Forum » Strojna oprema » Samsung pekači-ima kdo probleme?
Samsung pekači-ima kdo probleme?
budili ::
Moja zgodba:
Imam samsunga sw-232b (32x pece) in presenecenj nikoli konca.
Stvar je od zacetka delovala OK. Naenkrat ni mogla obdelovat 8cm cdrw-jev (za mp3 player). OK so zamenjali za novo enoto. Nova enota pa ze od zacetka ni delala z 8cm cd-ji.Cudno. Isti firmware...
Dam v drugi racunalnik in dela OK. Prvi ima 400w, ta drugi pa 250w napajalc in delajo mali cd-ji gor. Sistem je bil cist na novo postavljen.Kaka razlaga tega nedelovanja???
Dons pa se en sok, imam mp3 avtoradio,in nobenega cdrw-ja (probal 4 znamke) mi ne prebere. Si mislim, kurcev avtoradio, pa ni. Kolega sta mi posnela z liteon-om in Yamaho in obadva cdrw-ja sta delala.Sedaj mislim, kur... Samsung.
Kaj bi lahko bilo drugo narobe razen enote?
Kake izkusnje imate s Samsungom?
Kako zdej uveljavljat garancijo, za tako stvar. Ce je potrebno lahko probamo v avtu?ANy idea?
Najraj bi da mi enoto zamenjajo za karkoli sam ne Samsunga.
Imam samsunga sw-232b (32x pece) in presenecenj nikoli konca.
Stvar je od zacetka delovala OK. Naenkrat ni mogla obdelovat 8cm cdrw-jev (za mp3 player). OK so zamenjali za novo enoto. Nova enota pa ze od zacetka ni delala z 8cm cd-ji.Cudno. Isti firmware...
Dam v drugi racunalnik in dela OK. Prvi ima 400w, ta drugi pa 250w napajalc in delajo mali cd-ji gor. Sistem je bil cist na novo postavljen.Kaka razlaga tega nedelovanja???
Dons pa se en sok, imam mp3 avtoradio,in nobenega cdrw-ja (probal 4 znamke) mi ne prebere. Si mislim, kurcev avtoradio, pa ni. Kolega sta mi posnela z liteon-om in Yamaho in obadva cdrw-ja sta delala.Sedaj mislim, kur... Samsung.
Kaj bi lahko bilo drugo narobe razen enote?
Kake izkusnje imate s Samsungom?
Kako zdej uveljavljat garancijo, za tako stvar. Ce je potrebno lahko probamo v avtu?ANy idea?
Najraj bi da mi enoto zamenjajo za karkoli sam ne Samsunga.
budili ::
vidim da Samsunga ne kupuje nobeden, za prihodnje da vem!
a obstaja kak program, ki bi lahko analiziral cd in primerjal recimo 2 pekaca,
TOC in vsebino cd-ja.
Bi snemal z istimi nastavitvami na 2 pekacih, da vidim ce pride do kake razlike.
a obstaja kak program, ki bi lahko analiziral cd in primerjal recimo 2 pekaca,
TOC in vsebino cd-ja.
Bi snemal z istimi nastavitvami na 2 pekacih, da vidim ce pride do kake razlike.
nosferatoo ::
Imam Samsunga (32x, točnega modela ne vem) in mi deluje popolnoma brez težav. Vse, kar zapiše, lahko preberem kjerkoli.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | samsung pekači-KRŠ da ni večjega!Oddelek: Strojna oprema | 1081 (839) | AnGus |
» | ASUS CD-RW 52X24X52Oddelek: Strojna oprema | 791 (723) | KTr1sk |
» | Plextor 40/12/40 problem!!Oddelek: Strojna oprema | 1882 (1442) | mlakar |
» | CD-R mi unič use CD-je !!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1284 (944) | boštjan |
» | Vaše izkušnje z raznimi CD-RW pogoni prosim (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5924 (4917) | ender |