Forum » Programiranje » css bootstrap tezava (align content center)
css bootstrap tezava (align content center)
zbrisan ::
<div class="jumbotron jumbotron-fluid margin_jumbo margin_dol" style="background-image: url(../img/parallax.jpg);"> <div class="container row margin_dol_vec align_center"> <div class="col-md-3 col-sm-12"> <h1 class="text-center"><b class="xx-pink">Razvoj</b></h1> <p class="text-white text-center">blablabla.</p> </div> <div class="col-md-3 col-sm-12"> <h1 class="text-center"><b class="xx-pink">Vizija</b></h1> <p class="text-white text-center">blablabla</p> </div> <div class="col-md-3 col-sm-12"> <h1 class="text-center"><b class="xx-pink">Kakovost</b></h1> <p class="text-white text-center">blablabla</p> </div> </div> </div>
Ne znam postavit te 3 paragrafe na sredino strani, kot je vidno na sliki se alignajo po defaultu na levo col-i so veliki po tri tako da z offset-md-xx ne gre, probal sem narediti se ".align_center" tem pa ni bilo razlike, v cem je tezava? Sumim da zato ker je "jumbotron-fluid", da se zato bolj cudno obnasa. Kaksna ideja?
.align_center { margin-left: auto; margin-right: auto; margin-top: 0; margin-bottom: 0; }
amacar ::
https://jsfiddle.net/qydho4vk/2/
<div class="jumbotron jumbotron-fluid margin_jumbo margin_dol" style="background-image: url(../img/parallax.jpg);"> <div class="container row margin_dol_vec row-centered"> <div class="col-md-3 col-sm-12 col-centered"> <h1 class="text-center"><b class="xx-pink">Razvoj</b></h1> <p class="text-white text-center">blablabla.</p> </div> <div class="col-md-3 col-sm-12 col-centered"> <h1 class="text-center"><b class="xx-pink">Vizija</b></h1> <p class="text-white text-center">blablabla</p> </div> <div class="col-md-3 col-sm-12 col-centered"> <h1 class="text-center"><b class="xx-pink">Kakovost</b></h1> <p class="text-white text-center">blablabla</p> </div> </div> </div>
.row-centered { text-align:center; } .col-centered { display:inline-block; float:none; /* reset the text-align */ text-align:left; /* inline-block space fix */ margin-right:-4px; }
Zgodovina sprememb…
- spremenil: amacar ()
Dpool ::
Nisem Web developer, ampak me zanima.. nastavljanje marginov s PX je pri vas OK? To bo drugače prikazovalo na različnih rezolucijah zaslona. Naprimer na mojem 1080p laptopu se Razvoj prekriva z Vizija.
Haniball ::
Nisem Web developer, ampak me zanima.. nastavljanje marginov s PX je pri vas OK? To bo drugače prikazovalo na različnih rezolucijah zaslona. Naprimer na mojem 1080p laptopu se Razvoj prekriva z Vizija.
Pixli so dejansko OK. Relativne enote (em in rem) imajo namreč precej redek use-case.
En zanimiv članek na to temo: https://hackernoon.com/rems-and-ems-and...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Vse, kar ste si želeli vprašati o CSS, pa si niste upali. (strani: 1 2 3 4 … 23 24 25 26 )Oddelek: Izdelava spletišč | 345939 (5076) | sunniegoldie |
» | meni razporejen po celotni dolžiniOddelek: Izdelava spletišč | 2228 (2096) | XzupanX |
» | Kontaknti obrazec - potrebujem pomočOddelek: Programiranje | 1151 (873) | cobrica |
» | CSS problemi (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 9824 (7623) | nuuush |
» | Poravnava znotraj DIVOddelek: Izdelava spletišč | 1662 (1543) | alum |