» »

HOT - Hofer Telekom

HOT - Hofer Telekom

Temo vidijo: vsi
««
81 / 81
»
»»

Daniel ::

Če je stream 8 Mbps, 3 ure vsak dan, je to nekje 335 GB mesečno.

Opkow ::

V nastavitvah EONa imaš možnost izbire kvalitete videa med 1, 2 in 4 Mbps.
Če vzamemo Danielove podatke (se mi ne da preverjati :] ), bi to bilo 42, 84, 168 GB mesečno.

Baltazar: ::

Ima HOT kaj podobnega, kot je BOB 4cente?

d4vid ::

Hot start, 3.9c/min/sms/MB, privzeta tarifa? Naložiš dobroimetje in porabljaš.

Ali potrebuješ naročnino? Ker tega hot nima :)
Main PC: HP Z240 | i5-7400 | 32 GB ram
Homelab: HP DL380g9 | Xeon E5-2680 | 192 GB ram

d4vid je izjavil:

Hot start, 3.9c/min/sms/MB, privzeta tarifa? Naložiš dobroimetje in porabljaš.

Ali potrebuješ naročnino? Ker tega hot nima :)

Ja samo to moraš filat vsake 3 mesece. To že imam in ravno zato bi šel na bob 4c. Meni se pa samo nabira pa nabira ker ne porabim v 3 mesecih 5€.

DarwiN ::

Kolk pa se ti je nabralo na hot računu? Ker nad 15 ali 20€ ti prenehajo težit. Razen če je še kak drug pogoj? Jaz že leto dni nisem napolnil HOT računa.
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

NuMaN ::

Moraš polnit na 9 mesecev, sicer propade številka. Mislim da je tako pri vseh operaterjih.
Imam 124,9 delnic Vzajemne.

hojnikb ::

hot paketi z vkjučenimi enotami so tut tehnično gledano predplačniki, sam če maš auto pay z kartico, pa ne propade nikol.
#brezpodpisa

NuMaN je izjavil:

Moraš polnit na 9 mesecev, sicer propade številka. Mislim da je tako pri vseh operaterjih.

Ne polnit moraš na 3 mesece, če hočeš uporabljat številko, od 3 do 9 mesecev ne moreš uporabljat-klicat, če ne napolniš.

DarwiN je izjavil:

Kolk pa se ti je nabralo na hot računu? Ker nad 15 ali 20€ ti prenehajo težit. Razen če je še kak drug pogoj? Jaz že leto dni nisem napolnil HOT računa.

Porabim tam 1do2€ na mesec. Nabralo se je tam 5€, sem jih pa ene 5 za brez veze pokuril, več pa ne morem. Samo če bo šlo tako naprej se bo samo še nabiralo. Sem se preselil v tujino in je to stara številka kjer imam še nekaj starih stikov, ki bi jih rad obdržal samo na tej številki in je zato ne bi rad zbrisal.

Podobno jaz pokurim z mojo številko, Baltazar. ~1€ mesečno.. In sem nazadnje polnil julija 2024. HOT do danes nič ne teži.. Polnim s Paypalom. Nimam povezane nobene kartice ali TRRja..

Tudi fotru sem enako uštimal, ker se zelo malo pogovarja.. Napolnil na 30€ in ima že več kot pol leta mir.

Skratka, napolni račun nad 15/20€ in ne boš rabil več nikoli polnit, dokler ti stanje ne pade pod to mejo. Verjetno je potem edini preostali pogoj, da pokuriš vsaj 4c na mesec oziroma na tri mesece.

NuMaN ::

Baltazar: je izjavil:

NuMaN je izjavil:

Ne polnit moraš na 3 mesece, če hočeš uporabljat številko, od 3 do 9 mesecev ne moreš uporabljat-klicat, če ne napolniš.

DarwiN je izjavil:

Porabim tam 1do2€ na mesec. Nabralo se je tam 5€, sem jih pa ene 5 za brez veze pokuril, več pa ne morem. Samo če bo šlo tako naprej se bo samo še nabiralo. Sem se preselil v tujino in je to stara številka kjer imam še nekaj starih stikov, ki bi jih rad obdržal samo na tej številki in je zato ne bi rad zbrisal.

Še vedno pa te lahko kličejo drugi.
Ko jo rabiš uporabiti namesto primarne, jo pač napolniš.
Paziti je treba samo na rok 9 mesecev, da ti ne propade.
To se ponavadi zgodi, ko je ne potrebuješ dalj časa in pač pozabiš.
Imam 124,9 delnic Vzajemne.

DarwiN je izjavil:

Podobno jaz pokurim z mojo številko, Baltazar. ~1€ mesečno.. In sem nazadnje polnil julija 2024. HOT do danes nič ne teži.. Polnim s Paypalom. Nimam povezane nobene kartice ali TRRja..

Tudi fotru sem enako uštimal, ker se zelo malo pogovarja.. Napolnil na 30€ in ima že več kot pol leta mir.

Skratka, napolni račun nad 15/20€ in ne boš rabil več nikoli polnit, dokler ti stanje ne pade pod to mejo. Verjetno je potem edini preostali pogoj, da pokuriš vsaj 4c na mesec oziroma na tri mesece.

Hvala za predlog. Saj konec koncev je potem približno isto, če polnim 3 do 4x na leto po 5€ je 15€-20€. Saj počas bom potem itak prišel na 15-20€. Samo kaj ko jim potem to pustiš notri. Več imaš not, več jim pustiš, če greš (prej ali slej) drugam. Zato pa prej grem bolj je. Škoda, ker ni tako kot pri bobu, ko lahko napolniš samo po 1€ na 3 mesece.

socialec ::

Ponudi na forumu, če kdo odkupi s popustom. Lahko pa tudi brezplačno prevzamem, da ne bo šlo stanje v pozabo :D

Ni res, Baltazar.. Ko enkrat prideš na 15EUR, si dober za naslednjih 100 let.. Vsake "pol leta", ko stanje pade na 14EUR, napolniš za 5EUR.. To je to.. In nikoli ne prideš čez 20EUR. Plačuješ ~1EUR mesečno doživljenjsko oz. dokler pri hotu ne spremenijo politike. :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: DarwiN ()

socialec je izjavil:

Ponudi na forumu, če kdo odkupi s popustom. Lahko pa tudi brezplačno prevzamem, da ne bo šlo stanje v pozabo :D

A res:)) Kako pa ti to misliš odkupit?

socialec ::

Ne razumem, se ne da ali kaj? Odkupim sim kartico s številko vred, če je prepaid stanje preverljivo, odkupna cena seveda s primernim popustom - v resnici je tako, da niti ne potrebujem, niti ne poznam nikogar, ki bi, ker je plačano iz bundla naročnin za internet, mobilca, tv in to - ampak če bi bil cena zelo nizka, mogoče, da dodam v svoj instrumentarij za svetovno dominacijo, ki se bo kmalu začela, to je ena zadnjih sestavin :D

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: socialec ()

socialec je izjavil:

Ne razumem, se ne da ali kaj? Odkupim sim kartico s številko vred, če je prepaid stanje preverljivo, odkupna cena seveda s primernim popustom - v resnici je tako, da niti ne potrebujem, niti ne poznam nikogar, ki bi, ker je plačano iz bundla naročnin za internet, mobilca, tv in to - ampak če bi bil cena zelo nizka, mogoče, da dodam v svoj instrumentarij za svetovno dominacijo, ki se bo kmalu začela, to je ena zadnjih sestavin :D

Kartica oziroma številka je naročniška. Kaj hočeš, da te bodo moji stiki klicali. Imaš zelo primerno ime svojemu stanju.
Za tistih 5€ se pa ne bom sekiral, če propadejo.
««
81 / 81
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Spar mobil (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
490167078 (31799) Steinkauz
»

HoT, bob, Izi? (strani: 1 2 )

5712079 (7663) zobnik
»

Hot, BOB, Telemach in vse ostalo (strani: 1 2 3 4 )

15658477 (20805) V-i-p
»

kateri predplačniški paket? (strani: 1 2 3 4 )

15447267 (23613) VrtniPalcek
»

Znane cene Hoferjeve mobilne telefonije HoT (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
9040025 (28334) AštiriL

Več podobnih tem