» »

kateri tiskalnik

kateri tiskalnik

««
21 / 21
»
»»

scipascapa ::

xerox še večja jajca + dragi tonerji....dude come on....potem pa kak brother samo imajo večinoma tonerji izredno male kapacitete, tko 1000-3000 izpisov tonerji.

T-I-N ::

Živjo,

imam kompatibilne tonerje za barvnega brotherja. tn423. Celoten set za 60€ za naslednjih nekaj let...

lp.

nejc_nejc ::

Ali ima kdo tole, Brother HL-L2442DW in kako to funkcionira.
ali tega: HP LaserJet Pro 3002dw
za doma
inki so se mi vsi zasušili :)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: nejc_nejc ()

darkolord ::

Imam enega takšnega Brotherja. Tonerji so majhni, drugače je pa čisto OK, nobene pripombe.

OmaDesala ::

Po dolgih letih je očitno čas da upokojim moj Canon Pixma. Zadnje čase sem bolj malo printal in je šlo v Valhallo.
Sedaj sem se odločil da kupim barvni laser z opcijo print in scan. Iščem največ za čim manj denarja. Kompatibilni tonerji so plus. Scan to PC ter PDF, Wifi, avtomaski podajalnik in obojestranski print so nujni. Koliko berem bo Brother verjetno prava izbira. Lahko je tudi Canon.

Prosim za nasvet kaj kupiti.

Han ::

En nasvet je 8 objav pred tvojo...

scipascapa ::

CANON MF754

DamijanD ::

Canon (mf650c) me je malo razočaral. Ta printer kar javi, da je "toner expired" glede na datum (mislim da ima 2 leti od datuma proizvodnje). Sicer printer tiska dalje, ampak stalno opozarja. Kar je pa glavni problem je pa, da Win11 to dojamejo kot napako in sploh noče printat, če pa sprinta pa vseeno javi, da je prišlo do napake pri tiskanju. Tiskanje iz win10 računalnikov pa poteka normalno.

B0rg ::

Odločam se med Brother MFC-L3740CDW (trenutno 420€) in Canon MF754Cdw (trenutno 450€). Ima kdo pozitvne ali negativne izkušnje s katerim?
Predvsem me zanima uporaba alternatovnih tonerjev (verjetno je z njimi kvaliteta tiska slabša?) Nekje sem bral da Broter šteje strani in ne meri količine barve v tonerju kar je zame minus.
Včasih se ni dali skenirati, če nisi imel polnih kartuš - je pri laserjih enako?

darkolord ::

Med tema dvema bi jaz vzel Canona, že zato, ker ima 2x večje tonerje.

Alternativni tonerji so loterija: lahko so super, lahko ti zapacka printer, da je skoraj samo še za v smeti. In to od istega dobavitelja. Barvni odtis je občutno slabši (original lahko tiskaš celo fotografije, alternativni ne), črnobel je večinoma OK

Včasih sem se veliko zajebaval s temi alternativni tonerji, sedaj se ne - sem raje vzel printer z velikimi tonerji in nabavil komplet original tonerjev, ki traja RES dolgo, če ne printaš ogromno.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: darkolord ()

vres.ales ::

Canon. Pri brotherju še moraš bobne menjavati. Kot je rekel so alternativni tonerji loterija, zato jih jaz naročujem na amazonu in ti jih pol vedno menjajo. Kvaliteto tiska jaz pri laserju ne opažam, da bi bla slabša od originala. Razliko v tisku opažam samo pri inkjet tiskalnikih

Magic1 ::

Kaj pa Brother HL-L3240CDW za barvni laserc brez skenerja? Nekaj bom rabil počas za šolarje.
Magic

B0rg ::

vres.ales je izjavil:

Kot je rekel so alternativni tonerji loterija, zato jih jaz naročujem na amazonu in ti jih pol vedno menjajo.

Kaj si s tem želel povedati? Če tonerji niso ok, da ti jih Amazon na zahtevo zamenja?

vres.ales ::

Točno tako sem mislil, v večini jih samo poslikam pa niti nazaj ne rabim pošiljati. Vsaj en takšen toner na leto imam, bobnov pa še več

sbawe64 ::

Magic1 je izjavil:

Kaj pa Brother HL-L3240CDW za barvni laserc brez skenerja? Nekaj bom rabil počas za šolarje.

Šolarji ponavadi redno in veliko tiskajo, brizgalnik na flaške!

https://www.printink.si/izberi-tiskalni...
https://www.mimovrste.com/tiskalniki-cr...
2020 is new 1984
Corona World order

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: sbawe64 ()

Mah ni videt. Do sedaj ni bilo skoraj nibene potrebe. Zdaj je le vprašanje ali čb+skener, ali barvni, ali all in one. Samo mi je 450€ kar velik glede na neuporabo do sedmega razreda.
Magic

Han ::

vres.ales je izjavil:

Kot je rekel so alternativni tonerji loterija, zato jih jaz naročujem na amazonu in ti jih pol vedno menjajo. Kvaliteto tiska jaz pri laserju ne opažam, da bi bla slabša od originala.
Katere kompatibilne barvne tonerje kupuješ na Amazonu? Kar je pri nas v prodaji, je kvaliteta opazno slabša od pregrešno dragih originalov.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Han ()

sbawe64 ::

Magic1 je izjavil:

Mah ni videt. Do sedaj ni bilo skoraj nibene potrebe. Zdaj je le vprašanje ali čb+skener, ali barvni, ali all in one. Samo mi je 450EUR kar velik glede na neuporabo do sedmega razreda.

Potem vzemi čb mft laserca.Ali samo čb laserca + ločen skener.
Brizgalni če bo stal, se bo zasušil.

https://www.misol.si/brother-dcp1623wea...

Pri tem je toner in boben poceni (Tonerbenefit serija).

Nima duplex (avtomatsko obojestransko tiskanje) ali mrežnega lan priklopa!
2020 is new 1984
Corona World order

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: sbawe64 ()

Sem gledal nekaj takega, ali DCP-L2622DW, ki ima še obračalnik.
Magic

T-I-N ::

Živjo,

če koga zanima imamm malo rabljen ČB Brother s scan enoto, duplex inwifi. Mislim da je bil okrog 700€ nov, jaz ga dam za 200 s par tonerji in bobni zraven. Je kar šus. Točnega modela trenutno nevem, ampak če bo kdo zainteresiran seveda pošlem še model.

Pravtako imam še novega Canona MB5150 model še v škatli za 150€. Novi so sedaj po 200€.
««
21 / 21
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nakup tiskalnika

Oddelek: Pomoč in nasveti
368318 (6903) Lonsarg
»

Ali za skeniranje potrebujemo polne kartuše? HP: Seveda! (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Tožbe
7017817 (13024) msjr
»

Kateri tiskalnik ? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Kaj kupiti
17045342 (29056) gazer
»

kateri printer kupiti (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
6426331 (18605) Spock83
»

Multifunkcijska naprava (strani: 1 2 )