Forum » Kaj kupiti » kateri tiskalnik
kateri tiskalnik

scipascapa ::
Pozdravljeni.
Sem v nakupu tiskalnika za domačo uporabo - šolske seminarske, kar pomeni da bo kakšen mesec cca. 50 listov, drugi mesec pa morda celo nič. Vsekakor ne več kot 100 listov na mesec, s tem da tiskalnik po več mesecih stoji brez uporabe- ampak imeti ga pa moramo.
Kolikor sem si prebrala, mora biti laserski. Ponudbe je ogromno, vem pa da imate tukaj veliko izkušenj.
Kateri model mi predlagate. Želimo si:
- da z napravo naslednjih 5 let nimamo drugega dela, kot morda max 1x menjava tonerja
- dobavljivost nadomestnega tonerja
-možnost obojestranskega tiskanja (lahko tudi z ročnim podajanjem)
- wi fi pove zavo
- do max 120 eur
Kateri model priporočate? Hvala.
v kolikor laserski ČB samo tiskalnik bi še kaj šlo
https://www.avtera.si/catalog/ra%C4%8Du...
barvno pa pozabi takoj.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: scipascapa ()

scipascapa ::
https://www.avtera.si/barvna-mfn-canon-...
tole bo možno dobiti po extra ugodni ceni kmalu.
420€
tonerji črn 63€, barvni vsak po 82€ (3x). Total še ddv = 729+ddv = 890€ cca.
tole bo možno dobiti po extra ugodni ceni kmalu.
420€
tonerji črn 63€, barvni vsak po 82€ (3x). Total še ddv = 729+ddv = 890€ cca.

JM1981 ::
scipascapa je izjavil:
):
v kolikor laserski ČB samo tiskalnik bi še kaj šlo
https://www.avtera.si/catalog/ra%C4%8Du...
barvno pa pozabi takoj.
Iščem samo črno-beli print. V prejšnih postih ste omenjali znamko Brother. Je le ta še vedno pohvaljena, ali raje kaj drugega.

T-I-N ::
Živjo,
če rabi še kdo ČB laser brother 5500 rabljen, za 60e s tonerjem in bobnom, naj javi.
lep pozdrav.
če rabi še kdo ČB laser brother 5500 rabljen, za 60e s tonerjem in bobnom, naj javi.
lep pozdrav.

Yossarian ::
Rabim novi tiskalnik, barvni, ki ima tudi skener. Printa se različno, enkrat po 50 strani, naslednji teden 2 strani, nato mogoče 2 meseca nič, pa spet dve strani... in tako dalje. Fajn bi bilo obojestransko printanje. Sedaj imam Epson L3250, pa nisem zadovoljen z njim. Nima obojestranskega printanja, ne printa več dobro, barvno je sploh zanič. Sem zagnal čiščenje, pa ni nič boljše. Moral bi zagnati Močno čiščenje, pa ne gre oz. ne znam, kljub navodilom. Najraje bi ga kupil preko Mimovrste ali pa Big Bang.
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo povlekel
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.

Katerega? Nazadnje sem pravzaprav imel Canon MAXIFY MB2050, pa sem bil zelo zadovoljen, na mimovrste je za cca 100 EUR, a žal razprodan.

Kaj pa Canon Maxify MB2150?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup tiskalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 5858 (4443) | Lonsarg |
» | Kateri tiskalnik ? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 41746 (25460) | gazer |
» | Katero MFC napravo se izplača kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 8054 (5051) | 1309976 |
» | kateri printer kupiti (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 24443 (16717) | Spock83 |
» | Multifunkcijska naprava (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 31864 (25562) | Bye |