni nove baterijeOddelek: Pomoč in nasveti | 2322 (1404) | rose2288 |
» | Polnilec za prenosnikOddelek: Pomoč in nasveti | 3148 (2042) | solatko |
» | Polnilec za prenosnik ne dela večOddelek: Pomoč in nasveti | 6003 (5631) | rytmonorm |
» | Ipod + polnilec = problemOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3309 (2817) | Pyr0Beast |