Forum » Strojna oprema » Določanje štev. obratov na Hladilniku proc
Določanje štev. obratov na Hladilniku proc
hribec ::
Imam plato MSI (KT4v)Ms-6712
Pojavlja se mi problem ker se mi procesor AMD 2400+ XP precej greje do 65 stopinj, ventilator pa mi dela samo na 3000 obratov. A obstaja kakšen program oziroma kako bi lahko povečal štev. obratov ali shladil procesor na cca. 50 stopinj.
Pojavlja se mi problem ker se mi procesor AMD 2400+ XP precej greje do 65 stopinj, ventilator pa mi dela samo na 3000 obratov. A obstaja kakšen program oziroma kako bi lahko povečal štev. obratov ali shladil procesor na cca. 50 stopinj.
Spajky ::
Če ti slučajno plata prikazuje temperaturno diodo v procu, je to čistam ok temperatura; mal prečitaj članek na moji strani Comp/Some CPU Burn-in da ugotoviš, če je to res...
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
sash ::
pa poglej kak maš priklopljen vent, ker je je vent priklopljen na 12V (brez kakega upora ali regulatorja) pol je zagotovo vent delan za sukanje na 3000 rpm, če pa je kaj vmes pa tisto odstrani pa se bo bolj sukalo, sam vernetno maš gori kak Titanov kuler na katerih so venti ki se ne sučejo kaj več ko 2800-3000 rpm.
Če se ti zdi temepratra previsoka si omisli (če še nimaš) kak hladnjak z bakrenim jedrom ali pa kr celega nakrenega pa ti bo 3000 rpm verejtno čist zadost
Če se ti zdi temepratra previsoka si omisli (če še nimaš) kak hladnjak z bakrenim jedrom ali pa kr celega nakrenega pa ti bo 3000 rpm verejtno čist zadost
--------------------
Think different...
TOROiD Group
Think different...
TOROiD Group
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako postaviti ventilatorje v CHIEFTECU za optimalno hlajenje?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1468 (1214) | dwinxp |
» | Kje v Sloveniji dobiti SK-7Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2854 (1979) | profii |
» | Koliko se greje vaš mlinčekOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2120 (1418) | tx-z |
» | Zalman 6000cu OEMOddelek: Kaj kupiti | 1569 (1236) | AtaStrumf |
» | grrrr NAPAJALNIK je baraba!Oddelek: Strojna oprema | 2002 (1488) | Brane2 |