» »

HOT - Hofer Telekom

HOT - Hofer Telekom

Temo vidijo: vsi
««
43 / 76
»»

marshall ::

glede Hofer mobil takole... V Hofer trgovinah nočejo niti slišati za to podvejo trženja, nimajo pokritosti z klici kaj šele podatkovno, kajti so v gostovanju pri propadli nategunski združbi Simobil. Od prijatelja ki dela na A1 sem izvedel, da imajo sklenjeno klavzulo da na škodo potrošnikov lahko zmanjšajo pretočnost tudi do 50%. Da bi to ugotovil sem z programčkom ˝Speead test˝ testiral linijo na štajerskem območju, v LJ ter Celju, res drži pretočnost ves čas niha med 20%-50% v reklamah se hvalijo z grozljivimi prenosi 4G-LTE:) ˝FORGEDIT˝ kot drugo za kakršno koli resno reklamacijo so na linijah agenti zelo in tokrat bom poudaril ˝ZELO NESRAMNI!!! Ko sem jim navedel vse te felerje, enostavno zabijejo slušalko, nimajo reklamacijske službe, še manj tehnične službe skratka sami povejte kako zelo ste zadovoljni, ker me resnično zanima;)

bajsibajsi ::

HOF, vsaj trenutno, zadovolji vse moje telefonske potrebe; torej sem zadovoljen uporabnik HOF-a.

Ce bi bil heavy user, bi najverjetneje zadovoljstvo upadlo. Prvo kar mi pade na misel je dodatno zaracunavanje MMS storitve, potem, da moras vedno imeti razpolozljivo dobroimetje za klicanje iz tujine (ne EU) domov. Zelel bi, da bi bila mozna avtomatska polnitev stanja s trganjem sredstev s Paypala (subscription), da se ni potrebno jajcati in razmisljati, kdaj je potrebno napolniti racun oz. v izogib zamudi treh mesecev od zadnje polnitve oz. se najbolj zaradi dela in casa, ki ga ta proces zahteva.

zez ::

Jaz sem tudi zadovoljen s HoT-om. Na začetku že kar nekaj časa nazaj sem bil na A1 (oz. še prej Simobil). Glede signala, MMS in drugega je bil A1 brez problema, vredu podpirala ker je pač fizična v trgovinah. Me je pa potem začelo živcirati stalno draženje paketov, spreminjanje paketov, odvzemanje/dodajanje stvari pri čemer so ti potem še zaračunavali če si se želel prestaviti na kakšen njihov bolj ugoden paket. Ko sem imel vsega dovolj sem šel na bob. Pri prestopu iz A1 na bob nisem zaznal kakšnega poslabšanja glede signala. Bob je pa imel dobro ponudbo in je ponujal vse kar sem rabil. Za MMS-e vem da so rabili nekak časa da so delali na iPhonih, ampak jih tako in tako ne pošiljam. Še najbolj mi je šlo na živce sklepanje pogodbe, ko si jo moral podpisati kurirju, ker so se pri kurirski službi spomnili da lahko oni meni dostavijo pogodbo samo dopoldne in samo na moj naslov (čeprav so imeli z bobom pogodbo da morajo dostavljati med 8-16 uro), tako da je minilo kakšen teden preden smo se vsi uskladili. No potem sem pa šel na HoT, ker so prestavli te ugodne tarife. Meni je zaenkrat HoT čisto vredu, sploh mi je všečx, ker se da vse preko aplikacije, kar mu štujem v velik plus. Razlike v signalu z bobom ne opazim, niti če primerjam s sestro, ki ima bob. MMS res ni na iPhonu, ampak jih ne pošiljam tako in tako. Tudi te omejitev za tujino vsaj mene ne bo prizadela, ker še doma nikoli ne kličem več kot 50 minut na mesec. Vem da pri HoT-u ni vse idealno, ampak se zavedam da za 10 eurov tega ne morem pričakovat. Tako kot ne pričakujem da bo Clio za 10k enak Mercedesu za 100k.

facepalm ::

meni je trenutno ok in se vedno drzi "fer" faktor.
odkar so povecali prenos podatkov v paketu "mini" placujem 3eur manj, kot na zacetku, ker sem menjal paket.
za 7eur na mesec ne pricakujem, da mi se spucajo cevlje. vazno je, da dela.
se pred dvema letoma sem za enake kolicine placeval 22 eur pri telescumu :/

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: facepalm ()

Joseph033 ::

jastreb je izjavil:

Joseph033 je izjavil:

Mislim,da bi lahko za gostovanje v EU pustili 3000 min za klice in sms ter tudi prenos podatkov bi lahko počasi dvignili.


3000 min oz. 50 ur/mesec iz tujine ti ni dovolj? Get a life!

Tega nisem rekel sam 200 min za klice sms iz tujine je za marsikoga,ki si poleti provošči 7 ali več dni dopusta pač premalo.

facepalm ::

za nekoga, ki si vzame 7+ dni DOPUSTA, je vec kot dovolj.
za tiste, ki grejo zgolj na morje in ne znajo odklopit pa verjamem, da je premalo.

Mato989 ::

facepalm je izjavil:

za nekoga, ki si vzame 7+ dni DOPUSTA, je vec kot dovolj.
za tiste, ki grejo zgolj na morje in ne znajo odklopit pa verjamem, da je premalo.


Točno to... če greš na DOPUST, nimaš kaj več kot par minut klica v 7 dneh... razen če je šiht tak, ampak pol ti pa naj dajo službenega ane =) Al se pogovarjaš s kom točno 200min na teden na DOPUSTU?
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

;-) ::

Marshall jaz sem zadovoljen, tudi z klicnim centrom

marshall ::

;-) je izjavil:

Marshall jaz sem zadovoljen, tudi z klicnim centrom


verjamem, ko jim boš povedal vse to kar sem sam ugotovil in ko ne boš imel signala, ter internetnih storitev verjemi da ti ne bo vseeno če ti nekdo zabije slušalko. Vprašaj jih recimo za tehnično službo, ter reklamacijo, vprašaj jih če res drži le 50% prenos podatkov, ter vprašaj jih zakaj ti nočejo podaljšat paketa ko porabiš enote, kljub temu da si napolnil račun. Torej ti napolniš račun in čakal pol meseca da ti aktivirajo paket:))

Če je vse to zgoraj našteto po obligacijskem zakoniku RS potem sem jaz Papež Frančišek

facepalm ::

50% prenos podatkov? si to dejansko izkusil?
btw.. hitrost je reklamirana "do" XX mbps

paketi so na 30 dni. ze maja 2017 je bilo jasno, da se po porabi zakupljenih enot racuna vse po tarifi hot start. nove enote se lahko zakupi vsakih 30 dni.
kaj je tukaj spornega/nerazumljivega?

tisti operater, ki ti je odlozil slusalko si je najprej zabil en facepalm.

marshall ::

facepalm je izjavil:

50% prenos podatkov? si to dejansko izkusil?
btw.. hitrost je reklamirana "do" XX mbps

paketi so na 30 dni. ze maja 2017 je bilo jasno, da se po porabi zakupljenih enot racuna vse po tarifi hot start. nove enote se lahko zakupi vsakih 30 dni.
kaj je tukaj spornega/nerazumljivega?

tisti operater, ki ti je odlozil slusalko si je najprej zabil en facepalm.


nič hudega čisto razumem tule gor so pač podtaknjenci HOFER-AŠI, saj tudi med OF so bili črna roka, udba....

facepalm ::

it must be a conspiracy:)

zez ::

Pač tako je, kupiš paket za 30 dni in ga imaš 30 dni, tako kot imaš pri A1 mesečno naročnino, kjer morš potem plačevat posebaj če presežeš količino, vključeno v paket. Eni pa res odkrivate toplo vodo. (Drugače pa kot fan fuct, v Avstriji HoT omogoča ponolno polnitev za do konca obdobja 30 dni, če prej porabiš količine, vendar stane se mi zdi 2 ali 3 eure). Nisem pa noben Hoferaš, samo pač uporabljam malo logike. Za tak denar je to to, tako kot ne grem v bigbang težit, zakaj hp prenosnik za 400 eurov nima tako dobrega ekrana in touchpada kot macbook za 2000 eurov in pa se čudim da Škoda za 20k nima tako mehkega usnja kot mercedes ali pa bmw za 100k. Sej imaš npr. na A1 za 200 eurov paket all inclusive in ti omogoča neomejeno vse v SLO in EU.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: zez ()

zez ::

Ja samo pri Iziju dobiš za 7 eurov 1500 enot na mesec (oz. v času akcije 3000, kar pa ni večno), pri Hoferju pa dobiš za 7 eurov 1500 sms/1500 klicev/3000 mb prenosa. Malo razlike pač, dobiš več enot, vendar ne moraš ves čas dokupovati enot. Vsako podjetje ima pač svoj način, pri HoT-u je tako že od začetka, če ti to ni ok greš pač na IZI, nekomu je pa pač sploh tako predplačniško bedarija totalna in gre raje na naročniško varianto na bob, spet drugim so te virtualci bedarija in so rajši na A1 in Telekomu.

zez ::

Ne poznam obligacijskega zakonika, zato ker vsak mesec plačujem državi dovolj davkov, da ima ona zaposlene pravnike, katerih naloga je, da preverijo, ali delovanje podjetja ustreza zakonikom in ustavi. Me pa zato res zanima, kater člen točno krši Hofer s svojim načinom zaračunavanja tarife.

SmeskoSnezak ::

Alo, fantje... dajte mi nekaj razlozit. A HOFER ima to pakete ali pac nalozis/kupis kartico za 5/10eur? Oziroma, rada bi vedela, kateri operater ima najboljso ponudbo, da si sam polnis na vsake tri mesece s karticami?

SmeskaSnezakinja
soseda od Snezaka :D
@ Pusti soncu v srce... @

SR1984 ::

Kje je potem poanta izbiranja paketov za 30 dni, če po porabljenih enotah dobiš avtomatično še en tak paket. Premisliš, koliko boš uporabljal in potem izbereš. Zato sem jaz najprej vzel paket za 10eur in ko sem ugotovil, da tri mesece zapored ne porabim več kot 2,5GB, sem preklopil na paket za 7eur.
Sem bil tudi na T2 in tam je podobno, razliki pa sta dve:
- če tam ugotoviš, da se bližaš koncu zakupljenih enot, da jim javiš naj ti vklopijo en dražji paket, ki ima več enot in ti za cel mesec zaračunajo dražji paket, tudi če si prehod naredil sredi meseca.
- preklapljanje med T2 in Telekom omrežjem precej zmede telefon oz. traja kar nekaj časa, da se omrežje preklopi, zato sem bil vmes nedosegljiv ali prez prenosa podatkov in me je to motilo, zato sem šel na HOT.

Sicer pa, še vedno mislim, da lahko preklapljaš med paketi brez dodatnih stroškov je zelo fer, ne pa pri Telekomu, ki ti za prehod na drugi paket računajo 20eur?!?!, za nove uporabnike pa 10eur. Kje je tu logika, razen $$$?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: SR1984 ()

MArkusPrimus ::

Za mene in mislim da 95% uporabnikov je HOT s paketom Maxi naj izbira. Za ceno 9,99 Eur neomejeno klicev, smsjev in 20 GB prenosa podatkov. Tujine dovolj za 2 tedna tujine, res pa je, da nisem non stop v tujini. Ne zaračunavajo prehoda med paketi, enostavna uporaba appa. Omrežje A1 dela meni brez nobenih težav. Jaz na leto, odkar sem pri njih, prihranim 80 EUR, pa še več prenosa podatkov imam.

kanarin ::

95% uporabnikov da rabi MAXI paket ? Mislim , da precej pretiravaš. Po mojem za precej (nezahtevnih) uporabnikov povsem zadostuje že paket MINI. Btw. kaj pomeni opcija "Izključi" na trenutno veljavnem paketu - kaj se dejansko zgodi če to kliknem ? A je možno sprmeniti aktualni paket (v višji) kar vmes oz kadarkoli ?

hanek ::

SmeskoSnezak je izjavil:

Alo, fantje... dajte mi nekaj razlozit. A HOFER ima to pakete ali pac nalozis/kupis kartico za 5/10eur? Oziroma, rada bi vedela, kateri operater ima najboljso ponudbo, da si sam polnis na vsake tri mesece s karticami?

Oboje, ali pa nič od tega :)

Najprej kupiš SIM kartico za 2 EUR v Hoferju (ali dostava na dom).
Potem moraš naložit dobroimetje. To narediš ali preko spleta, ali (avtomatsko) preko direktne bremenitve, ali preko nakupa kartic za 5/10/20 EUR v Hoferju.
Nato lahko uporabljaš klasično tarifo, kjer vse stane po 4 cente, ali pa si izbereš enega izmed paketov, kjer dobiš za 30 koledarskih dni nekaj enot. Da si aktiviraš paket, moraš predhodno imeti vsaj tolko dobroimetja na računu.

Moj predlog: try before you switch permanently. Meni je skoraj vse delalo v prvo in se nisem rabil ukvarjat s tehnično podporo s specialnimi primeri. Nekateri drugi niso imeli te sreče.

Shakey ::

Kako preko SMS-a preveriš porabo? Hvala.

jastreb ::

Pošljite SMS s ključno besedo stanje na 696, pokličite *696# ali si stanje oglejte v aplikaciji Moj HoT oz. na spletni strani v meniju Moj HoT.
jastreb

bajsibajsi ::

kanarin je izjavil:

Btw. kaj pomeni opcija "Izključi" na trenutno veljavnem paketu - kaj se dejansko zgodi če to kliknem ? A je možno sprmeniti aktualni paket (v višji) kar vmes oz kadarkoli ?


Mislim, da "izkljuci" pomeni, da prekines avtomatsko nadaljevanje z izbrano tarifo po preteku 30 dni, ce imas na racunu dovolj sredstev. Skratka, da se ti tarifa avtomatsko ne podaljsa naprej.

Aktualni paket (tarifo) lahko spremenis oz. nastavis kadarkoli, ampak zares se ti pa spremeni v izbrano drugo tarifo sele, ko potece 30 dni pri aktualni.

MArkusPrimus ::

Kamarin, za 9.99eur mislim, da si lahko miren. Sem hotel povedat, da več ne rabiš. Je pa to baje edini paket na Slo trgu, ki ima sedaj neomejene klice in SMSje. Dodatno pa se 20GB.

kanarin je izjavil:

95% uporabnikov da rabi MAXI paket ? Mislim , da precej pretiravaš. Po mojem za precej (nezahtevnih) uporabnikov povsem zadostuje že paket MINI. Btw. kaj pomeni opcija "Izključi" na trenutno veljavnem paketu - kaj se dejansko zgodi če to kliknem ? A je možno sprmeniti aktualni paket (v višji) kar vmes oz kadarkoli ?

MArkusPrimus ::

Glede paketa pa ga lahko spremeniš kadarkoli. Poleg izbrane tarife imaš SPREMENI.
IZKLJUČI - ti nato pokaže ob paketu, ki je izbran
VKLJUČI - ti pokaže pri ostalih dveh paketih -tarifah, ki jih lahko izbereš.

kanarin je izjavil:

95% uporabnikov da rabi MAXI paket ? Mislim , da precej pretiravaš. Po mojem za precej (nezahtevnih) uporabnikov povsem zadostuje že paket MINI. Btw. kaj pomeni opcija "Izključi" na trenutno veljavnem paketu - kaj se dejansko zgodi če to kliknem ? A je možno sprmeniti aktualni paket (v višji) kar vmes oz kadarkoli ?

Zgodovina sprememb…

Bye ::

Uporabljam HoT malo več kot mesec dni. Načeloma zadovoljen, z dvema minusoma:
- izbranega paketa se ne da izključiti, tako da ob polnjenju računa ni druge izbire;
- minimalno polnjenje 10 EUR mesečno - to izniči prednost predplačniškega sistema, saj se že za manj dobi naročniški paket. Sam porabim zelo malo, kljub temu pa moram kupiti min. za 10 EUR da aktiviram paket, ki stane 6,99, od tega pa porabim dobro polovico :), torej sem na istem, kot bi uporabljal na naročnino, oz. še na slabšem zaradi polnjenja. Verjetno bom prešaltal na bob, ki ima še najbolj fer politiko plačaj-kolikor-porabiš, pa še brez nadležnega vsakokratnega polnjenja.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Bye ()

Gregex ::

Bye je izjavil:

Uporabljam HoT malo več kot mesec dni. Načeloma zadovoljen, z dvema minusoma:
- izbranega paketa se ne da izključiti, tako da ob polnjenju računa ni druge izbire;
- minimalno polnjenje 10 EUR mesečno - to izniči prednost predplačniškega sistema, saj se že za manj dobi naročniški paket. Sam porabim zelo malo, kljub temu pa moram kupiti min. za 10 EUR da aktiviram paket, ki stane 6,99, od tega pa porabim dobro polovico :), torej sem na istem, kot bi uporabljal na naročnino, oz. še na slabšem zaradi polnjenja. Verjetno bom prešaltal na bob, ki ima še najbolj fer politiko plačaj-kolikor-porabiš, pa še brez nadležnega vsakokratnega polnjenja.


Preko neta je res minimalno 10€, kar tudi mene jezi. Lahko pa v trgovini kupiš vrednostnico za 5€.

Bye ::

Vem, sam pač ni to to. V 2018. ni razloga, da bi moral kamorkoli fizično hoditi za polnjenje računa. Če že ne omogočajo, da plačam dejansko porabo, naj vsaj dajo približek temu z vrednostnicami. Tako potem v bistvu vsak mesec preplačujem. Potem se sicer nabere razlika v stanju, ampak spet, ni poanta v tem.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Bye ()

cekr ::

Sploh se ne zavedaš, zakaj se trgovine spravijo v neko drugo dejavnost. V tem primeru mobilno.
Trgovci želijo, da prideš v trgovino in ob nakupu kartice še napolniš voz.
In to potem tudi nadaljuješ.
Hofer ni neka socialna ustanova.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]

Bye ::

Ja, in? Normalno, da trgovci to želijo; kar še ne pomeni, da me to obvezuje na nakup česarkoli drugega. Spar tudi ni socialna ustanova, imajo mobilno telefonijo. Poskusil, zanič. Next. Kupec izbira. Off topic...

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Bye ()

cekr ::

Bye je izjavil:

Ja, in? Normalno, da trgovci to želijo; kar še ne pomeni, da me to obvezuje na nakup česarkoli drugega. Off topic...


Te ne. Aldi-ja pa tudi ne obvezuje, da ti zunaj trgovine ponudi kartico z manj evri.
Ne vem, kaj sploh delaš problem. Se ti bo pa ta vrednost pokrila v naslednjem mesecu.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]

bambam20 ::

Bye je izjavil:

Spar tudi ni socialna ustanova, imajo mobilno telefonijo. Poskusil, zanič. Next. Kupec izbira. Off topic...


To si si zdej zmislu. Ne laži. Špar mobilna telefonija je super. Pa tudi pokaže ti neodgovorjene klice, če nisi dosegljiv. LTE privzeto.

Bye ::

cekr je izjavil:

Bye je izjavil:

Ja, in? Normalno, da trgovci to želijo; kar še ne pomeni, da me to obvezuje na nakup česarkoli drugega. Off topic...


Te ne. Aldi-ja pa tudi ne obvezuje, da ti zunaj trgovine ponudi kartico z manj evri.
Ne vem, kaj sploh delaš problem. Se ti bo pa ta vrednost pokrila v naslednjem mesecu.


Saj, ravno to pravim. Mene pa ne obvezuje, da sploh uporabljam njihove storitve, če ne izpolnjujejo nekih osnovnih pogojev.

bambam20 ::

marshall je izjavil:

V Hofer trgovinah nočejo niti slišati za to podvejo trženja, nimajo pokritosti z klici kaj šele podatkovno, kajti so v gostovanju pri propadli nategunski združbi Simobil.


Hitrost je pa logično pri LTE-ju nižja: ne moreš met vsega za drobiž.

Prvič slišim, da so A1 nateguni: Same laži tukaj berem.

Bye ::

bambam20 je izjavil:

Bye je izjavil:

Spar tudi ni socialna ustanova, imajo mobilno telefonijo. Poskusil, zanič. Next. Kupec izbira. Off topic...


To si si zdej zmislu. Ne laži. Špar mobilna telefonija je super. Pa tudi pokaže ti neodgovorjene klice, če nisi dosegljiv. LTE privzeto.


Govorim iz osebne izkušnje. Poskusil polniti online, pa dobim kodo čez 6 ur :))
Govori zase, a ne?

bambam20 ::

Bye je izjavil:

bambam20 je izjavil:

Bye je izjavil:

Spar tudi ni socialna ustanova, imajo mobilno telefonijo. Poskusil, zanič. Next. Kupec izbira. Off topic...


To si si zdej zmislu. Ne laži. Špar mobilna telefonija je super. Pa tudi pokaže ti neodgovorjene klice, če nisi dosegljiv. LTE privzeto.


Govorim iz osebne izkušnje. Poskusil polniti online, pa dobim kodo čez 6 ur :))
Govori zase, a ne?


Boli me luli, če si ti tok nesposoben, da se zapelješ do prvega Špara?

Kdo ti je zdej kriv, če si lenoba? jaz mam do špara ravno 3 minute vožnje. V pet minutah mam napolnjeno. napisal si, da je Šparova telefonija zanič oz. da je signal slab, da lTE ne dela.. to je za mene zanič. Nič od tega ni res!

S tem, da si lahko napolniš vrednotnico za 20EUR in ne rabiš 3 mesece nikamor hodit. Preveč napredno za tebe.

Ko tukaj berem je pa HOT res zanič, glede kako dolga tema je.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: bambam20 ()

Bye ::

Bereš in razumeš bolj slabo, saj si glede na repliko čisto mimo ustrelil.

bambam20 ::

Bye je izjavil:

Bereš in razumeš bolj slabo, saj si glede na repliko čisto mimo ustrelil.


Berem jaz tebe dobro. Kritiziral si Špar mobil, češ da je zanič. Ne pisat laži! Kako bo slabo, če deluje v Telekomovoem omrežju? Res. Eni ste biseri na kubik.

Zgodovina sprememb…

  • predlagalo izbris: schurda ()

Bye ::

Morda res deluje v Telekomovem omrežju, samo je treba prej napolniti račun. Brez tega nekako ne gre.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Bye ()

bambam20 ::

Bye je izjavil:

Morda res deluje v Telekomovem omrežju, samo je treba prej napolniti račun. Brez tega nekako ne gre.



NE res? A drugih predplačniških pa ni potrebno? Kaj morda? Špar dela v telekom omrežju in deluje normalno. Testiram zdaj 1 mesec in je top zadeva.

Minus so edino na telefonski podpori.

Zgodovina sprememb…

  • predlagalo izbris: schurda ()

Bye ::

Spet mimo bistva. Govorim o čisti praktičnosti, ne o obisku trgovin. To, da ne želim trošiti svojega časa za polnjenje računa, je zate razvajenost? Si slišal za bob? In če si v tujini in ti takrat poteče paket, boš iskal najbližji Hofer tam al kako si si to zamislil?

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Bye ()

bambam20 ::

Bye je izjavil:

Namigoval sem na online polnjenje, ki ni delovalo, samo nisi bral med vrsticami. 1998. bi se morda toleriral takšen fail, 20 let kasneje ne.


Ker nikol ne greš v trgovino a ne. 1998 ti nisi mel možnosti online polnjenja sploh. tako da ne bit tok razvajen.

Zgodovina sprememb…

  • predlagalo izbris: schurda ()

Bye ::

Tolčeš mimo :) Glej zgoraj :)

nsa_ag3nt ::

Bye
Kupiš eno hot vrednotnico za 30 eur, polniš online za 7 eur (paket miin), čez 4 mesece zgodbo ponoviš.

Ali izbereš spar 500 za 5 eur in polniš vsak mesec posebej.
https://gizmodo.com/c/goodbye-big-five

bambam20 ::

Bye je izjavil:

Tolčeš mimo :) Glej zgoraj :)


Zanič si napisal. Tle ne mormeo zdej mimo. Laž je to laž.

GrX ::

Zanima me kako je s polnjenjem preko PayPala ali kartice? Je vse opravljeno instantno? Hvala!

Raw ::

Ja
I am what I am and I do what I can

MArkusPrimus ::

V čem je težava? Lahko kupiš vrednostnico, tudi za 5 Eur, lahko napolniš na naslednje načine: z vrednostnico, s kreditno kartico, PayPalom ali prek trajnika. In to samodejno. Jaz sem ekstra zadovoljen, 10 Eur mam pa za vse neomejeno in 20 GB več kot preveč na mesec. Naj paket je zame Maxi. Prej sem bil na Telemachu, paket Se več. 15 Eur sem plačeval, zdej so še podražili. Mislim, da je zdaj 16 Eur.

Zgodovina sprememb…

Saul Goodman ::

men je kul, da lahko furam hofer popolnoma anonimno. na keš sim, na keš polnjenje, konkurenčni paket in cena. sej ne, da bi počel kaj nelegalnega, ampak v tem času kršenja zasebnosti levo in desno, mi je všeč, da z minimalnim naporom v njihovi bazi ostanem Janez Novak. luksuz, ki ga nimaš povsod.

SR1984 ::

Bye je izjavil:


- minimalno polnjenje 10 EUR mesečno - to izniči prednost predplačniškega sistema, saj se že za manj dobi naročniški paket. Sam porabim zelo malo, kljub temu pa moram kupiti min. za 10 EUR da aktiviram paket, ki stane 6,99, od tega pa porabim dobro polovico :), torej sem na istem, kot bi uporabljal na naročnino, oz. še na slabšem zaradi polnjenja.


Če nastaviš, da ti potem, ko stanje pade pod 2eur, avtomatično polni iz TRR, potem ti polni za 6,99eur, če imaš tak paket.
Jaz sem na 3,55eur že 3 mesece in po preteku 30dni, mi samodejno polni za 6,99eur.
««
43 / 76
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

HoT, bob, Izi? (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
578981 (4565) zobnik
»

Hot, BOB, Telemach in vse ostalo (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
15649915 (12243) V-i-p
»

Vzamemo Bob ali Hot Telekom ? (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
6116170 (10131) Lonsarg
»

kateri predplačniški paket? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
15440881 (17227) VrtniPalcek
»

Znane cene Hoferjeve mobilne telefonije HoT (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
9035624 (23933) AštiriL

Več podobnih tem